Butun umutlarim bitti,cok kotuyum!!!

diloş cuğum sabır ve şükredene rabbim merhametle cevap verir. bebeği olmayan annelere bile müjde veriyor diyorki kıyamet günü mahşer meydanında herkes koştururken güneşin dünyaya yaklaşıp sıcak kavururken bebeksiz anneler bir ağacın altında gölgede bekleyecekler diyor. inananın sevdiği kuluna zor imtihan verirmiş. sevdiği kulun duasını çok beğenirmiş huzuruna gididp dua etmesinden hoşlanırmış. kulum gelsin bana dua etsin dermiş. güzel vakitlerde bol bol dua edin bizde edelim güzelim.

Su yaziyi okurken gozlerimden akti artik,hep derler ya cennet analarin ayaklari altinda,bende biz ana olamadik bize ne olur acaba diye dusunur dururum bazen,allah hayirlisini nasip etsin insallahh...

benim yumurtalarım toplanırken rahimim su almış rahimimi almak için eşimden izin istemişler eşim hayır demiş ben anestezide olduğum için. uyandığımda bende izin vermedim. 5 gün arka arkaya kan tahilillerim kötü çıktı ısrar ettiler bu durumda tüp bebeğe devam edemeyiz dediler.inat ettim Allah kararlar dedim. içimden bi ses olmaz diyordu çünkü korkmuyordum. o gece bütün tanıdıklarıma mesaj çektim dua istedim. 6. gün son kez kan almaya gittim zor ikne ettim buda olmazsa şehrinizde bir doktorla görüşün rahiminiz alınmalı dediler kanım alındı ve herşey normaldi. ve transferi yaptılar. üçüz gebeliğim vardı 5 ayda ikisini kaybettim doktorlar dediki içeride sizi ve bebeği zehirler . çocuk sakat doğar ama ben yinede dua etmeye ve gördüğüm herkesten dua istemeye devam ettim. 9. ayda iki ölü bir sağlıklı bebek dünyaya getirdim. Allahın izniyle Allaha zor yok. belki iki kere ölümden döndüm.

benim yumurtalarım toplanırken rahimim su almış rahimimi almak için eşimden izin istemişler eşim hayır demiş ben anestezide olduğum için. uyandığımda bende izin vermedim. 5 gün arka arkaya kan tahilillerim kötü çıktı ısrar ettiler bu durumda tüp bebeğe devam edemeyiz dediler.inat ettim Allah kararlar dedim. içimden bi ses olmaz diyordu çünkü korkmuyordum. o gece bütün tanıdıklarıma mesaj çektim dua istedim. 6. gün son kez kan almaya gittim zor ikne ettim buda olmazsa şehrinizde bir doktorla görüşün rahiminiz alınmalı dediler kanım alındı ve herşey normaldi. ve transferi yaptılar. üçüz gebeliğim vardı 5 ayda ikisini kaybettim doktorlar dediki içeride sizi ve bebeği zehirler . çocuk sakat doğar ama ben yinede dua etmeye ve gördüğüm herkesten dua istemeye devam ettim. 9. ayda iki ölü bir sağlıklı bebek dünyaya getirdim. Allahın izniyle Allaha zor yok. belki iki kere ölümden döndüm.

Sende cok cekmissin,allahim cabalarini karsiliksiz birakmamis cok sukur,allah yavruna ve sizlere uzun omurler versin.

benim 3 çocugum var ama bende kötüyüm bir şeye tutunmadan yaşamayı ögren

Cocuk sevgisi bambaska birsey,bir seye tutunmak diye goremiyorum bunu,bir sevgiyi(dunyanin en saf)sevgisini yasamak olarak goruyorum,problemini yazmamissin ama sanirim kotu gunler geciyorsun,allah hepimizin yardimcisi olsun.:teselli:

$ira tam 12 sene annelik arzusuyla kavruldum durdum neredeydin ,yazdiklarinla beni eskilere tasidin Rabbim her seyin yolunu cizipte bize sunuyor binsükürki oglum 7 aylik dünyaya geldi ve saglikli büyütmemi rabbim benden esirgemedi.
o zamanlar senin yazilarina cok ihtiyacim vardi cok kere kendimden vaz geciyordum ayni senin gibi ,kan zehirlenmesinden zor kurtuldum ama rabbime sigindim senin anlima yazdiginla yoluma devam dedim herkez bir laf söglüyordu canimi acitiyorlardi cocuk hasreti icimi kavuruyordu senin gibi arkadasim olsaydi herseye daha kolay katlanirdim, simdi 17 sene sonrasi bile icimdeki aci bazen bas kaldiriyor 3 yavrumu kaybettim dördüncü dedigim gibi 7 aylik dünyaya geldi 1,2o gram cok zor günlerdi cok sükür geride kaldi, annelik hasretinle kavrulan canlarim sakin pes etmeyin illerlemis tipin yardimi ve Rabbimizin istegiyle Insallah sizlerde yavrunuzu bagriniza basarsiniz. Duvalarim sizlerle.

canım benim üzüldüm duyunca gerçekten...bende çocuğumu kaybettim ölü doğum oldu...bilirim halini şu an hiçbişi teselli etmez ama Allahtan ümit kesilmez...bence birkaç doktora daha görün...nerde yaşıyosun bilmiyorum ama ankara veya istanbulda daha büyük merkezler var...ümidini yitirmeden önce başka doktora git...Allah yardımcın olsun.umarım iyi haberlerini alırız...

Selam
O kadar çektiğin şeyden sonra hayallerine kavuşmuşsun. İnançın ve sabrının karşılığını görmüşün. Tebrik ederim seni. kolay hep kolay. Önemli olan zoru başarmak. Akadaşlar istemeyi bilmek çok önemli.. Tek yardımcımız rabbim. Dualarımızı eksik etmeyelim .Hep söylüyorum. Buda bizim imtihan şeklimiz..Allah sevdiği kullarına dert verip sabrını ölçermiş. Çektiğimiz her acının mükafatını burda veya ahirette göreceğimize inanıyorum. Önemli olan orası. burası gelip geçici. Allah hepimize sağlık sihhat versin. Daha kötü acılardan bizleri korusun. dualarım sizinle...

$ira tam 12 sene annelik arzusuyla kavruldum durdum neredeydin ,yazdiklarinla beni eskilere tasidin Rabbim her seyin yolunu cizipte bize sunuyor binsükürki oglum 7 aylik dünyaya geldi ve saglikli büyütmemi rabbim benden esirgemedi.
o zamanlar senin yazilarina cok ihtiyacim vardi cok kere kendimden vaz geciyordum ayni senin gibi ,kan zehirlenmesinden zor kurtuldum ama rabbime sigindim senin anlima yazdiginla yoluma devam dedim herkez bir laf söglüyordu canimi acitiyorlardi cocuk hasreti icimi kavuruyordu senin gibi arkadasim olsaydi herseye daha kolay katlanirdim, simdi 17 sene sonrasi bile icimdeki aci bazen bas kaldiriyor 3 yavrumu kaybettim dördüncü dedigim gibi 7 aylik dünyaya geldi 1,2o gram cok zor günlerdi cok sükür geride kaldi, annelik hasretinle kavrulan canlarim sakin pes etmeyin illerlemis tipin yardimi ve Rabbimizin istegiyle Insallah sizlerde yavrunuzu bagriniza basarsiniz. Duvalarim sizlerle.

cnm çabalarının çilelerinin sonucunu almışsın.senin adına çok sevindim.umarım 3 senedir çektiğim çileyi anlıyorsundur.başta psikolojik olarak çöküntü içindeyim.hergün allaha dua edip namaz kılıp ruhumu rahatlatmaya çalışyorum.isyan etmiorum.bir sınav demekki bu:çok üzgünüm:ağlıyorum bazen.eşim destek olmasa nasıl dayanırdım bilmiorum.hayallerimi bile bebekle süslemekten mahrumum sanki.kendimi inandırmak istemiyorum.bir sürü insan benden torun,yeğen,kuzen haberi beklio.beklentilerine cevap veremediğim için ügünüm.evimize bebek gelse ne güzel olur diyorum.terslikler beni buldu ama isyan ettmiorum.rabbim herşeyin doğrusunu bilir.allah kimseyi annelik duygusundan mahrum bırakmasın inşallah.:a015:

Evet,dedigim gibi herseyde vardir bir risk,aslinda yasamin kendisi bile baslibasina bir risk degilmi?allah insani o devrelere getirmesin insallah,ve allah kimseyede dermansiz dertler vermesin,hasta olanlarada acil sifalar versin(bu yazin bana hasta insanlari hatirlatti sira sagol),bu sayede onlara sifa dilememe vesile oldun.

