• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bütün yük benim üstümde ve ben gercekden yoruldum

17 yasindakilere söz geciremiyoruz diyorum... sizi nasıl böyle ezmelerine izin veriyorsunuz diyorum...
Canikim bunlar insan degiller laftan anlasinlar bu nedenle degil ama baska sebeblerden cok kavga ettik ama duzelme varmi asla yok.hos bnde sabrimin sinirlarindayim hmen sinirlenen biri degilim ama sinirlenirsemde cok fena patlicam bunlara o kesin suan biriktiriyorim

Canikim bunlar insan degiller laftan anlasinlar bu nedenle degil ama baska sebeblerden cok kavga ettik ama duzelme varmi asla yok.hos bnde sabrimin sinirlarindayim hmen sinirlenen biri degilim ama sinirlenirsemde cok fena patlicam bunlara o kesin suan biriktiriyorim
Sana birşey diyim mi bunlar senin sinir sistemini alt üst eder. Sana da yazık birnde hamilesin... en güzeli evine dönmek... bir de yemekti temizlikti yazıktır canim ya. Inan ki sana kiyamadim yani. Az yesinler de kendilerine de hizmetçi tutsunlar

Sana birşey diyim mi bunlar senin sinir sistemini alt üst eder. Sana da yazık birnde hamilesin... en güzeli evine dönmek... bir de yemekti temizlikti yazıktır canim ya. Inan ki sana kiyamadim yani. Az yesinler de kendilerine de hizmetçi tutsunlar
Tesekur canim :) ama biliyomusun bugun ahim alinmis onlardan :) lokantalarinin bulasikcisi gelmemis biton bulasik bunlara kalmis onlar yikamis ohhhh olsun onlara :))

O değil de sizin kendi aklınız yok mu? Hep başkaları ne istiyorsa onu yapıyorsunuz. Sizin kocanizdan ve annenizden bağımsız fikriniz yok bence. Yoksa kendi derdinizi düşünüp kendi kararlarını alırdınız. Kimse sizi bir yere gonderemezdi. Bakın kendi kararlarinizi acilen kendiniz almaya başlamanız lazım. Siz daha şahsınıza yönelik kötü muameleyle basedemiyorsunuz çocuğu nasıl koruyacaksiniz ?

Seni dogurup buyutmus annene gitmen icin esin kayinvalidenden izin almaya calisiyor, oyle mi?
Hakikaten saka gibi.
Doguma 4 gun kala sana kactir karnindakina dua et diyor.
Esiniz de siz de buna susuyorsunuz.

Eeee normal, siz vermissiniz firsati.

Cok sessiz kalmissin. Resmen hizmetci olarak kullaniyorlar. Is yapma artik. Ve evine gec ya da annende kal.

