Buyrun bir kv derdi de bende

Craftsgln

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
20 Mayıs 2019
189
82
13
Hanımlar biliyorum çok önemli çok büyük bir dert değil benimki ama içimde aklımda büyüdükçe büyüyor.Hemen taşlamayın.Yanlış anlayıp başka tarafa çekmeyin lütfen.
Benim kayinvalidem eşimi yalnız bulunca bitiyor başında fısır fısır birşeyler söylüyor.Bu birkez iki kez de olmadı.Ve bu beni rahatsız ediyor.Rahatsız olduğum başka bir konu da Geçen bayram eşimin babaanelerine bayramlasmaya giderken eşim araba kullaniyordu kv hemen öne geçti eşimin yanında kayn pederim ve ben arkada gittik..içim içimi yiyor şimdi bu bayram da hemen önü kapmaya çalışacak.Ben sanırım kıskanıyorum.Ya ben istiyorum ki kocamın yanında oturaym.Kayınvalidem kaynanasinin yaptığı kötülükleri anlatıyor ama aynılarını kendisi yapıyor.bir de eşimin olduğu yerde Ay şunu ye bunu ye kızım onların olmadığı yerde bana sürekli laf sokuyor.Bende bir eşime anlatım iki anlatım.Baktım olmuyor kendime inandiramıyorum.Şimdi artk ne eşime ne de başka kimselere anlatmıyorum o lafta soksa susuyorum.Benden nefret ediyormuş.Bir gün yemeğe gittik kayinvalidemlere kayın pederime demedim mi getirmeyin onu buraya diye diyo.Kulaklarımda duydum.Kadın beni sevmiyor,kayinvalidesini sevmiyor görümce elti hiç birini sevmiyor,Ne evlerine gider ne görüşür.Şimdi ben karar aldım artık susucam .Sizce ne yapmalıyım.Detaylara pek girmedim.Ama yanlış anlaşılmak istemiyorum.

Onemli degil mi ? Basbaya bi sorun bu kv yürüyen felaket.
Susma sustukca sira sana gelir ustune de gelir tepene cikar, laf sokmalarina şarlayıver valla bi daha çekinsin laf sokmaya. Bu kv'ler ogullarini kiskanacaksa niye evlendirirler hiç anlamıyorum, hiiiiiiiç anlamıyorum.
Esini de dolduracak olur aman dikkat aranizdaki problemleri kavga etmeden tartismadan bi citlat, benleyken iyi ben olmayinca anneme laf soyluyor demesin.

Teşekkür ederim.Söylediklerini dikkate alacağım.

Onceden konusuyor muydunuz ki artik susma karari aldiniz. Hayir madem kimse yokken laf sokuyor, sen de kimse yokken soyleyiver işte.
Evet alttan alttan bende laf soktum.Baktım olmuyor bende artık susma kararı aldım kendimce.Ya o kadar şanssızım ki ben el kızı olunca onun kimse yokken bana soktuğu laflara kimseyi inandiramadim.Ama o ne yapıyor ediyor kendinin bana soktuğu laflara verdiğim cevaplara başkalarını inandiriyor.isin en ilginç yanı da kp bana kayın validen deli kızım onu idare et diyor.Ama yinede inanmıyor.

O zaman sende kimse yokken görüşme. Madem kadın ikili oynuyor. Bunu eline direk söyleme. Daha ben annem haksız diyen damat duymadım. Ön koltuk yada arka koltuk. Sen her zaman eşimin yanında olmalısın. Kaynanan manyak, kocasına demiyor ki hatun yanıma gel, kocayı arkaya atmış koltuk yarışına girmiş. Ha senin kocanda da iş yok.

Maalesef seni anlıyorum
En çok çeken çektiriyor nedense ayy ben böyle cektim bunu yaptı vs vs diyorlar sonra burundan fitil fitil getiriyorlar. Seninle yarışa girmiş neden yarışa giriyorlar hic anlamam yav sen annesin o eş ikiniz o kadar farklisiniz ki ama An-la-ta-maz-sin. Allah vuruyor da anlamıyorlar gene darliyorlar.

Kurnaz,sinsi kv modeli. En tehlikelisinden. Kv size laf sokunca esinize şikayet etmek yerine, canım, annem böyle söyledi ama niye böyle söyledi anlamadım,sence bunu niye söyledi acaba falan deseniz

Öncelikle eşine, annesini şikayet etme. Bu hep geri teper. Ne dersen de sana hiç bir zaman hak vermeyecek.

Kvden laf soktuğunda sen de ona sok. Kimse yoksa tabi eğer varlarsa cvp verme.

Biraz politik ol.

On koltuk kavgası yaşamadım hiç bizde öyle bı durumda kp kuruluyor direk çocuk olduğu için kalabalık olunca ben kendim geçiyorum arkaya çocuk darkaniyor
Valla ondan önce inin oturun direk sonrada herkes eşinin yanina şeyin şakayla karışık ...Ben umursamam böyle şeyleri ama kafaniza takikiyirsa ona göre önlem alın .

Laf konusunda ,sizde kimse yokken lafinixi esirgemeyin ,kalabalikta iyi olun .Yada yalnızken telefona kaydedin herkesin içinde dinletin çenesini kapatır

Kimse yokken zaten görüşmem.eşimle gideriz ya akşam falan mutfakta balkonda beni nerde boş görürse laf sokar,yok eşimin asker eğlencesinde bir kız varmış eşime bakmış falan dedirtecek beni

Kimse yokken zaten görüşmem.eşimle gideriz ya akşam falan mutfakta balkonda beni nerde boş görürse laf sokar,yok eşimin asker eğlencesinde bir kız varmış eşime bakmış falan dedirtecek beni
Sen ona yumuşak karnını göstermişsin oda yakaladıkça vuruyor. Duyma, laf dalaşına girme hızlıca o ortamı terket. Eşinin olduğu yere git.

Öncelikle eşine, annesini şikayet etme. Bu hep geri teper. Ne dersen de sana hiç bir zaman hak vermeyecek.

Kvden laf soktuğunda sen de ona sok. Kimse yoksa tabi eğer varlarsa cvp verme.

Biraz politik ol.
Teşekkürler deneyeceğim

Kurnaz,sinsi kv modeli. En tehlikelisinden. Kv size laf sokunca esinize şikayet etmek yerine, canım, annem böyle söyledi ama niye böyle söyledi anlamadım,sence bunu niye söyledi acaba falan deseniz
Maalesef denedim bunu olmadı.Eşim istiyor ki annem karıma laf soksada kendi aralarında halletsinler istiyor.

İşte sinsirella kaynananin acitacagi yer kalmayinca başvurduğu şey bir kiz vardi zamaninda hikayesi. Ay anne birak milletin kızını konuşmayı evli barklidir şimdi ne yanlış ama resmen namusla ilgili konuşuyorsun yillar sonra de böyle eblek eblek bakar

Maalesef denedim bunu olmadı.Eşim istiyor ki annem karıma laf soksada kendi aralarında halletsinler istiyor.
Ne kadar sevgiliydiniz ne kadar nişanlı ne kadardir evli sanki nisanlilik donemi cok kisa surmus gibi yada nisanliyken böyle degil miydi kv deniz ve eşiniz

Ne kadar sevgiliydiniz ne kadar nişanlı ne kadardir evli sanki nisanlilik donemi cok kisa surmus gibi yada nisanliyken böyle degil miydi kv deniz ve eşiniz
Yok canım nerden.Ben kaçtım.b
Ben kaçarak evlendim.Babaın maddi olarak çok iyiydi durumu el bebek yokluk çekmeden büyüdüm ama eşim asgari ücretli falan diye vermek istemedi babam. bende kaçtım.Tek sorun da kayınvalide.Çok şükür yine de mutluyuz.Bebek istiyoruz ama hayırlısı

Ezdiriyor o zaman.biraz dişli olun o halde. O size laf sokmadan siz ona laf sokun. Fırsat bulamasin kendini savunmaktan
Bir kaç kez bende laf soktum.Ama o laf sokmadan asla büyüktür ağzımı acmadim.fakat o bana laf sokup bende ona karşılık verince özür diliyorum ama it gibi dalıyor gelin beni diye herkese söyledi.Bende artık çareyi susmakta buldum.Pes ediyorum hatta bu bayram otursun öne arkada sessizce giderim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…