Bütün yük benim üstümde ve ben gercekden yoruldum

Fazlasini hak ediyolar yaptiklari cok vicdansizca artik bise yaparkrn nefes nefese kaliyorum onlar bunu goruyo ama yinede herseyi bnden bekliyolar
Her konuda olduğu gibi bu konuda da başkasının sizin ne çektiğinizi görmesi ve insaf etmesini beklemek beyhude bir beklentidir sevgili konu sahibi. İnsan kendine kendi değerini yine "kendisi" verir. Ve kendinizi en iyi siz bilirsiniz. Yapamıyorum demekten hayır demekten korktuğunuz müddetçe yerlerde de sürünseniz kimse aa çok zorlanıyorsun bırak ben yapayım demeyecektir bu hayatın her alanında böyledir. Kendinize değer ve kıymet verin, başkasından beklemeyin. Yapamıyorum demek bir zayıflık göstergesi değil kişinin kendine verdiği değerin göstergesidir. Hiçbir şey kanıtlamak zorunda değilsiniz. Herkesin kendi eli ayağı var. Kısacası kimse için saçınızı süpürge etmeyin :) Hayırlı doğumlar..

tamam annen gönderdi ama annene suç bulacağına kendi hakkini savun.herzaman annen bulunamaz yAnında.sana ters gelen birşey olursa soyle lafını karşılığını ver.artik yetişkin bir insansın hakkini savunabilmen gerekir.kv müessesi karşı konulmaz ,kutsal ,her dediği yapılmalı gibi bir durumu yok.yani diyeceğim o ki annene sinirlenecegine sana zulmedene tavır al karşılığını ver.
Kv gorumce yeri geldi onlara da sert davrandin oyle pisirik degilim sadece sabirliyim ve sabrimin sinirlarindayim ben once biriktiyorum karekterimde var bu oyuzden ofke patlamamda agir oluyo simdi bisi demedim die bu onlarin yanina kaldi anlamina gelmiyoki herseyin bi zamani var

Her konuda olduğu gibi bu konuda da başkasının sizin ne çektiğinizi görmesi ve insaf etmesini beklemek beyhude bir beklentidir sevgili konu sahibi. İnsan kendine kendi değerini yine "kendisi" verir. Ve kendinizi en iyi siz bilirsiniz. Yapamıyorum demekten hayır demekten korktuğunuz müddetçe yerlerde de sürünseniz kimse aa çok zorlanıyorsun bırak ben yapayım demeyecektir bu hayatın her alanında böyledir. Kendinize değer ve kıymet verin, başkasından beklemeyin. Yapamıyorum demek bir zayıflık göstergesi değil kişinin kendine verdiği değerin göstergesidir. Hiçbir şey kanıtlamak zorunda değilsiniz. Herkesin kendi eli ayağı var. Kısacası kimse için saçınızı süpürge etmeyin :) Hayırlı doğumlar..
Yok zaten yapmicam evi isterse b..k gotursun onlar kendi evini dusunmuyosa pisligini ben nie dusuncekmisimki ne halleri varsa gorsunler hasta oldum zaten istesem bile bisi yapamam cok halsizlik var ustumde canikim

Iste eseklik ettim keske annemide esimide dinlemeseydim evimde kalsaydim.simdi 4 gun kalmis sorun cikarirsam bn kotu olucam bukadar sabrettim biraz daha dayancam yapcak bisi yok en fazla kavga ederiz onlarda bizi kovar oh neguzel canima minnet olur.keske bizi kovsalar
Dogumdan sonra uykusuzluk lohusalik depresyonu olacak ve bebek tum gununuzu alacak. O yuzden evinizde kalin dogumdan sonra. Anneniz baksin hem. Kv nin baktigi lohusalik donemi igrenc geciyor cunku.

