- 24 Ekim 2011
- 5.527
- 4.263
- 248
- Konu Sahibi Whiteandblue
- #15.101
cezası belli göbeği isim dolduracak cnm testi silik çıkmışta ...tabi birde tuzu kuru adam horlamıyo demekki :))))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
cezası belli göbeği isim dolduracak cnm testi silik çıkmışta ...tabi birde tuzu kuru adam horlamıyo demekki :))))
bak bak bak nasıl nispet yapıyo Leylaa.... ceza verelim bu kuzuya![]()
haaaa belli zaten bende mesirmi kullanıyor eşin dicektim ki gerek kalmadı maşallah diyelim o zaman......
bence benim uyuz kocam hala çocuğun kendinden geçen bir dölle olacağıın farkında değil.......aayy o da ceza sayılır evet
![]()
yav bu şımarmayı nasıl beceriyorsunuz beeeee valla kursu varsa gidek buna yav......bendede iş yok galiba:))))))maşallah maşallah ewet ama bakın ben hiç demiyorum bugün ilişki olmalı die sadece o günlerde şımarıyorum biraz o kadar![]()
ya diorumm mesir macunu alın diee![]()
yav bu şımarmayı nasıl beceriyorsunuz beeeee valla kursu varsa gidek buna yav......bendede iş yok galiba:))))))
yav bu şımarmayı nasıl beceriyorsunuz beeeee valla kursu varsa gidek buna yav......bendede iş yok galiba:))))))
yazmayanın çocuğu beşiz olur inşallah bak ne güzel bir dua:44::44::)) walla bugun benı cok güldürdün sen bi sonuç netleşsinde isimler kolay yazıcam söz![]()
walla ewlnmeden önce bende hiç cilve yapamam ben diodum ama yapılıo yanii :)) şımarın işte anlatymmı burda![]()
Adama nasil yediricez anlamaz mi kiiii. Anlarsa gerek yok diyip inat ediyo kii haha
yazmayanın çocuğu beşiz olur inşallah bak ne güzel bir dua:44::44:![]()
ona karşı çıkarsa şöyle cevizlii bi baklava da olur kaymakla falann![]()
ivet anlat çok heyecanlı![]()
kız valla be ben moron adam moron böle olacak nolacak azcık bir yerlerimizi kıvıra kıvıramı bişeyler yapıyorlar anlamadımki bu cilve nasıl yapılıyo....anama çekmişim ben valla bak o da dümdüz benim gibi:)))))ayy evet yaaa nasıl kanlarına girmek lazım ki bu şımarıklık nasıl oluyo bende hiç bilmem
anlat anlat:2:walla ewlnmeden önce bende hiç cilve yapamam ben diodum ama yapılıo yanii :)) şımarın işte anlatymmı burda![]()
Hahah oda olucak sanirim zaten ayni sehirlerde olsak malzemeleri medikallerden eczanelerden alsak birbirimize tup bebek bile yapariz bu gidisle:)))
Tatlim sen klomen kullanmistin degilmi .. kac ay olmadida klomen verdi sana ve yanlis hatirlamiyorsam ilk klomende tuttu degilmi
bak bak bak bilmediği de yok bunun![]()
he he maşallah kaç senedir evli bu acep ?bak bak bak bilmediği de yok bunun![]()
seadece dürtüyonmu yani kolaymışsabah sabah baya formdayız yalnız :)
onu biraz dürtükle sonra kendini çek geri kendi gelir o zaman
kız valla be ben moron adam moron böle olacak nolacak azcık bir yerlerimizi kıvıra kıvıramı bişeyler yapıyorlar anlamadımki bu cilve nasıl yapılıyo....anama çekmişim ben valla bak o da dümdüz benim gibi:)))))
anlat anlat:2: