mimarlık cnm..bezdim vallaBilgisayar mühendisliği son sınıf öğrencisiyim ben.
Sen ne okuyosun canım?
Daha ilk zamanlardan şikayet etme bence emin ol sınıfları geçtikçe daha da zorlaşıyor herşey

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
mimarlık cnm..bezdim vallaBilgisayar mühendisliği son sınıf öğrencisiyim ben.
Sen ne okuyosun canım?
Daha ilk zamanlardan şikayet etme bence emin ol sınıfları geçtikçe daha da zorlaşıyor herşey
mimarlık cnm..bezdim valla2.sınıftayım daha sımdıden canıma okudular :) ınadına zamanda gecmıyo ya..:)
merhabaaaaaaaaaaaaaaaa![]()
![]()
![]()
nasilsiniz bakalim?? ben de sürekli bakiyorum ama hicc atraksiyon göremeyince cikiyordum :))
herkesin keyfi yerinde gibi![]()
![]()
canim cok cok kolay gelsin.... basarilar....
insallah iyi bir sekilde atlatirsin....
cok enteresan ama mezuniyet o kadar stress yaptiriyor ki insana.. ben hala ne zaman slklntili bir sekilde uyusam, rüyamda mezuniyet icin gereki son sinava giremedigimi bu yuzden de mezun olamadigi görürüm.. düsün 4 sene gecti üzerinden :))
ki diplomalarimda elimdehatta daha dün ayni rüyayi gördum
![]()
bilgisayar müh. güya son sinavini gecemiyorum ve mezun olamiyorum![]()
hayir bir de diyorum kendi kendime e ii de bitirdem ben ama J
Ay benzer şeyleri ben de görüyorum.
Annem üniversiteden mezun olalı 25 sene olmuş o bile görüyorsa bizimkisi normal.
Tezden de danışmandan da finallerden de nefret ettim valla
Hocaya mail attım.
Onaylarsa artık son bir kaç paragraf yazı var intoduction conclusion summary filan yazılcak kaynakça hazırlanacak.
Pazartesi de teslim tarihi zaten
Çok tatlısın canım bunca işinin arasında bunu teklif etmen bile çok hoş.
Haftasonu nişanlım bakacak, elden geçirecek ona göre vereceğim.
Tamam tatlım eğer yetişemezsem yardım isterim.
he he http://www.kadinlarkulubu.com/esi-esinin-ailesi/445706-esimin-hediye-ettigi-ev-13.html bu konuyu okudun mu... cok ilginc geldi....
![]()
Konu açıldığında takip ettim ama sonra böyle içim kötü oldu bıraktım
Dur bir daha bakayım.
Bu nasıl evlilik anlayışı anlamadım ki?
Eşler ev mi satarmış birbirine?
Canım...
Kendımı senın yerıne koydum ben ıcımde tutamazdım sanırım...
Ekranda dondum kaldım, ne kızlar var boyle...
Kızıyorum işte erkeklere ne dıye eklersın kı elın kızını...
Sen gorunce uzulme dıye sılmıstır oyle dusunuyorum, sonucta uzaksınız ınsanın ıcnde olduktan sonra engellemek mumkun olmaz, bu senın ıcın de gecerlı benım ıcın de...
Bilemedım ınankı...
Bıldıgını bılmelı mı onu da bılemedım...
sabah kalkinca konustuk mesela, simdi derste, ara ara yine konusuyoruz... henuz birsey demedim... aksama konusmayi düsünüyorum ama gülerek ya evet oldu begeniliyorum ne yapayim... ama bak gitmedim falan diyecek...
kiz saniriim ispanyol, hos bir derdim var bölümünde okuyorum da türk hatunlarinin da asagi kalir yani yok.
suan bu konuda icim rahat cünkü kiz gercekten cirkin, bu yüzden yapacagi bisi varsa da yapmaz traji komik bi durum...
ama ileride baska olaylarin olmasini da bir sekilde önliyecek bir cözum bulmak istiyorum ben...
Kuzum sizin vuslat ne zaman peki?