Teşekkür ederim.Söylediklerini dikkate alacağım.Onemli degil mi ? Basbaya bi sorun bu kv yürüyen felaket.
Susma sustukca sira sana gelir ustune de gelir tepene cikar, laf sokmalarina şarlayıver valla bi daha çekinsin laf sokmaya. Bu kv'ler ogullarini kiskanacaksa niye evlendirirler hiç anlamıyorum, hiiiiiiiç anlamıyorum.
Esini de dolduracak olur aman dikkat aranizdaki problemleri kavga etmeden tartismadan bi citlat, benleyken iyi ben olmayinca anneme laf soyluyor demesin.
Evet alttan alttan bende laf soktum.Baktım olmuyor bende artık susma kararı aldım kendimce.Ya o kadar şanssızım ki ben el kızı olunca onun kimse yokken bana soktuğu laflara kimseyi inandiramadim.Ama o ne yapıyor ediyor kendinin bana soktuğu laflara verdiğim cevaplara başkalarını inandiriyor.isin en ilginç yanı da kp bana kayın validen deli kızım onu idare et diyor.Ama yinede inanmıyor.Onceden konusuyor muydunuz ki artik susma karari aldiniz.Hayir madem kimse yokken laf sokuyor, sen de kimse yokken soyleyiver işte.
Kimse yokken zaten görüşmem.eşimle gideriz ya akşam falan mutfakta balkonda beni nerde boş görürse laf sokar,yok eşimin asker eğlencesinde bir kız varmış eşime bakmış falan dedirtecek beniO zaman sende kimse yokken görüşme. Madem kadın ikili oynuyor. Bunu eline direk söyleme. Daha ben annem haksız diyen damat duymadım. Ön koltuk yada arka koltuk. Sen her zaman eşimin yanında olmalısın. Kaynanan manyak, kocasına demiyor ki hatun yanıma gel, kocayı arkaya atmış koltuk yarışına girmiş. Ha senin kocanda da iş yok.
Sen ona yumuşak karnını göstermişsin oda yakaladıkça vuruyor. Duyma, laf dalaşına girme hızlıca o ortamı terket. Eşinin olduğu yere git.Kimse yokken zaten görüşmem.eşimle gideriz ya akşam falan mutfakta balkonda beni nerde boş görürse laf sokar,yok eşimin asker eğlencesinde bir kız varmış eşime bakmış falan dedirtecek beni
Teşekkürler deneyeceğimÖncelikle eşine, annesini şikayet etme. Bu hep geri teper. Ne dersen de sana hiç bir zaman hak vermeyecek.
Kvden laf soktuğunda sen de ona sok. Kimse yoksa tabieğer varlarsa cvp verme.
Biraz politik ol.
Maalesef denedim bunu olmadı.Eşim istiyor ki annem karıma laf soksada kendi aralarında halletsinler istiyor.Kurnaz,sinsi kv modeli. En tehlikelisinden. Kv size laf sokunca esinize şikayet etmek yerine, canım, annem böyle söyledi ama niye böyle söyledi anlamadım,sence bunu niye söyledi acaba falan deseniz
Kimse yokken zaten görüşmem.eşimle gideriz ya akşam falan mutfakta balkonda beni nerde boş görürse laf sokar,yok eşimin asker eğlencesinde bir kız varmış eşime bakmış falan dedirtecek beni
Ne kadar sevgiliydiniz ne kadar nişanlı ne kadardir evli sanki nisanlilik donemi cok kisa surmus gibi yada nisanliyken böyle degil miydi kv deniz ve eşinizMaalesef denedim bunu olmadı.Eşim istiyor ki annem karıma laf soksada kendi aralarında halletsinler istiyor.
On koltuk kavgası yaşamadım hiç bizde öyle bı durumda kp kuruluyor direkçocuk olduğu için kalabalık olunca ben kendim geçiyorum arkaya çocuk darkaniyor
Valla ondan önce inin oturun direk sonrada herkes eşinin yanina şeyin şakayla karışık ...Ben umursamam böyle şeyleri ama kafaniza takikiyirsa ona göre önlem alın .
Laf konusunda ,sizde kimse yokken lafinixi esirgemeyin ,kalabalikta iyi olun .Yada yalnızken telefona kaydedin herkesin içinde dinletin çenesini kapatır
[/QUOT Ses kaydetme mi.Kızz sende az değilsin.Yok anam aklıma bile gelmiyor böyle şeyler.Bu arada bende daha çocuk yok 21yaşındayım iki yıllık evliyim.Çocuk olsa kim ne dedi Can sıkmaya vakit olmaz sanırım
Ezdiriyor o zaman.biraz dişli olun o halde. O size laf sokmadan siz ona laf sokun. Fırsat bulamasin kendini savunmaktanMaalesef denedim bunu olmadı.Eşim istiyor ki annem karıma laf soksada kendi aralarında halletsinler istiyor.
Yok canım nerden.Ben kaçtım.bNe kadar sevgiliydiniz ne kadar nişanlı ne kadardir evli sanki nisanlilik donemi cok kisa surmus gibi yada nisanliyken böyle degil miydi kv deniz ve eşiniz
Ben kaçarak evlendim.Babaın maddi olarak çok iyiydi durumu el bebek yokluk çekmeden büyüdüm ama eşim asgari ücretli falan diye vermek istemedi babam. bende kaçtım.Tek sorun da kayınvalide.Çok şükür yine de mutluyuz.Bebek istiyoruz ama hayırlısıNe kadar sevgiliydiniz ne kadar nişanlı ne kadardir evli sanki nisanlilik donemi cok kisa surmus gibi yada nisanliyken böyle degil miydi kv deniz ve eşiniz
Bir kaç kez bende laf soktum.Ama o laf sokmadan asla büyüktür ağzımı acmadim.fakat o bana laf sokup bende ona karşılık verince özür diliyorum ama it gibi dalıyor gelin beni diye herkese söyledi.Bende artık çareyi susmakta buldum.Pes ediyorum hatta bu bayram otursun öne arkada sessizce giderim.Ezdiriyor o zaman.biraz dişli olun o halde. O size laf sokmadan siz ona laf sokun. Fırsat bulamasin kendini savunmaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?