PUNCHSH, canım cok üzüldüm durumuna ama sen cidden sabırlısın..
seni öyle iyi anlıyorum ki, üstelik benim koşullarım seninkinden cok daha rahatken ben senin su durumunu, hislerini yasamıstım..ve ozamanlarda cok yıranmıstım..cazgırlıklarımla gecti ama benden de cok sey gitmişti..neyse suanda sen avantajlısın sebebi eşin sana belirli bir zaman vermiş..benim eşimden en cok istediğim sey belirli bir zaman..yeterki belirsiz olmasın..odanda kal yeni evin için planlar yap..ama lütfen takma artık..sonucta gecici bunu böyle düşün..
Bu yılbası benim için kötüden öte değişik duygular ve saglık yüzünden tuhaf bir psikolojiyle gecen tuhaf bir geceydi
geçmiyo işte kahretsin geçmiyor..
evimle ilgili hayaller kurdukça daha çok yıpranıyor parçalanıyorum
sabah zil çaldığında direkt benim gözler açılıyor
reflüm azıyor
bugün yine reflüm en son boyuta ulaştı kahvaltıyı yapar yapmaz yediklerimin hepsini çıkardım.. yediklerimi içim bile kabul etmiyor
dşününki ne kadar gerginim
ya uzandı adam salona kitap okuyor güya tv kapalı
doğru biz bu evdeki mumluğuz ya biz tv izleyemeyiz beyzadenin canı istemeden.. yahu resmen adamdan soğudum..
başka şartlarda olsa bukadar soğumam ama bu durumda yeter noktasına ulaştım ya fıttırıyorum..
yarın ipleri kopartacam
sabah sabah eşime ya sen annenle konuş yada ben konuşcam dedim abinin bukadar gelmesini istemediğimi dedim hiçbirşey diyemedi, sabret neolur biticek diyor ama nereye kadar canım yaaa..
sanki adamın işsiz oluşunun kahrını ben çekmek zorundayım benim kahrım bana yetmiyor
sanki başımda bi o dert eksikti..
ama yakında iyice zayıfladığımda görecek eşimde ama geç olacak ne demek ya
her sabah ye geri çıkar hepsini sırf sinirden gerginlikten..
ayy hangi tarafı takip edeceğimi şaşırdım(
of be güzelim sen de git aç tv yi o zaman. otur başla seyretmeye. ters ters bakarsa sana sen de ona bak ve gülerek hayırdır abi başka bir program mı izlemeyi düşünüyordun de.
iyi valla.
pesssssssssssssssssssss
zaten gertginim dur ben geleyim açayım tv yi.
hayır o anası neden bişey demiyor. bu adam niye kendi evinde oturmuyor? karısı ne işe yarıyor?
ben bişey anlamadım...
valla bitanem susmanın bir halta faydası olmadığını gördün bende.
susuyorsun da ne oluyor?
GİDEN GENE SENDEN GİDİYOR İŞTE...
susma. geç tvnin karşısına olmadı bir sandalye çek tam tv nin önüne eline de al bir bardak kahve hem iç hem seyret.
böyle terbiyesizlik ne gördüm ne duydum.
bu insanların kendiliğinden bir şey anlamasını bekleme hayatım anlamıyorlar çünkü.
biliyorlar ki punch tepki vermicek, iyice biniyorlar tepene.
yapma güzelim.
bak senden büyüüm abla sözü dinle yapma...
kendine, sağlığına, sinirlrine yazık....
ben asla evime gelen misafiri hoşgeldinsiz karşılamam bana bunu bile yaptırdı
üzülme o misafir değil nasılsa
valla hiç misafir değil maşşallah evin reisi o eşimde sabahları sinirden patlyor
geçen menemen yaptık kahvaltıa sıcağıyla tam sofraya getiriyorum anası xxxx i bekleyin şimdi gelir dedi yiyemedik soğudu ısındı beyefendi eve teşrif edince sofraya oturullup yemek yendi
eşimde kızdı ya yemek yiyecekse tam saatinde gelsin yada kimse beklemek zorunda değil diye
şimdi yalan yok yediği yemekte değilim karısı çalışıyor adam evde tek başına hani yapamıyordur gelsin yapsın bizde ama hergün olmaz bir geliyorsa 2 gelmesin geliyorsa arasın önden kimseyi sofrada bekletmesin
birgün ben kızdım eşime sen dedim beni hiç mi düşünmüyosun benim ilaç içmem gerekiyor aç aç abin gelecek derken mide ağrısından ölücem dedim oturduk yedik
tam bir saat sonra abisi gelmiş
aşkolsun bilmem ne beklemediniz
insan olan beklenir insanda o hürmeti saygıyı bırakmıyorsunki
arayıp geç geleceğim siz başlayın demek bukadar zormu
biz neden sofra serip senin keyfinin gelmesini bekliyoruz
valla inanmazsın çay bile ikram etmez oldum
önceden yapardım çayını meyvesini severim ben ikram yapmayı ama içimden gelmiyor
karısı ben kadar hizmet etmişmidir acaba diye soruyorum
ben alıştırdım herhalde adamı rahata
gak deyince suyu guk deyince aşı hazır nede olsa
bu kadar yüzsüzlüğe gerçekten pes.
yüz verince astar istemek dedikleri bu olsa gerek.
kıyameti kopardım yine off off
şöyle bir doyasıya bağırmak istiyorum çığlık atmak
Noldu canım? Anlat bakim neler dönüyo o evde? Ya hiç mi huzur olmaz yaaa
hiçbirşey konuşmak istemiyorum oturup bağıra bağıra ağlamak istiyorum..
eşime kızdım bir ton en sonunda yeter dedim katlanmak zorunda değilim dedim
onlar benim ailem dedi
bende senin ailen diye benimde vıcık vıcık olmam gerekmiyor
senin 1. dereceden ailense benim 2.3 derece dedim senin ailen benim asıl dedim..
ben abinle evli değilim gitsin karısınının yanına evinde ne istiyorsa öyle yapsın dedim buraya gelip burayı yönetmeye çalışmasın dedim..
burda ben olmasam anasının evi ne hali varsa görsün dedim burda ben varım burası benim evim onun evi değil dedim kızdım kıyameti kopardım ya çok sinirliyim..
hiçbirşey konuşmak istemiyorum oturup bağıra bağıra ağlamak istiyorum..
eşime kızdım bir ton en sonunda yeter dedim katlanmak zorunda değilim dedim
onlar benim ailem dedi
bende senin ailen diye benimde vıcık vıcık olmam gerekmiyor
senin 1. dereceden ailense benim 2.3 derece dedim senin ailen benim asıl dedim..
ben abinle evli değilim gitsin karısınının yanına evinde ne istiyorsa öyle yapsın dedim buraya gelip burayı yönetmeye çalışmasın dedim..
burda ben olmasam anasının evi ne hali varsa görsün dedim burda ben varım burası benim evim onun evi değil dedim kızdım kıyameti kopardım ya çok sinirliyim..
eşin ne dedi?
ayyyy yani dediğin her kelimede haklısın. hem de sonuna kadar.
şimdi çıkıyorumcanım işten.
anneme gidip oradan gireceğim.
sakinleş nolur...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?