gülşehri araştırmalarını ve çare aramanı izliyorum bu topikten daha öncede yazmıştım her şey bitti başka yollar arıyayım demeden türkiyeye gelip bir kontrolden geçsen sanki daha iyi olucak gibi ne kaybedersinki sen bebek için her şeye hazırsın zaten. sevgiler canım inşallah allah en kısa zamanda kucağını doldurur. hepimizin birbirimiz için ettiği duaların kabul olucağına inanıyorum ben çünkü hedefimiz hepimizin aynı ve içteniz birbirimizin yaşadıklarını iyi biliyoruz. kendine dikkat et canım.

gülşehri araştırmalarını ve çare aramanı izliyorum bu topikten daha öncede yazmıştım her şey bitti başka yollar arıyayım demeden türkiyeye gelip bir kontrolden geçsen sanki daha iyi olucak gibi ne kaybedersinki sen bebek için her şeye hazırsın zaten. sevgiler canım inşallah allah en kısa zamanda kucağını doldurur. hepimizin birbirimiz için ettiği duaların kabul olucağına inanıyorum ben çünkü hedefimiz hepimizin aynı ve içteniz birbirimizin yaşadıklarını iyi biliyoruz. kendine dikkat et canım.

Cok sagolun arkadslar,su anda tv de ege bebegin dogumuna bakiyorum ve cok duygulandim,allah isteyen herkese bu duyguyu yasatir insallah,ay cok kotu oldum...

Canım benim ümidini hiç kaybetme...
Ama şunu da unutma çocuk sahibi olmanın tek yolu doğurmak değil bence... Cocuk yurtlarında bir anne kucağına ihtiyacı olan o kadar çok çocuk var ki...
Sana tavsiyem cocuk sahibi olmaya çalıştığın süreçte bu yurtlardan birini ziyaret et... En azından tek bir seçeneğinin olmadığını bilmek seni rahatlatacaktır.
Benim kuzenim bir evlatlık amcam ve yengem kendi biyolojik cocukları olsa bu kadar severmiydi diye hep düşünmüşümdür...
Doğuranmı yoksa büyütenmi annedir diye soruyorlar ya bir TV programında, bencede büyüten...

Sevgiyle kal...

Canım benim ümidini hiç kaybetme...
Ama şunu da unutma çocuk sahibi olmanın tek yolu doğurmak değil bence... Cocuk yurtlarında bir anne kucağına ihtiyacı olan o kadar çok çocuk var ki...
Sana tavsiyem cocuk sahibi olmaya çalıştığın süreçte bu yurtlardan birini ziyaret et... En azından tek bir seçeneğinin olmadığını bilmek seni rahatlatacaktır.
Benim kuzenim bir evlatlık amcam ve yengem kendi biyolojik cocukları olsa bu kadar severmiydi diye hep düşünmüşümdür...
Doğuranmı yoksa büyütenmi annedir diye soruyorlar ya bir TV programında, bencede büyüten...

Sevgiyle kal...

Canim benim,cok tesekkurler,elbetteki evlatlik olayina hicde karsi degilim ama yurtlardan bir cocuk alabilmek icin o kadar cok prosedur varki anlatilmaz,ben kendi cocugum olsa bile isterim bir tanede yuvadan alip onun hayatini kurtarmayi ama maalesef bunun icin devlet cesitli kosullar koymus ve bu kosullar olsa bile en azindan 5 yil bir bekleme inceleme suresi verilmis,yani anlayacagin cok zor,ustelikde yurt disinda oldugum icin iki kat daha zor,keske olabilse,tabiiki asil anne-baba o cocugu yetistiren onu hayata kazandirandir,herkes dogurur belki ama herkes anne-baba olamaz,ne mutluki amcana ve yengene boyle guzel ve kutsal bir seyi gerceklestirmisler,allah uzun omurler versin hepimize,sevgiyle kal canim...

