Kimse yapmak zounda degil ama benim canim x yemegi istiyor siz yapin ben yiyim diye kenara cekilmek de hos değilseverek evlenmişsiniz ama sevmeden önce eşinizi tanısaydınız keşke.
ayrıca siz yapmak zorunda değilsiniz ama çocuksuz dahi olsa büyük diye eltiniz de yapmak zorunda değil.
Anlatmaya calistigimda kotu olan hep ben oluyorum. Esim yardimcidir bana kayinvalidem de cogu zaman yardim eder. Illa cocuk mu yapmak lazim kiymete binmek icinOlay küçük gelin olayı değil affedersin cidden bunu demek istemezdim ama eşinin andavallığı. Eşin çok biliyorsa kendisi yapsın, o an başın ağırır, regl olmuşsundur, canın sıkkındır. Söylemene rağmen emri vaki yapıyorsa sorun kayınvaliden değil eşinin anlayışsızlığıdır. Ama çocuk mu doğurdun da yapmıyorsan gibi bir yaklaşımda bulunan eşle ne kadar düzgün konuşulup sorun çözülür tartışılır.
Bize yemege gelirler. Kayinvalidem bana mutfakta yardim eder. Eltim oturur sadece. Mutfaga geldi bi keresinde. Siz nasilsa mutfaktasiniz ben kalabalik etmiyim diyip oturdu.Sorun yemek yapmakta degil sorun siz yemek yaparken eltinin cocuklara bakmasi birsey yapmamasi degil mi.
Sizde yapmayin onun kocasi atlayip benim esim yapar demiyorsa senin esin diyorsa esine sinirlen eltine degil.
İyi de bir mi yaşıyorsun? Ve neden?
Birlikte degiliz ama cok sık bi araya geliyoruz malesef. Esim ailesine cok düşkünBirlik mi yaşıyosunuz ?
Zaten ben ona yaptirmiyorum ki. Ama hamile olmasina ragmen cok sosyal. Bi salata yapabilir yada yardim edecegim bisey varmi dese uzulmem. Ama enayi yerine koyuyor sanki.Kocan densizlik yapmış. Ama eltin hamileymiş. Ben olsam zaten bu durumda ona yaptırmazdım. Daha hassas olabilir her konuda.
Ya ben kayinvalidem mutfakta is yaparken ben kiyamam yardim ederim mesela. Yada bisey yediysem tabagi kaldirip makineye atarim yedi icti kalkti olmasin diye
Sorun yemek yapmakta degil sorun siz yemek yaparken eltinin cocuklara bakmasi birsey yapmamasi degil mi.
Sizde yapmayin onun kocasi atlayip benim esim yapar demiyorsa senin esin diyorsa esine sinirlen eltine degil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?