Günaydin kk

Kv hepsi calisiyor evde bi ben bi gorumcem bide kp kaliyoruz bu cuma dogumum var.kendimi bile zor tasirken herseyin benden beklenmesi canimi sıkmaya basladi.ev temizligi kahvalti 24 saat bulasik yemek hazirla yemegi kaldir.kendi evimde ben bukadar calismiyorum.ya evde kimse olmadiginda herseyi yaparim gocunmam ama gorumcem evdeyken herseyi ustume yikmasi ya gezmeyle ya telefonla ugrasmasi ister istemez hosuma gitmiyor.aksam olur kp gelir yemegini benden ister hanimindan yada kizlarindan istemez.kv elbiseleri ser elbiseleri topla die bna der kizlarina demez.hamile olmasam ve dogumuma az kalmasa gercekten sorun etmicem aman elimemi yapisicak derim.ama onlarin bu yaptigi vicdansizlik degilde nedir.ertesi gun anneme gidicem dedim kv birakmadi esimde annesini ikna etmeye calisiyor biraksin die.kv bahanesiyse 3.4 gun doguma kalmis nereye gidiyor.ben tek basima esim isten hastaneye gelene kadar surunuyorum yollarda kontrolle gidim die ozaman kimse sorun yapmiyo her yuk benim ustume kaldiginda ozamanda sorun olmuyor ama anneme gitmem neden sorun oluyor anlamis degilim.her neyse kv birakmadi bnde cok sinirlendim esimede kizdim sen hep arkadaslarinla takiliyosun beni buraya attin gununu gun ediyon die onlada tartistik.ben kapiyi cektim gittim kv asansot kapisini kapatmaya calisti gitmiyim die ama ben merdivenden indim bukez.anneme gitmistim annemdende kendi evime gectim.esimde arkamdan gelmis once evimize bakmis ben evde yokum sonra anneme gitmis ordada yokum.annem demis karpuz kendi evine gitti die sonra esim eve geldi.kustum onlada gonlumu aldi baristik bigun evde kaldik beni tekrar annesine getirdi bende uzatmadim geldim ertesi gun cunku aniden sancim tutarsa evimde kimse yok esim gece calisiyor hastanede kv yakin.oyuzden esim hayatta birakmaz evde tek kalmama.kv geldik bana dioki "bak esin sana nasil hayran hayran bakiyor sen ne istiyosun bu cocuktan sen o karnindakine dua et yoksa ben sana gosterirdim"bu benim kacinci duyusum sanirim hamile olmasam kizlariyla bir olup beni dovucekler :/ hic bi haltta yiyemezlerde neyse.olay bu iste icimi doktum rahatladim basinizi agrittiysam ozur dilerim
Coook fazla sabirlısın ve çok tahammül ediyorsun dök içindekini çek settini böyle eziyet mi kaldı 2017 deyiz kim kopek oluyorlar da beni anneme gondermiyorlar

O değil de sizin kendi aklınız yok mu? Hep başkaları ne istiyorsa onu yapıyorsunuz. Sizin kocanizdan ve annenizden bağımsız fikriniz yok bence. Yoksa kendi derdinizi düşünüp kendi kararlarını alırdınız. Kimse sizi bir yere gonderemezdi. Bakın kendi kararlarinizi acilen kendiniz almaya başlamanız lazım. Siz daha şahsınıza yönelik kötü muameleyle basedemiyorsunuz çocuğu nasıl koruyacaksiniz ?
Olurmu kv gorumceyle kavgamiz olmustur yeri geldi sert tepkiler vermisimdir.suan sabrimin sinirlarindayim bi yerde patlak vericem ama dur bakalim nezaman.annem kndince bizi iyilige sevk ediyo ama yanlis yapiyo.ben zaten cok pismanim buraya geldime dogum yapiyim en fazla 1 hafta kalirim sora evime kacicam

Seni dogurup buyutmus annene gitmen icin esin kayinvalidenden izin almaya calisiyor, oyle mi?
Hakikaten saka gibi.
Doguma 4 gun kala sana kactir karnindakina dua et diyor.
Esiniz de siz de buna susuyorsunuz.

Eeee normal, siz vermissiniz firsati.
Esim ikna etmek degil aslinda annesine biz gidiyoz dedi annesi sorun cikardi dogumuna az kalmis gidemezsiniz die oda sorun cikarma anlaminda annesini ikna etmeye calisti..ve benim onumde kac kez soyledi karnindakine dua et gibisinden ama fazla ciddiye almadim gosteriyosada hodri meydan gostersin bana 4 gun sonra ozman gorur hanimefendi anyayi konyayi

Onlar seni kullanirken hamile hamile acimiyorlar ama. Bu kadar ince dusunceli olmayin bu insanlara karsi bence.
Ben olsam evimde kalirdim. Bir sey olursa sanciniz falan ararsiniz gelmek zorundalar.

Iste eseklik ettim keske annemide esimide dinlemeseydim evimde kalsaydim.simdi 4 gun kalmis sorun cikarirsam bn kotu olucam bukadar sabrettim biraz daha dayancam yapcak bisi yok en fazla kavga ederiz onlarda bizi kovar oh neguzel canima minnet olur.keske bizi kovsalar

Back
X