Canim benim,cok tesekkurler,elbetteki evlatlik olayina hicde karsi degilim ama yurtlardan bir cocuk alabilmek icin o kadar cok prosedur varki anlatilmaz,ben kendi cocugum olsa bile isterim bir tanede yuvadan alip onun hayatini kurtarmayi ama maalesef bunun icin devlet cesitli kosullar koymus ve bu kosullar olsa bile en azindan 5 yil bir bekleme inceleme suresi verilmis,yani anlayacagin cok zor,ustelikde yurt disinda oldugum icin iki kat daha zor,keske olabilse,tabiiki asil anne-baba o cocugu yetistiren onu hayata kazandirandir,herkes dogurur belki ama herkes anne-baba olamaz,ne mutluki amcana ve yengene boyle guzel ve kutsal bir seyi gerceklestirmisler,allah uzun omurler versin hepimize,sevgiyle kal canim...
İnanmıyorum gerçekten bu kadar zormu??? Amcam ve yengem by işi 30 yıl önce yapmışlar bu kadar uzun sürmemiş demek ki çok şey değişmiş. Şimdi bu yurtlarda neden bu kadar yığılma var anlıyorum. Zaten bu işe karar vermek çok zor bi de 5 yılda insan canından bezer valla... Düşünsenize bir bebeği almak isteyeceksiniz ama hayatının en önemli yıllarını yurtta geçirecek ve ancak en az 5 yaşında sizinle birlikte olabilecek... Bu devletin işini anlamak çok zor valla Allah sabır versin...

İnanmıyorum gerçekten bu kadar zormu??? Amcam ve yengem by işi 30 yıl önce yapmışlar bu kadar uzun sürmemiş demek ki çok şey değişmiş. Şimdi bu yurtlarda neden bu kadar yığılma var anlıyorum. Zaten bu işe karar vermek çok zor bi de 5 yılda insan canından bezer valla... Düşünsenize bir bebeği almak isteyeceksiniz ama hayatının en önemli yıllarını yurtta geçirecek ve ancak en az 5 yaşında sizinle birlikte olabilecek... Bu devletin işini anlamak çok zor valla Allah sabır versin...

Evet betusu dogru soyluyorsun ama birde su var;son yillarda cocuk istismari cok fazla,organ mafyalari,cocuk ticareti daha bir suru seyler,devlet isi garantiye almak istiyor aslinda ama benim asil takildigim sey;cocuk talep edenlerin evinin olmasi sartmis,bankada belirli bir miktara kadar parasinin olmasi sartmis,yani bir suru prosedur var iste,bir ara incelemistim ama yazilanlari okuduktan sonra vazgectim.

bugun yine o kotu haberi ikinci kez aldim,fsh 81 kusurlerde ve erken menopoz oldugu kesinlesti,sabahtan beri yatiyorum,kendime gelmeye calsiyorum ama daha kotu oldum,bogazimda cok kotu bir agri oldu ve agzimin ici ogleden sonra tamamen yaraya kesti,ne yapacagimi bilmiyorum,bu duyguyu tasimak gercekten cok zor...

gül canim nasilsin bügün senin randevün yokmuydu ne oldu

iyisindir insallah

Iyi degilim hexem,hatta hic iyi degilim,doktor hicbir umut vermedi maalesef,son yapilan kan testim cok yuksekmis,yani kesin olarak erken menopoz vakasi,bu durumda yapilacak hicbirsey olmadigini soyledi.

Iyi degilim hexem,hatta hic iyi degilim,doktor hicbir umut vermedi maalesef,son yapilan kan testim cok yuksekmis,yani kesin olarak erken menopoz vakasi,bu durumda yapilacak hicbirsey olmadigini soyledi.

Ya peki menapozu nasıl geciktiriyorlar.Benim teyzem tedaviyle uzatmıştı.Anlayamıyorum açıkçası.Moralini yüksek tut canım başka yerlere de git herşeyi yap pes etme hemen.Dünyanın sonu değil ama, yinede pes etme hemen canım.

doktor bana bu konuda hicbirsey soylemedi acikcasi,yani menopoz suresini uzatalim falan demedi,gecen ay yumurtam olusmustu ama bugun kan testine bakinca;yumurta olussa bile kalitesizdir,tup bebek uygulanamaz dedi,sinirlari zorlayacagim,bakalim birde turkiyede gorunmek istiyorum ama tr den konustugum doktorda pek umut vermedi kan testini ogrenince,bilmiyorum kafam cok bulanik,bugun pek birsey dusunemiyorum.

Back
X