- 20 Ekim 2014
- 7.460
- 15.544
- 198
Normal senin evinde sana yardim etmek zorunda mi.Bize yemege gelirler. Kayinvalidem bana mutfakta yardim eder. Eltim oturur sadece. Mutfaga geldi bi keresinde. Siz nasilsa mutfaktasiniz ben kalabalik etmiyim diyip oturdu.
Esim mukemmel demedim anlayissiz olduğunu soyledim zaten. Ben birine misafirlige gittigimde cafedeki garsona davrandigim gibi davranamam en azinda bunu anlatmaya calisiyorumhayır olur mu ya eşler mükemmel ama kaynana elti görümce tü kaka.
Esim mukemmel demedim anlayissiz olduğunu soyledim zaten. Ben birine misafirlige gittigimde cafedeki garsona davrandigim gibi davranamam en azinda bunu anlatmaya calisiyorum
Kayinvalidem de yapmak zorunda degil kadin yasli olmasina ragmen yapıyor amaNormal senin evinde sana yardim etmek zorunda mi.
Benim eltim ben mutfaktayim sen oturuyorsun dese sanane derim zorla mi soktular mutfaga.
Buyuk eltilerde mukemmel olsun bence kaynanayi daha cok cekmis oluyorlar :)hayır olur mu ya eşler mükemmel ama kaynana elti görümce tü kaka.
Haklisinizdaha seyrek görüşürseniz sorun olmaz,
ayrıca size geldiklerinde tabi ki siz her şeyi yapacaksınız ama onlara gittiğinizde oturun kalkmayın, ya da hiç gitmeyin.
Beni anladığınız icin cok teşekkür ederim. Kendimi kullandirtmak istemem. Ama eltime yada kayinvalideme elimden gelen yardimda bulunuyorum. Sadece anlayış bekliyorum.Bende şunu oldum olası anlamadım !
Eltin Hamile, Hasta değil !!!
Hamileler iş yapmaz diye bir kural mı var.
İşin özeti şu; Sanırım sen çok saf ve sessizsin, Elticiğinde çok akıllı ve işini bilen cinsten.
biraz uzak durmayı mesafe koymayı öğrendiğiniz vakit sizde değerlenirsiniz merak etmeyin
Yapmasin istesigi icin yapiyor.Kayinvalidem de yapmak zorunda degil kadin yasli olmasina ragmen yapıyor ama
Beni anladığınız icin cok teşekkür ederim. Kendimi kullandirtmak istemem. Ama eltime yada kayinvalideme elimden gelen yardimda bulunuyorum. Sadece anlayış bekliyorum.
Haklisiniz
Sizin sorununuz bu. Siz de ailenize çok düşkün olun o zaman ailenizden çıkmayın? Nasıl olacak?Birlikte degiliz ama cok sık bi araya geliyoruz malesef. Esim ailesine cok düşkün
açıkcası ben evime gelen hamile ya da bebekli bir kadından asla yardım beklemem,
hatta yapacak olsa ben otur derim kabul etmem,
onlar yeterince yoruluyorlar bari misafirlikte rahat etsinler diye düşünüyorum.
ama bunu yüksünüyorsam da davet etmem.
zaten normalde de misafir ağırlamayı sevmem çok nadiren birilerini çağırırım, tavsiye ederim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?