• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bütün yük benim üstümde ve ben gercekden yoruldum

Doğumu yapip toparlaninca kesinlikle kv de kalmayın evinize dönün o zaman. Herkes kendi evinde rahat eder sonuçta. Size de anneniz baksın. Yarından itibaren de hiçbir işe elinizi sürmeyin sancim var diyip yatın dinlenin. Kusura bakmayın da siz kendinize saygı göstermeyip kendinizi kullandirirsaniz kimse hele ki kv asla size saygı göstermez. Maalesef insanlar iyi niyeti suistimal ediyorlar, "acıma acınacak hale gelirsin " diye boşuna dememişler

Doğumu yapip toparlaninca kesinlikle kv de kalmayın evinize dönün o zaman. Herkes kendi evinde rahat eder sonuçta. Size de anneniz baksın. Yarından itibaren de hiçbir işe elinizi sürmeyin sancim var diyip yatın dinlenin. Kusura bakmayın da siz kendinize saygı göstermeyip kendinizi kullandirirsaniz kimse hele ki kv asla size saygı göstermez. Maalesef insanlar iyi niyeti suistimal ediyorlar, "acıma acınacak hale gelirsin " diye boşuna dememişler
Sanci degilde suan gercekten hastalandim grip oldum midem bogazim yaniyo paramparca oluyo kusuyorim gitdide halsizlesiyorim

Bakın özellikle hamilelikte kusma önemli bir olaydır. Madem iyi değilsiniz burda laf anlatacaginiza kalkın acile gidin. Belki kusmadan dolayı vücut susuz kalmıştır serum yapılması gerekebilir

Bakın özellikle hamilelikte kusma önemli bir olaydır. Madem iyi değilsiniz burda laf anlatacaginiza kalkın acile gidin. Belki kusmadan dolayı vücut susuz kalmıştır serum yapılması gerekebilir
Yarin kontrolum var zaten gtcem hastaneye son 4 gun kala bu ikinci kusmam bnada tuaf geldi ilk aylarda kusmak normalde bikacgun kala kusma neyin nesi bnde anlamadm insallah kotu bisi yoktur :(

Cok vicdansizlik, birine bu kadar yuklenmek, ozellikle de hamile birine, kendi torununu tasimasini gectim hamile bir kadina bu yapilan benim gozumde suctur.

Böyle saçmalık olmaz. Kendi evine geç annen yada kv yardıma gelsin. Sen karnın burnunda gidiyorsun bide hiZmet bekliyorlar. Çok sabırlısın..

Fazlasini hak ediyolar yaptiklari cok vicdansizca artik bise yaparkrn nefes nefese kaliyorum onlar bunu goruyo ama yinede herseyi bnden bekliyolar
Kusura bakmada biz karnımız burnunda gitsek kv ye oda hizmet bekler hata sende.. sözünü geçiremiyorsun kocana. Evinde dur yardıma ihtiyacın varsa annen gelsin olmadı son çare kv gelsin baksın sana. Fazla yüz vermişin...
Şmdi son kontrole git ve dönünce “ doktor mecbur kalmadıkça kalkma ayağa” dedi” de ve kalkma!
Yalan söyleyemem diyorsanda belim ağrıyor kalkamıyorum artk de ve yat gün boyu ... korkma yani kimseden sözünü geçir artk

Kusura bakmada biz karnımız burnunda gitsek kv ye oda hizmet bekler hata sende.. sözünü geçiremiyorsun kocana. Evinde dur yardıma ihtiyacın varsa annen gelsin olmadı son çare kv gelsin baksın sana. Fazla yüz vermişin...
Şmdi son kontrole git ve dönünce “ doktor mecbur kalmadıkça kalkma ayağa” dedi” de ve kalkma!
Yalan söyleyemem diyorsanda belim ağrıyor kalkamıyorum artk de ve yat gün boyu ... korkma yani kimseden sözünü geçir artk
Kiz annem yolladi zaten beni buraya onlara ayip olmasin die.zaten bel agrisi onu bunu gectim.gercekten hastalandim grip oldum mide bogazim yaniyor dun iki kez kustum ertesi gunude sayarsak ucuncu kez kusmus oluyorum halden dustum zaten istesemde artik yapabilecemi zannetmiyorum

siz gecenlerde dogurmamis miydiniz?
hastaneden yazmistiniz doguruyorum diye?
Hayir canikim bebegin haftasi ilerdeydi die bunlar bnm adet tarihimi yanlis biliyorum yada ustune gorme olmustur die yatirdilar.eski usg kagitlarima bakinca adet tarihimin dogru oldunu anladilar bni taburci ettiler bnde orda bos yere ac kaldigimla kaldim

Tövbe bismillah.
Allah yardımcın olsun,
Biran önce dogurda evine geç.
Karnı burnunda kadından hala iş bekliyorlarsa :oha: yani.

Olurmu kv gorumceyle kavgamiz olmustur yeri geldi sert tepkiler vermisimdir.suan sabrimin sinirlarindayim bi yerde patlak vericem ama dur bakalim nezaman.annem kndince bizi iyilige sevk ediyo ama yanlis yapiyo.ben zaten cok pismanim buraya geldime dogum yapiyim en fazla 1 hafta kalirim sora evime kacicam
hala kalacam diyosun beni şoka sokuyorsun..

Annemi dinledim annem sirf onlara ayip olmasin die bni buraya gonderdi bunlarin nasil aile oldugini bile bile sozde annem bna bakicakti ama onlar israr etti die bni burayayolladi bn ertesi gun cekip gittigmde kardesim gelsn dedim bzim eve gidelim o yanimda olsin dedim ama annem bni dusunmedi onlari dusundu kardesimi birakmadi bnide buraya yolladi.saygisizlik etme kv kp dedi annem kendince iyilik yapiyo ama bu insanlar iyilik anlamazlar annem bunu bile bile bni buraya yolladi iste bu yuzdn annem suclu anladnmi iste bu yuzden bn ona kizginim
tamam annen gönderdi ama annene suç bulacağına kendi hakkini savun.herzaman annen bulunamaz yAnında.sana ters gelen birşey olursa soyle lafını karşılığını ver.artik yetişkin bir insansın hakkini savunabilmen gerekir.kv müessesi karşı konulmaz ,kutsal ,her dediği yapılmalı gibi bir durumu yok.yani diyeceğim o ki annene sinirlenecegine sana zulmedene tavır al karşılığını ver.

Back
X