Bütün komşulara karşı rezil olduk

tedavi şart çocuk yuva yıkıyormuş offffff ne fikirler söyledim ne akıllar verdim de yazamıyorum işte allah bildiği gibi yapsın

bebeğini kıskanan sizin, annesinden kaçırarak kendi ailesine götüren eşinizin karakterleri dört dörtlük de bebeğin yuva bozan haklısın

Su son cumlen var ya…aslinda butun yazdiklarini goturdu…bebek yuva yikan olamaz, Rabbimin buyuk bir mucizesi cunku..sorun bizim sacma sapan insanlarimizda ve bazi sacma sapan adetlerimizde orflerimizde…

Her kadin dogumdan sonra esiyle olan eski gunlerini ozler, ama onun bir tebessumu icin dunyayi yakmaya degmez mi?

Bende ozluyorum eski gunleri ama bu gunleri bana yasattigi icin sukurler ediyorum Rabbime…o kadar cok istedimki ben yavrumu cunku..onca tedaviden hastane yollarindan gectikten sonra sizin kurdugunuz gibi bir cumle kurmak bir yana…aklimdan dahi gecirmedim simdiye kadar. insaAllah boyle birsey nasibte olmaz.

Kiymetini bil canim elindekinin ve boyle seyler dusunme…az veya cok sancili ama gececek bu gunler emin ol…hepimizin oluyor kucuk buyuk kavgalari…ruhen fiziken yorgunluklar filan hepimizde olan seyler…ama yapacak birsey yok..gececegini dusunerek teselli olmak gerek…

Kv’nin filan bebegini opmesine gelirsek…esini gayet sert bir dille uyarmissin zaten umarim bir daha yapmaz…
Bebeginin yaninda oldugun muddetce korursun, ama esin zirp pirt gotururse sen yokken neler yapildigini bilemezsin canim. Oyle yalayip yutmalarida muhtemel.

Kaldiki haksizda degiller, insanin ici gidiyor yavrucaklara..yalayip yutmamak icin kendimi zor tutuyorum bende…ama Allah seni inandirsin nerdeyse 6 aylik olana kadar kendi annem bebegimin yanagindan opmedi…kiyamadi cunku…

Degisik birsey yaa bu..herkes farkli bakiyor bu duruma…ben sevilmesi taraftariyim bebegin tabii, ama oyle yalap salap olmasi gerekmez…heleki sen bu kadar dikkat ederken baskalari o sekilde seviyorsa insan sinir oluyor...yoksa bende bebegimi dudagindan operim arada bir…adi uzerinde ben onun annesiyim…

ufacık masum yavruya ''yuva bozan'' diosunuz.çok sinirlendim.

sorun öfkesini kontrol edemeyip kapıyı kıran vahşi bir koca, sizi iplemeyip çocuğunu kv deye götüren baba.sizde eminim boş durmamışsındır.böyle bir duruma bebeğiniz bile şahit oldu umarım sesinizden korkmamıştır ağlamamıştır.siz komşuları düşünüosunuz.

sorunu evliliğinizde arayın.bebekte değil.

lohusasın hala die susuyorum ama çok sinirlendim. benimde bebğim var ne kadar zorda olsa o benim dünyam. kocamdanda evliliğimdende önce gelir.

Son düzenleme:
yazınızı okuyunca son cümlenize inanamadım. bunu minicik masum yavrunuza nasıl yakıştırdınız. lohusa döneminde olduğunuz için belki de psikolojik sorunlarınız var bilemiyorum ama evlatlarımız bize Allah'ın emaneti. o çok güzel bir mucize. ne olur bebeğinize haksızlık etmeyin. ondan sevginizi esirgemeyin. inşallah herşey yoluna girer

öptürmemkte haklısın çünkü bebekleri öpmek hiç sağlıklı değil bebek için hemde daha 3 aylık mikrop kapar ya benim babam çok kızar bebekleri öpenlere. cnm bunu haledebirsin ama sakin ol sen güzellikle anlat eşine doktorlar söylüyo sağlıksız diye de sonuçta anneyim bende yavrumu korumak istiyorum hasta olmasını istemiyorum gibi anlat sinirlenmeden bağırmadan güzellikle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…