• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Butun umudumuz HAZİRAN ayinda diyen guzel anne adaylarima..

merhaba arkadaşlar, ben aranıza yeni katıldım yani daha önce uzaktan takip ediyordum ama artık bende anne olma çalışmalarına başlayınca sizlerle tanışmak istedim. 1 yılllık evliyim. ilk 6 ayım yasmin kullandım sonra bıraktım, hesaplarıma göre bu ayın 27si ile 29 arası yumurtlama günlerim, tabii değerlendirmeye çalışıyorum bu günleri ve çok heyecanlıyım :46: olur mu olmaz mı kafamda bir sürü soru işareti var :18: doğum kontrol haplarının etkisi devam eder diye korkuyorum :( sizlerden destek almak benim için çok önemli

bir de sizlere bir sorum olacak, ben biraz acemiyim galiba yazılarınızda sat, bat gibi kısaltmalar farkediyorum, bunların anlamı nedir?

hosgeldin cnm ilk sayffadaki bilgileri okudunmu? bu topik insallah rekor kiracak:)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

canım bizim birbirimize destek olmamız gerekiyor çünkü düşünsene bizim yiyip içtiğimiz herşey ona yarıcak yada zarara uğratacak.. Bide bişey sorucam ya benim adet günüme 1 hafta fln var ama karnımda kasılmalar oluyor böyle hani gözümüz nasıl seğrir aynı öyle işte sizce neden olabilirki

canım ilaç falan kullandın mı ? Normalde adet zamanım benim kasıklarım 1 hafta önceden ağrımazdı bebiş olduğu zaman ağrı vardı umarım seninde hamişsindir:49:

Senin batin gecmedimi canim test yaptin mi

geçti ama korkuyorm yapmaya ya offff :14: adet gunum gelmeden öncekı gun ıdrar yaptm çıkmadı kan tahlılıde hala yaptırmadm 4. gün bugün göguslerımde şişlik vardı geçti kasık agrılarm vardı beklenen adet gunumde geçti test yapmaya korkuyorm ama :14:

geçti ama korkuyorm yapmaya ya offff :14: adet gunum gelmeden öncekı gun ıdrar yaptm çıkmadı kan tahlılıde hala yaptırmadm 4. gün bugün göguslerımde şişlik vardı geçti kasık agrılarm vardı beklenen adet gunumde geçti test yapmaya korkuyorm ama :14:

ya cnm hadi hayirlisi kan testinde cikar cnm yaptuirsana:)

canım ilaç falan kullandın mı ? Normalde adet zamanım benim kasıklarım 1 hafta önceden ağrımazdı bebiş olduğu zaman ağrı vardı umarım seninde hamişsindir:49:

Folic asit kullanıyorum folic plus olanını yani. Çok ilginç bir durumla karşı karşıyayım çünkü normalde hiç böyle seğrimeler olmazdı..

Çok heyacanlı. Hadi test yap hafi hafiii

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

hosgeldin cnm ilk sayffadaki bilgileri okudunmu? bu topik insallah rekor kiracak:)

hoşbulduk canım, evet ilk sayfadaki bilgileri okudum, sorumun cevabı orda varmıydı? gözümden mi kaçtı ohalde, iş yerindeyim de biraz zor oluyor burdan :1:

ya cnm hadi hayirlisi kan testinde cikar cnm yaptuirsana:)

çalışıyorm kan testıne gıdememkı ama bugun adet olmazsam yarın sabah erkenden saglık ocagına kan testı verırım doktor olursn demişti olmadm tuttumu ne buayda ılk defa vaktnde yumurtam çatladı çörek otu bal karısımı yapmıstm ama kaynanamlar geldı bı ucgun mu 4 gunmu ne ara vermiştik doktorda o zamanda çatlamış yumurtan dedi pek umudumda yok aslında o yuzden :44:

hoşbulduk canım, evet ilk sayfadaki bilgileri okudum, sorumun cevabı orda varmıydı? gözümden mi kaçtı ohalde, iş yerindeyim de biraz zor oluyor burdan :1:

cnm dogum kontrol hapinin bir sure korudugunu duymustium ama sen cok uzun kullanmamissin biraz dogru orantiliymis cunku.....

Mrb cnm benımde bat 6 hazıran. Belırtım yok sarı akıntı oldu azcık gun ıcınde. Bır de ayakta yorulunca belım ve akabınde kasıklarım ağrıyor yatıca yada oturunca sıkıntı yok gıbı. Dınlememeye calışıyorum. Sende ne var ne yok canım?

iPad- bir çaresi bulunur çıkmazların, bir uyuyup uyanalım...
Canım yanlış hatırladım herhalde...benim de belirtiler hemen hemen öyle ama psikolojik de olabilir diyorum kendimi kaptırmak istemiyorum. .hayırlısı

Canım bizim birbirimize destek olmamız gerekiyor çünkü düşünsene bizim yiyip içtiğimiz herşey ona yarıcak yada zarara uğratacak.. Bide bişey sorucam ya benim adet günüme 1 hafta fln var ama karnımda kasılmalar oluyor böyle hani gözümüz nasıl seğrir aynı öyle işte sizce neden olabilirki

zeynep canm bende de segırmeler oldu guldm hatta bebekmi yerleşiyor dıye sag kasıgım pıt pıt attı snra karnımın alt bölgesı segırdı baya ınsalllah bebektır :emir_bebek:

Back
X