- 16 Şubat 2013
- 8.646
- 3.016
- 178
- Konu Sahibi naneli_limon
-
Son cümle yi okuyunca tüylerim diken diken oldu...ne kadar yazık!!Mrb ben normalde eşiyle çok iyi anlaşan biriyim.eşim melek gibidir.3 aylık bir bebeğimiz var ve biz gerçekten çok iyi bir çifttik bebekten önce. Bebek olduktan sonra en küçük şeyler kocaman oluyo ve eşim köpürüp etraftaki eşyaları kırıyor. Dün o kadar rezil oldukki sebepte o kadar basitki benim bebeği kıskanmam (maalesef)ve benden izinsiz ve habersiz bebeği babaannesine götürmesi. Ben onların sevme şekillerini sevmiyorum. Çocuğumu zamanında dudaktan öpüyorlardı uyardık yapmıyor fakat yanağından çok öpüyor bu bile beni rahatsız ediyor. bEn yokken fırsatı değerlendirdiğini düşünüyorum. Ayrıca anneannesi de vardı ve ben ondan çok korkuyorum 90yaşında beni gördüğünde bir sarılır bana bi öper ama sert sert. Bebeğimi görünce ne yapmıştır ALLAh bilir. Ve hastaneden de yeni çıktı sayılır.Ben bebeğimi ondan kormak istiyordum.Yüzünden öptürmek istemiyorum ama eşim sağolsun gitmiş bebeğimi yalatmış. Aslında çok büyük bir sebep değil ama eşimin bana yaşattıkları çok büyük.Şuan apartmandaki herkese rezil olduk.Eşim kapıyı kırdıve herkes duydu.Apartmandakilerin yüzüne bile bakamam artık çok üzgünüm.Eşimle barıştık ama apartmana rezil olduk
Bebek bence kesinlikle yuvayapan değil yuva bozan.Nerde eşimle o eski günlerimiz
Mrb ben normalde eşiyle çok iyi anlaşan biriyim.eşim melek gibidir.3 aylık bir bebeğimiz var ve biz gerçekten çok iyi bir çifttik bebekten önce. Bebek olduktan sonra en küçük şeyler kocaman oluyo ve eşim köpürüp etraftaki eşyaları kırıyor. Dün o kadar rezil oldukki sebepte o kadar basitki benim bebeği kıskanmam (maalesef)ve benden izinsiz ve habersiz bebeği babaannesine götürmesi. Ben onların sevme şekillerini sevmiyorum. Çocuğumu zamanında dudaktan öpüyorlardı uyardık yapmıyor fakat yanağından çok öpüyor bu bile beni rahatsız ediyor. bEn yokken fırsatı değerlendirdiğini düşünüyorum. Ayrıca anneannesi de vardı ve ben ondan çok korkuyorum 90yaşında beni gördüğünde bir sarılır bana bi öper ama sert sert. Bebeğimi görünce ne yapmıştır ALLAh bilir. Ve hastaneden de yeni çıktı sayılır.Ben bebeğimi ondan kormak istiyordum.Yüzünden öptürmek istemiyorum ama eşim sağolsun gitmiş bebeğimi yalatmış. Aslında çok büyük bir sebep değil ama eşimin bana yaşattıkları çok büyük.Şuan apartmandaki herkese rezil olduk.Eşim kapıyı kırdıve herkes duydu.Apartmandakilerin yüzüne bile bakamam artık çok üzgünüm.Eşimle barıştık ama apartmana rezil olduk
Bebek bence kesinlikle yuvayapan değil yuva bozan.Nerde eşimle o eski günlerimiz
tövbe Yarabbim
yorum bile yapmıcam sadece sana bir tavsiye vericem
ben anlamıyorum lohusa psikolojisinden
lohusalığımı bebegimin mezarında aglayarak sinir krizleri geçirerek geçirdiğimden
sadece malesef bebegimi kaybettim topiğinde
Sezeryan doğumla bebeğini kaybediptekrardan hamilelik düşünenler.
bu topiği şöyle bir oku acılarımızı korkularımızı bir oku bakalım
orda hepimiz yasadık lohusalığı
göğsümüzden süt gelmesin diye içtiğimiz ilaçları
her akan bir damla sütten içimizde yasadığımız fırtınaları
şöyle bir oku sadece
o yetmezse tüp bebek topiklerindekilere bir bak
sonra aç ellerini mevlaya karı koca sinir harbiniz için söylediğin sözden ötürü tövbe et
şükür et
valla bebegın yalandıgınıda ılk defa senden duyuyorum sen gordunmu yaladıgını sana esınmı ananem bebegı yaladı dedı cok enteresan bı ıfade geldı bana
Bizde dun cocuk yuzunden tartistik. Sacini yamuk kestirmis gorunce sinirden bagira bagira agladim.
Duzelttir ben cocuguma bakmayan annemiyim bu cocugu yanimda bu halde gezdirmem diye cikistim. Oda inat etti cok kucuk korkuyo bagiriyo makinayi gorunce dedi ve goturmedi..
Suratlar 5 karis 2 saat gezdik, ters cevaplar verdik birbirimize.
Baktim o goturmuyo ben goturdum sacini duzelttirmeye. Eve girince normal davrandim ama o hala surat yapiyodu.
Yaptigin normalmi biliyosun cocuklarin dis gorunusu beni cok ilgilendiriyo ama sen bakimsiz cocukmus gibi getirip verdin elime, deli gibi duruyodu cocuk. Asla kabul etmem dedim agladim sinirden.... Oda hemen sarildi bana. Sarildigimizi goren cocuklar beni kiskandiklari icin babadan " o benim anne diye" kosmaya basladilar. Biraz sarilma biraz oynasma derken konu kapandi tabi...
Siz degisik bi konudan kapilari kiricak kadar ileri giden kocaniza " dunya mukemmeli deyip masum melege yuva bozan" diye yakistirma yapmisiniz. Cok uzuldum bebeginiz icin.
Komsulari alakadar etmez sizin kavganiz ister kapi kirin ister pencere, ama bebeginiz hissetmedimi saniyosunuz o kapinin kirildigini??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?