Günaydin kk

Kv hepsi calisiyor evde bi ben bi gorumcem bide kp kaliyoruz bu cuma dogumum var.kendimi bile zor tasirken herseyin benden beklenmesi canimi sıkmaya basladi.ev temizligi kahvalti 24 saat bulasik yemek hazirla yemegi kaldir.kendi evimde ben bukadar calismiyorum.ya evde kimse olmadiginda herseyi yaparim gocunmam ama gorumcem evdeyken herseyi ustume yikmasi ya gezmeyle ya telefonla ugrasmasi ister istemez hosuma gitmiyor.aksam olur kp gelir yemegini benden ister hanimindan yada kizlarindan istemez.kv elbiseleri ser elbiseleri topla die bna der kizlarina demez.hamile olmasam ve dogumuma az kalmasa gercekten sorun etmicem aman elimemi yapisicak derim.ama onlarin bu yaptigi vicdansizlik degilde nedir.ertesi gun anneme gidicem dedim kv birakmadi esimde annesini ikna etmeye calisiyor biraksin die.kv bahanesiyse 3.4 gun doguma kalmis nereye gidiyor.ben tek basima esim isten hastaneye gelene kadar surunuyorum yollarda kontrolle gidim die ozaman kimse sorun yapmiyo her yuk benim ustume kaldiginda ozamanda sorun olmuyor ama anneme gitmem neden sorun oluyor anlamis degilim.her neyse kv birakmadi bnde cok sinirlendim esimede kizdim sen hep arkadaslarinla takiliyosun beni buraya attin gununu gun ediyon die onlada tartistik.ben kapiyi cektim gittim kv asansot kapisini kapatmaya calisti gitmiyim die ama ben merdivenden indim bukez.anneme gitmistim annemdende kendi evime gectim.esimde arkamdan gelmis once evimize bakmis ben evde yokum sonra anneme gitmis ordada yokum.annem demis karpuz kendi evine gitti die sonra esim eve geldi.kustum onlada gonlumu aldi baristik bigun evde kaldik beni tekrar annesine getirdi bende uzatmadim geldim ertesi gun cunku aniden sancim tutarsa evimde kimse yok esim gece calisiyor hastanede kv yakin.oyuzden esim hayatta birakmaz evde tek kalmama.kv geldik bana dioki "bak esin sana nasil hayran hayran bakiyor sen ne istiyosun bu cocuktan sen o karnindakine dua et yoksa ben sana gosterirdim"bu benim kacinci duyusum sanirim hamile olmasam kizlariyla bir olup beni dovucekler :/ hic bi haltta yiyemezlerde neyse.olay bu iste icimi doktum rahatladim basinizi agrittiysam ozur dilerim

Canım ya banlıydım konu açtığında yazamadım..
Ne biçim insanmış yahu hamilesin bu kadar yüklenilir mı? Bence bişey yapma yan gel yat. Keşke kendi evinde kalsan :(
Eşinle konuş bunları söyle bence sonucta hamilesin ve yükleniliypr sana. Bu kadar acımasız olmamalılar.

Canım ya banlıydım konu açtığında yazamadım..
Ne biçim insanmış yahu hamilesin bu kadar yüklenilir mı? Bence bişey yapma yan gel yat. Keşke kendi evinde kalsan :KK43:
Eşinle konuş bunları söyle bence sonucta hamilesin ve yükleniliypr sana. Bu kadar acımasız olmamalılar.
Canikim vala kac gundur farkindayim bende nerdesin die dusunuyodum baktim ki banlisin :( aynen sorun ustune sorun yasiyorum evime gitmek istiyorum ama engel oluyolar bana neler cekiyom burda bi bilsen.neyse diger konuma gelsene canikim sende dusunceni soyle

Canikim vala kac gundur farkindayim bende nerdesin die dusunuyodum baktim ki banlisin :KK43: aynen sorun ustune sorun yasiyorum evime gitmek istiyorum ama engel oluyolar bana neler cekiyom burda bi bilsen.neyse diger konuma gelsene canikim sende dusunceni soyle
Tahmin ediyorum kuzum yaşadıklarını. Zaten doğum yapıcaksın stres var üstünde. Şuan sevgiye ilgiye ihtiyacın var senin. Lohusalığın zor geçecek bunlar yüzünden :( eşin bare anlayışlı olur inşallah ilgiye boğar seni çünkü anca o şekilde atlatırsın.. geliyorum..

Back
X