Buyrun bir kv derdi de bende

Rahat bir tilden sıkıntı değil ben taktım mi takarim

En iyisi zaten aldırış etmeyip kendi bildiğini okumak.Ben dişli değilim senin kadar.Kaçarak evlenince bir eziklik var.

Benim kayınvalide de eşimin yanında “kızım,balım” eşim yokken laf sokmalar bilmem neler.

Ben de saygımı bozmadan bir şey dediğinde lafı geçiriyorum artık olayı anlatırsa kendi söylediği de ortaya çıkacak diye eşime anlatamıyor

Araba konusunda da, arkada rahat edemediğimi söyleyip öne geçiyorum ama kp varsa o öne oturuyor ses etmiyorum.

Net olmak lazım, kv ile anlaşmanın temel yolu da kv nin dilinden konuşmakla geçiyor onu öğrendim. :)

Susmak değil de muhattap olmayın bence. Hatta madem sevmiyor eşinizi çok fazla karşınıza almadan ilişkinizi de kesmeye başlayabilirsiniz.

Ne yapayım kaçarak evlendim bir de.Ama annesinden konu açılmazsa ev daha huzurlu.ben de arkadaşm olmadığı için burda paylasmak istedim yaşadıklarımı
Ama nereye kadar konuyu açmayarak günlerini geçireceksin ki patlar insan bir yerde.Kaçarak evlenmiş pek çok insan var herkes bir şekilde bir şeyler yapıyor ya bugun bunu yaptı yarın başka bir sey yapacak sende kacarak evlendım diyip susacakmısın asla yapma kaçarak evlenmek hoş değil ama bundan daha hoş olmayan davranıslar var

Sanırım haklısın.Bende söylenenlere saygı çerçevesinde cevap vereceğim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…