- 15 Şubat 2013
- 26.424
- En iyi cevaplar
- 1
- 102.429
- 798
- Konu Sahibi naneli_limon
-
kimsenin ağızdan öpmeye normal dediği falan yok. zaten o konuyu çözmüşler. ama konu sahibi yanaktan öpülmesinden de rahatsız. görmediği halde yaladılar falan demiş. arkadaşların normal dediği şey bir babaannenin torununu öpmesi doya doya sevmesi. konuyu yanlış anlamışsınız siz.ben de bebeğimin dudağından öpülmesine karşıyım böyle bişeyi kendim bile yapmayı düşünmüyorum değil yaşlı başlı insanlar gelip yenidoğanı ağzından öpsün bi çoğunuz da ne var normal demişsiniz pes. eşinizin annesi babaannesi gelip sizi ağzınızdan öpse hoş mu ? ben iğrenirim şahsen. küçücük bebeğinde yapma diyeck hali yok. yapana ciddi tepki veririm net.
kimsenin ağızdan öpmeye normal dediği falan yok. zaten o konuyu çözmüşler. ama konu sahibi yanaktan öpülmesinden de rahatsız. görmediği halde yaladılar falan demiş. arkadaşların normal dediği şey bir babaannenin torununu öpmesi doya doya sevmesi. konuyu yanlış anlamışsınız siz.
Mrb ben normalde eşiyle çok iyi anlaşan biriyim.eşim melek gibidir.3 aylık bir bebeğimiz var ve biz gerçekten çok iyi bir çifttik bebekten önce. Bebek olduktan sonra en küçük şeyler kocaman oluyo ve eşim köpürüp etraftaki eşyaları kırıyor. Dün o kadar rezil oldukki sebepte o kadar basitki benim bebeği kıskanmam (maalesef)ve benden izinsiz ve habersiz bebeği babaannesine götürmesi. Ben onların sevme şekillerini sevmiyorum. Çocuğumu zamanında dudaktan öpüyorlardı uyardık yapmıyor fakat yanağından çok öpüyor bu bile beni rahatsız ediyor. bEn yokken fırsatı değerlendirdiğini düşünüyorum. Ayrıca anneannesi de vardı ve ben ondan çok korkuyorum 90yaşında beni gördüğünde bir sarılır bana bi öper ama sert sert. Bebeğimi görünce ne yapmıştır ALLAh bilir. Ve hastaneden de yeni çıktı sayılır.Ben bebeğimi ondan kormak istiyordum.Yüzünden öptürmek istemiyorum ama eşim sağolsun gitmiş bebeğimi yalatmış. Aslında çok büyük bir sebep değil ama eşimin bana yaşattıkları çok büyük.Şuan apartmandaki herkese rezil olduk.Eşim kapıyı kırdıve herkes duydu.Apartmandakilerin yüzüne bile bakamam artık çok üzgünüm.Eşimle barıştık ama apartmana rezil olduk
Bebek bence kesinlikle yuvayapan değil yuva bozan.Nerde eşimle o eski günlerimiz
Saçı yamuk diye bağıra bağıra ağladınız mıbu kadar basit bir şeyi krize çevirmişsiniz.. Allah eşinize sabır versin
Konu sahibine gelince eşinizin tepkisi çok fazla,kapı kırmak nedir...ayrıca 3aylık el kadar bebeği annesinin haberi olmadan nasıl götürebilir!! Ben anne değilim ama çevremdeki annelere bakıyorum da annenin haberi olmadan nasıl bebeği alıp gider,anlamıyorum!
Zaten ailenin tavrı iğrenç bebeğe millet dokunmaya kıyamaz bunlar şapur şupur ıııyyy :120:
bunları yaşıycağmı hamleyken tahmin bile edemezdim. Yaşayanlarada çok tuhaf gözüyle bakardım ama insanın bi bebeği olsun gör..+latlatılamamış lohusalık+ adet olamama+ cinselliğin bitmiş olması hayatımızda sadece bebek üzerine odaklanma vs. vs. devaM eder gider liste.
Mrb ben normalde eşiyle çok iyi anlaşan biriyim.eşim melek gibidir.3 aylık bir bebeğimiz var ve biz gerçekten çok iyi bir çifttik bebekten önce. Bebek olduktan sonra en küçük şeyler kocaman oluyo ve eşim köpürüp etraftaki eşyaları kırıyor. Dün o kadar rezil oldukki sebepte o kadar basitki benim bebeği kıskanmam (maalesef)ve benden izinsiz ve habersiz bebeği babaannesine götürmesi. Ben onların sevme şekillerini sevmiyorum. Çocuğumu zamanında dudaktan öpüyorlardı uyardık yapmıyor fakat yanağından çok öpüyor bu bile beni rahatsız ediyor. bEn yokken fırsatı değerlendirdiğini düşünüyorum. Ayrıca anneannesi de vardı ve ben ondan çok korkuyorum 90yaşında beni gördüğünde bir sarılır bana bi öper ama sert sert. Bebeğimi görünce ne yapmıştır ALLAh bilir. Ve hastaneden de yeni çıktı sayılır.Ben bebeğimi ondan kormak istiyordum.Yüzünden öptürmek istemiyorum ama eşim sağolsun gitmiş bebeğimi yalatmış. Aslında çok büyük bir sebep değil ama eşimin bana yaşattıkları çok büyük.Şuan apartmandaki herkese rezil olduk.Eşim kapıyı kırdıve herkes duydu.Apartmandakilerin yüzüne bile bakamam artık çok üzgünüm.Eşimle barıştık ama apartmana rezil olduk
Bebek bence kesinlikle yuvayapan değil yuva bozan.Nerde eşimle o eski günlerimiz
Merak etmeyin bagira bagira derken mahalleyi ayaga kaldirmadim. Lafin gelisi o..
Ayrica sizin basit dediginiz benim icin onemli. Cunku sacin yarisi var yarisi yoktu ve saci cok zor uzayan bir cocuk.
Hollanda da duymusunuzdur kesin cocuklar nasil gozetime aliniyo. En ufak birsey sorun oluyo.Kötü niyetle söylememiştim,sadece çözümü olan bir sorun,huzurunuzu kaçırmaya değmez bence.. Ne güzel götürüp düzelttirmişsiniz..
Zaten o noktada bağırıp çağırmanın pek anlamı olmuyor,sonuçta saçlar kesilmiş..en doğrusunu yapıp kendiniz kuaföre götürmüşsünüz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?