ben her seans 100 tl gidiyorum ama indirimli fiyat. iki haftada bir ödüyorum diğeri ücretsiz kontrol oluyor ama kısa sürüyor.
doktorumu da çok seviyorum adam süper zeki de hastası akılsız :)))
ben her seans 100 tl gidiyorum ama indirimli fiyat. iki haftada bir ödüyorum diğeri ücretsiz kontrol oluyor ama kısa sürüyor.
doktorumu da çok seviyorum adam süper zeki de hastası akılsız :)))
ayda 200 lira kaç seans çağırcağıda mechuL..
eşim zaten vermez bu parayı beraberde olsak
yine annem karşılardı çünki ona göre böyle şeyler gereksiz...
BİR iki defa gidicem ama bakarım bütcemi zorlarsa gitmem napim:97:
canım aşkolsun bizimki akılsızlıktan değil.
çok zekiyiz beynimiz çok çalışıyor, ondandır biraz dinlenmesi gerekiyor.
sana konulan tanı ne sorması ayıp
görüştüler bebeğim..
babam karışmıyor..
evet annesi atsa atılmaz ama evime karıştırmamalı
buna izin vermemeli
bunun için direniyorum ya akıllanırlar diye
Gelsem ne olacak dedim ne değişicek bana bunları söyle..
Ben senden şunu bekledim dedim gel dışarı çıkalım oturalım konuşalım sen fikrini söyle ben söyliyim bunu bekledim dedim..
Ama sen gel eve gel eve hiç çaba göstermiyosun dedim..
Evi sen terk ettin ben git demedim demeye başladı niye gelip yalvarim dedi..
Ben terk etmeye mecbur bırakıldım dedim rahat batmadı bana..
İyi düşün dedi öyle kapattık..
.
tr_lelli
ayda 200 vermek zorunda değilsin.
dedim ya 60-70 tl lik hastane dr ları da var.
Nice senelere canım
ayy yerim ben şirin papatyalarıı ..çok saoll canım..
yawww analarımız bizi...ne için doğurdularr anlamadımm... erkekler kulubü diye birşey olsa...bu kadar tıklım tıklımm dolar mı acepp..hadi doldu diyelimm..iddaa ..maç ve para..aldatmadaktan başka birşey konuşurlarmıı..ee o adamlarınn karıları..çocukları..kardeşlerii biz değilmiyizz...nedne onlar hayatı tiye alıp yaşabilirken biz bu kadar önemsiyoruz herşeyi... ben annemin bu sözüyşe büyüdüm...amann beee adamm ne geniş adamsın..sonrada bu bir akım gibi her yerde de duymaya başladım...bizede birazcık genişlik nasib et yarabbim:)) yaww bugün benim doğum günümm mutlu bişeyler okuyayım diye actımm..ama yokk yinme yine yok:))
aşıııksınnn sen aşıkksın arkadaşş diyor:))
duygularımı kontrol edemesem de davranışlarımı kontrol etmem gerektiğini söylüyor..
yawww analarımız bizi...ne için doğurdularr anlamadımm... erkekler kulubü diye birşey olsa...bu kadar tıklım tıklımm dolar mı acepp..hadi doldu diyelimm..iddaa ..maç ve para..aldatmadaktan başka birşey konuşurlarmıı..ee o adamlarınn karıları..çocukları..kardeşlerii biz değilmiyizz...nedne onlar hayatı tiye alıp yaşabilirken biz bu kadar önemsiyoruz herşeyi... ben annemin bu sözüyşe büyüdüm...amann beee adamm ne geniş adamsın..sonrada bu bir akım gibi her yerde de duymaya başladım...bizede birazcık genişlik nasib et yarabbim:)) yaww bugün benim doğum günümm mutlu bişeyler okuyayım diye actımm..ama yokk yinme yine yok:))
bebişim arabaları ve askerlik anılarınıda ekleyelim tam olsuniyiki doğdun sende benim gibi oğlaksın kutlamadan geçemedin umarım yeni yaşın sana çok uğurlu gelir kalbinden geçen her şey gerçekleşir en kötü günün böyle olsun canımcım
he sana gene iyi diyormuş.
bana hem majör depresifsin diyor
hem de sen de kişilik bozukluğu var. takıntılısın. takma şu adama artık diyor (okb)
ben de oğlakım bana da yer açın yahuuuu
ne aptalmisim kaydeye alinmadigim yerde yazip durmusum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?