Günaydin kk
Kv hepsi calisiyor evde bi ben bi gorumcem bide kp kaliyoruz bu cuma dogumum var.kendimi bile zor tasirken herseyin benden beklenmesi canimi sıkmaya basladi.ev temizligi kahvalti 24 saat bulasik yemek hazirla yemegi kaldir.kendi evimde ben bukadar calismiyorum.ya evde kimse olmadiginda herseyi yaparim gocunmam ama gorumcem evdeyken herseyi ustume yikmasi ya gezmeyle ya telefonla ugrasmasi ister istemez hosuma gitmiyor.aksam olur kp gelir yemegini benden ister hanimindan yada kizlarindan istemez.kv elbiseleri ser elbiseleri topla die bna der kizlarina demez.hamile olmasam ve dogumuma az kalmasa gercekten sorun etmicem aman elimemi yapisicak derim.ama onlarin bu yaptigi vicdansizlik degilde nedir.ertesi gun anneme gidicem dedim kv birakmadi esimde annesini ikna etmeye calisiyor biraksin die.kv bahanesiyse 3.4 gun doguma kalmis nereye gidiyor.ben tek basima esim isten hastaneye gelene kadar surunuyorum yollarda kontrolle gidim die ozaman kimse sorun yapmiyo her yuk benim ustume kaldiginda ozamanda sorun olmuyor ama anneme gitmem neden sorun oluyor anlamis degilim.her neyse kv birakmadi bnde cok sinirlendim esimede kizdim sen hep arkadaslarinla takiliyosun beni buraya attin gununu gun ediyon die onlada tartistik.ben kapiyi cektim gittim kv asansot kapisini kapatmaya calisti gitmiyim die ama ben merdivenden indim bukez.anneme gitmistim annemdende kendi evime gectim.esimde arkamdan gelmis once evimize bakmis ben evde yokum sonra anneme gitmis ordada yokum.annem demis karpuz kendi evine gitti die sonra esim eve geldi.kustum onlada gonlumu aldi baristik bigun evde kaldik beni tekrar annesine getirdi bende uzatmadim geldim ertesi gun cunku aniden sancim tutarsa evimde kimse yok esim gece calisiyor hastanede kv yakin.oyuzden esim hayatta birakmaz evde tek kalmama.kv geldik bana dioki "bak esin sana nasil hayran hayran bakiyor sen ne istiyosun bu cocuktan sen o karnindakine dua et yoksa ben sana gosterirdim"bu benim kacinci duyusum sanirim hamile olmasam kizlariyla bir olup beni dovucekler :/ hic bi haltta yiyemezlerde neyse.olay bu iste icimi doktum rahatladim basinizi agrittiysam ozur dilerim