Bütün komşulara karşı rezil olduk

canım senın evladın henüz yok galiba ama üzülme insallah olur rabbım hayırlı evlatlar versin insallah sana da olmayan cümlesine de benım de tüp bebek 3 senelık bı tedavı sürecim oldu ve ikizlerim oldu bol bol dua et ve sabırlı ol ınsallah allahım gönlundekını verir o duyguyu ıyı bılırım bıraz sarsıcı bı süreç ama sana tavsiyem süreklı düşünme farklı seylerle mesgul ol psikolojı de çok önemli kafanın rahat olması da lazım canım

yok neden meçhul olsun kı?allahım isterse çift çift verir ona bağlı ben hep şöyle dua ederdım ya rab senın bı ol!demenle bı çocuğum olacak ne olur ya rabbım ol de!ben ılk çocuklarım karnımda öldü onlar da ikizdi aldırmaya doktora gıttım beklıyodum kı içeri gıreyım bı baktım yenı doğum yapmış bı bayan odasının kapısı aralıktı çocuğunu hem sevip hem emziriyordu ben de aldırmak için bekliyodum o manzara benım psikolojımı alt üst etti asla kıskanmadım ama ben çok imrendim bır ağlamaya basladım esim dısarı ççıkardı benı teselli veriyodu kendınce ama benım kafa kılıtlenmişti bı kere neden allahım neden!dıye isyan ediyodum ama asla sen isyan etme ben çok pişman oldum tövbe ettim vallahı canım bunların hepsi bı sınav olacaktır yeter kı beklemesını bıl

Son cümlenizi bir anlık boşlukla yazmış olmanızı temenni ediyorum,
Çünkü bebeğinizi ayarsız sevdikleri için bu kadar tantana çıkarmışsınız.
Komşuları dert etmeyin herkesin evinde neler yaşanıyordur.
Birkaç güne kimse hatırlamaz.
Siz bir an önce bebeğinize adapte olmaya bakın
Zira sorununuz komşular değil bebeğinize alışmak olmalı bence.

bir insan kendi canına yuva yıkan diyorsa .....
herşeyi beklerim..
cidden yazıklar olsun..
yuva yıkan o masum bebek değil sizin eşinizle tavırlarınız..
burada anne olmak isteyip olamayan o kadar insan varken masum bir bebeğe yuva yıkan diyen birinin evlat sahibi olması ne kadar ironik değil mi?

Uzmanlar bile,
Cocuk evlilige dusen bir bombadir derler.
Temeli saglam olmayan evliliklerde deprem etkisi yaratirken,
temeli saglam evlilikleri daha da guclendirir ....

Ayrica arastirmalar bosanmalarin %90'inin cocuk olduktan sonraki ilk iki yil icinde oldugunu gosteriyor.
Arkadas kendi cocugu icin dememis, genel anlamda soylemis ki varolan bir gercek bu..

Hemen annelik sorgulamasina girilmis, ancak lohusa oldugu unutulmus ...

ben tüm konuyu bir kenara bıraktım ,bebeğin yuva yapan değil yuva bozan olduğunu düşündüğünüze takıldım ,birde nerde eşimle o güzel mutlu günlerimiz demişsiniz ya ,keşke doğurmasaymışsınız ,eşinizle mutlu mutlu yaşasaymışsınız ,o çocuğun günahı ne şimdi ,sizin zevkinizin ürünümü ,yazık böyle düşüncelere sahip anneler olduğunu görünce kendimi bir kez daha seviyorum iyi bir anne olduğumu düşünüyorum çünkü ..

lohusalık bir anneye bebeğine "yuva yıkan" dedirttirmez, dedirttirmemeli.

bizde lohusa olduk ,gecemiz gündüzümüze karıştı ,uyku nedir bilmedik aylarca ,gazıydı ,kakasıydı ,aşısıydı ,ateşiydi bitmek bilmedi ,ve kk da tüm anneler yaşadı bunu az çok ,ama biz yavrumuza yuva bozan demedik ,bu lohusalık değil ,şımarıklık ,allah aratmamış evladı ona ki bu kadar rahat ..

vallahi yazdıkların çok tuhaf geldi.kendi bebeğin için yuva bozan diyorsun.eşinle tartıştığına değil komşularına rezil olduğuna üzülüyorsun.eşinin ailesi bebeği seviyor diye eşinle kavga ediyorsun.tabi ki sevecekler,öpecekler bundan mutluluk duyman gerekiyor.Allah akıl fikir versin ne diyelim.

Bebeklere karşı aşırı korunmacı olmasına karşıyım ama yine de asla yüzünden dudağından öptürmeyin kim ne derse desin surat asarsa assın bebeğinizin sağlığından önemli değil internetten bebeklerde hsv(uçuk) ensefalitini bi okuyun eşinize bu çok ciddi bi
tablo kimse başıma gelmez demesin
opmek isteyen poposunu öpsün ayağını elini öpsün

canım sen henüz eşini bebişinle paylaşmaya alışamamışsın sanırım.

