• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Butun umudumuz HAZİRAN ayinda diyen guzel anne adaylarima..

Kuzuuum cok kalabalik olduk bazen gozden kacabiliyor. Bazende iki uc kisi muhabbeti tutturup goturuyor arada kayniyor boyle .

:) PEKİİİ

Cok mu streas yapiyoruz ondan ya erken geliyor ya gec. Insaallah bu ay hamis kalacaaksin iyi degerlendir.

Bende yaptiiim salak gibi daha bir hafta var yedim negatifi oturdum.

Kuzuuum cok kalabalik olduk bazen gozden kacabiliyor. Bazende iki uc kisi muhabbeti tutturup goturuyor arada kayniyor boyle .

Benim agrim sizim halsizligim uctu gitti bide salak gibi gittim test yaptim tabii negatif artik bati bekleyecez kuzu kuzu. Insallah kaliriz bu ay hep berber topikceee :)[/QUOTE

:)) PEKİİ CANIM

bende bu ay adet olursam gidecem avrupada medipol doktorlarini bilmiyom kadin doktor varmi bildiginiz orda

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

çişinizle ne uğraşıyonuz gidin kan testi yaptırın diyo :60:

Cisini domestosa bandirana diyodur onu:)

kızlar ben bugun test yaptım yıne negatıf cıktı. artık pzt kan tahlılı yaptırırım. cok moralım bozuldu :(
Evet cikmayinca moral motivasyon yok oluyor ama umit keameyelim kiRabbimiz gondersin yavrularimizi..

Kusmece yookk:)))

çişinizle ne uğraşıyonuz gidin kan testi yaptırın diyo :60:

kızlar ben bugun test yaptım yıne negatıf cıktı. artık pzt kan tahlılı yaptırırım. cok moralım bozuldu :(
Evet cikmayinca moral motivasyon yok oluyor ama umit keameyelim kiRabbimiz gondersin yavrularimizi..

Evet tatlim biraz o topik birazda bu topiin sayesinde:) insaallah bebis mujdesinide hep beraber burdan veririz.

Kullanmadim ama cok arastirdim bu ayda olmassa bidahaki ay kullanacagim tatlim.

Kizzzz hamizliktir o ne menopozu

Istersen yarin sabah yap. Gec dollenme ihtimalinide dusunursek 2-3 gun bekleyebilirsen bekle canim

tmm canım bekliyim almıyacağım bugün testi sonra yaparım.

paytipo ghic ustume alinmadim domestosla ancak yer temizlerim:))))

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

:nazar::nazar::nazar::nazar:kızlar bugün tekrar hcg yaptırdım 2 gün önce 208 di bugün 475 :) doktor sıkıntı yok haftaya gel dedi çok mutluyumm :49::49::49:

dogru soyluyosun cnm ama elde degıl.. pzt kan tahlılınde bellı olacak olup olmadıgı. o zaman pozıtıf cıksa barı :( orda danegatıf cıkarsa o zaman kotu bısey war demektır. ya sokulemıyorum ya da aksı bısey war demektır bundan korkuyorum :(

şoktayım 200TL miiiii :) Allahım şanlı urfaya taşınasım geldi :))Canım ek bişi yemiyor uyuz ediyor beni ya :)
İnşallah perşembe güzel haberleri alırım da aşılama tüp bebek düşünmeyiz artık. Detaylı anlatımın için sağol canım benim :)

evet ya 200 tl yi bile burda beyenmiyorlar...gel burda yap tatlım misafir ederim seni evimde :) yarın perşembe bakalım sonucun ne olacak...bende tarlusal başladım adetimin gelmesini bekliyorum.doktora gittim dün aşılama sonrasındaki ay yine takipte kal yumurtalıkları uyaralım çatlama iğnesi yaparız ilişki ile denersin dedi...bakalım belki olur...dua et cnm ya :;(

Back
X