Bütün sorumlulukların küçük geline yüklenmesi

Hamile ve çocuklu diye bilerek tembellik yapmıyorsa eltim biraz daha anlayışlı be yardımsever olunabilir eltine karşı. Benim de 14 aylık bir bebeğim var ve hamileyim. Her zaman her işe yetişemiyorum, belim ağrıyor.
Çocuk doğurunca kıymete binersiniz demiyorum ama hamile olduğunuzda daha güzel empati yapabilirsiniz. Hamilelikte insanın beli falan ağrıyor çabuk yoruluyor

Bu konuda kızman gereken kişi k.valide veya elti mi? Yoksa sana sürekli iş buyuran sanki çocuk mu doğurdun diye saçmalayan kocan mı?

Öfkeni doğru kişiye yönlendir bence

Ayrıca sen sürekli iş yapıyorsun diye eltin yapmak zorunda değil valla çok iyi yapıyor kendini yormuyor en güzeli

Esim mukemmel demedim anlayissiz olduğunu soyledim zaten. Ben birine misafirlige gittigimde cafedeki garsona davrandigim gibi davranamam en azinda bunu anlatmaya calisiyorum
Ben birine gittigimde hicbir seye elimi surmem cunku misafirim bunun cafedeki garsonla ne alakasi var
Kendi evime de biri geldiginde elini hicbir seye surdurmem cunku misafir o , mesela ben ailemden boyle gordum kendi evimde de boyle uyguluyorum
Eger cok rahatsizsaniz davet etmeyin evinize

Ben esi yengesine is buyursun diye birsey demedim

QUOTE="PabucumunNicki, post: 52267305, member: 632348"]Baskasinin esine laf etmek is buyurmak konu sahibinin esini mi ilgilendirir.
Is yapmak istemeyen yapmaz yaptirilmak istenen aklini kullansin yapmasin.[/QUOTE]

Misafirliğe çağırıyorsunuz üstelik il yapmadı oturdu beni kullandı diye dert yanıyorsunuz çağırmayın o zaman zorunuza gidiyorsa hizmet etmek. Ben de misafirliğe gittiğim evde yardım etmem benden yardım bekleyen de çağırmasın bir zahmet aynı kural evimde de geçerlidir gelen misafire iş buyurmam hizmet edemeyeceksem davet etmem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…