çocuk bu düşe kalka büyür.sonuçta onlarda yabancı değil babaannesi ve eşinin akrabaları öpsünler bunda bu kadar üzülecek ne var ki ? hem o daha melek asla yuva bozar düşüncesine girme Allahın gücüne gider.ilk ayların ne kadar zor olduğunu tahmin edebiliyorum.uykusuzluk,bebeğin sürekli ağlaması,gazı,hastalığı,masrafları derken eşinle birlikte yıpranmış olmalısınız.bol bol dua et sabır çek.eski günleri düşünme bence gelecek daha güzel günlerini düşün :)

Anne olmamama ragmen son cumle tuylerimi diken diken etti.
Bir insan kocasiyla arasi bozuldu diye kendi cocuguna fazlalik muamelesi yapar mi ya...
Kocayi arayip buldun ama cocuk senden bir parca.
Yazik o yavruya ya buyuyunce farkina varacaktir babasina kendisinden daha cok onem verildiginin.

Katılıyorum Cudanacım...

Bebeğini aşırı derecede koruma iç güdüsüyle yaklaştığı için sinirleri bozulmuş, çocuğu için kurduğu cümle hoş değil. Bebeğinin öpülmesine kıyamayan bir anne çocuğunu istemesin, hiç sanmıyorum. Eşine ve ailesine laf geçiremediği için sinirleri bozulmuş sanırım.

Elbette ki anne olan herkes az cok yasadi lohusaligi.
Ancak kimimiz hafif atlatti, kimimiz cok agir atlatti.
Lohusayken bebegini gormek istemeyen anneler bile vardir icimizde....
Belki bu arkadas da agir geciriyordur .

Ayrica hangimiz cocuk olmadan once ve olduktan sonra evliligimizi sorgulamadik ?
Ha kimininki iyi yonde etkilenmistir, ciftler daha da baglanmistir birbirine , kimininki kotu yonde etkilenmistir...

Genele bakildiginda da kotu etkilendigi goruluyor
En azindan buradaki konularda bile gorebiliriz bunu ...

Yani konu sahibi aslinda kendi cocugu icin demiyor uzmanlarin bile ispatladigi genel gecer bir dogruyu dile getiriyor .
Abes bir sey goremiyorum ben...

Ayrica cinselligin bitmesinden bahsetmis
Ben de dogumdan sonra cinselligin neden bittigine akil sir erdiremem mesela ...

Son cümleniz ne kadar densiz!! Verin madem birine eski mutlu günlerinize dönün!

Konunun ozu bu iste :)

bebeğinin ne günahı var ay sakın böyle düşünüp bebeğine sakın hor davranma millet çocuk sahibi olmak için çok afedersin götünü yırtıyor sende çocuk sahibi olmuşsun akrabanın yaptığı saçma sapan davranışdan çocuğunu mesul tutuyorsun o daha melek dünyadan haberi yok gazetelerde haberler okuyoruz sakın sende huzursuz olduğunuz zaman çocuğundan çıkarma hıncını. Sen böyle yazınca aklıma herşey geldi aman aman ha çocuğunu öp kokla kimsenin zarar vermesine izin verme kendinden bile koru

O nasıl sinir öyle kapı kırmalık ben burdan korktum :s
Bebeğin suçu yok suç siz de bence.
iyi birer anne baba olmak da bir sanat netice de.

Şapur şupur öpmeleri hele dudaktan öpmeleri bence de çok sinir bozucu.
Ama uyarmışsınız artık yapmıyorlarmış.
Sürekli çocuğu kaçıramazsınız el değil o insanlar malesef

Bu arada tüm apartmana bizi rezil eden,kendini kaybedip
kapı kıran kocamla kolay barışamazdım sanırım.

Çabuk barışmanız da ilginç.
Madem bu kadar yumuşaksınız keşke bu kavgaya sebep olmadan önce yumuşak
olabilseydiniz..

Sabah sabah sinirlerim zıpladı resmen ne demek cinselliğin bitmesi. O eşinizle aranızdaki sorun çocuk orada çok büyük bi faktör değil artık 3 aylık olmuş. Çok yazık ya sizin cinselliğe ihtiyacınızdan daha çok 3 aylık bebeğinizin aklı başında şevkatli bi anneye aileye ihtiyacı var.

arkadaş suçu lohusalığa atmış ya kan beynime sıçradı.
hanımefendi ne lohusalar var biliyor musunuz?
ben 2 gün doğum sancısı çekmiş, bebeğini ters olarak dünyaya getirmiş, yırtıklar yüzünden 3 ay yatalak kalmış, bebeğini ağlaya ağlaya
emzirmiş, düzelene kadar 2 ameliyat geçirmiş bir anneyim.
ama bir kere olsun evladıma sizin gibi yuva bozan huzur bozan herşeyin sorumlusu gözüyle bakmadım. Allah korusun o evladı veren Allah almasını da bilmez mi?
yok yok annelik bu değil!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…