Buyrun bir kv derdi de bende

Araba kayinpederimin.Eşim kullanıyordu o gün arabayı.Ben neye uğradığımı şaşırdım zaten.

o zaman daha komik

muhtemelen kv nin poposu o koltuğa alışkın ya, o nedenle oraya geçmiş

kp de ilginçmiş bir şey dememiş :))))

bu durumda eşimin yanına oturamadım diye bence üzülmeyin zaten siz misafirsiniz

ama cidden o esnada hazır araba da kp in iken kv ye deseydiniz öne kp otursun sen gel diye golü yerdi

Ben çok gördüm görümcem önde fal Uyanık olup bir işi beceremedim ki yüzüm asık yol boyu gittim.

Sus çocuğum aferin süs sakim sesini çıkarma hakkını savunma seni daha çok ezsin canının istediğini söylesin aşağılasın hakaret etsin çünkü seni bir ana doğurmadı çünkü sen densizsiz sonra sınır hastası olup çıkarsın soyleyeyim

Ama ben onun soktuğu laflara karşılık verdiğimde de aynıydı.Hatta it gibi dalıyorsun beni dedi.Ne yapacağımı bilmiyorum.Aylarca küs kaldığımız da oldu daha dün baristirdi kayın pederim.

Sizden nefret ettiğini onun ağzından mı duydunuz?
Arabada arkada kocası dururken eşinizin yanına oturması saçma ve gereksiz bunu ben de saçma bulurum.
Susmanız değil güçlü durmanız lafa laf vermeniz lazım.

eşine yola çıkarken de ki 'ben senden ayrılamam sen kullanacaksan ben öne oturacağım, sen kullanmayacaksan sen de benim dizimin dibinde arka koltukta yan yana oturacağız'
hiç hoş değil bu tavır. baktın öne kuruluyor, eşin birşey demiyor, aaa herkes kocişinin yanına hadi anneciğim, diyin.

eşine annesini kötüleyecek hiçbir şey anlatma. bir kelime bile. hatta yalnızken 'ayy annen çok yoruldu bugün, benden başka hiçkimse yardım da etmiyor bu kadıncağıza. yazık ama kaç yaşında, kuzenlerin de oturuyor. kıyamam, neyse ki ben yardım ediyorum.' de.

bir çöp mü aldı kayınavliden 'ahh annem şöyle bizi düşündü böyle bizi düşündü şunu hediye aldı, bak ne güzel di mi' diye kalabalık ortamlarda söyle. yemeklerde ahh zaten anne senin gibi dolma yapanı görmedim de.

eşinin beynine kazınsın benim hatun annemi seviyor diye. sen eşinin beynine böyle kazı ki annesi fısır fısır konuşunca ona değil sana hak versin.

Bazı mevzular gereksiz olmuş ön koltuğu kapma durumu falan gereksiz. Benim en doğru en mantıklı bulduğum mücadele psikolojik müdahale yani ben eşime şikayet etmem çünkü bunun çözüm olacağını huzur vereceğini düşünmüyorum başka bir huzursuzluğun kapısını açar sadece. Kv ne kadar istemezse istemesin kesinlikle giderdim sempatik neşeli davranirdim istediği kadar sevmesin istediği kadar getirmeyin desin madem ben ona zarar verecek bişey yapmamisim dememisim vs vs buna rağmen eşimi dolduruyorsa böyle sinirini bozardim yine zarar vermemiş oluyorum üstelik eşimle de aram kesinlikle bozulmaz aksine kv bişey söylediğinde eşim anne yeter artık demeye başlar.

Arabanın ön koltuğuna oturmak imtiyaz olsaydı, adamlar veya kadınlar neden şöför tutup arka koltuğu otursundu.

Baskalari degil, eşin önemli. Eşin annesinin sana laf soyledigine inanmayip, senin annesine durduk yere laf soktuguna inanmasi hiç hoş degil. Eşim beni yalanci yerine koysa daha bisey beklemem zaten.

Baskalari degil, eşin önemli. Eşin annesinin sana laf soyledigine inanmayip, senin annesine durduk yere laf soktuguna inanmasi hiç hoş degil. Eşim beni yalanci yerine koysa daha bisey beklemem zaten.
Evet bu durum ağır zaten ama buna bulduğum Kesin bi çözüm yolu yok malesef

Arabanın ön koltuğuna oturmak imtiyaz olsaydı, adamlar veya kadınlar neden şöför tutup arka koltuğu otursundu.
Sorun koltuk değil ki sorun neden koşa koşa öne kocamın yanına oturması.Ben bunlara tahammül edemiyorum.Bu neyin yarisi.

Ama ben onun soktuğu laflara karşılık verdiğimde de aynıydı.Hatta it gibi dalıyorsun beni dedi.Ne yapacağımı bilmiyorum.Aylarca küs kaldığımız da oldu daha dün baristirdi kayın pederim.
O zaman görüşmeyeceksin anlaşmıyorsanız zorla akraba etmenin anlamı yok

ara ara bunu da yaptım yapmadım değil.Fakat sizi istemeyen birisi var ve herkes biliyor ailede beni sevmediğini.Ben
O zaman görüşmeyeceksin anlaşmıyorsanız zorla akraba etmenin anlamı yok
Canım onu da denedik.Aylarca gitmedim evine konuşmadım ama o da olmuyor.Kadın kabullenemiyor oğlunun evlendiğini.Kadın değişik ya.Kayın pederim istiyor Ki hiç küslük olmasın.Bakalım hayırlısı.

Benimki de böyleydi ve biz 7 aydır görüşmüyoruz 5 sene sabrettim eşim baskı yaparsa boşarım o kadar netim böyle insanla psikolojimi mahvedemem

Benim kayinvalide iyidir hostur bazen bana da laf sokar ama ben hiccc aldiris etmem. Esimle mutluyum ya...
Ilk arabamizi aldik kv on koltuk muhabbeti yapti ne yalan soylim bir kac defa laf soktu iste one buyukler oturmaliymis kendisi falan filan.. Ben hic orali olmadim hep once davranip ben one oturdum bakti ben kendisine one otur demiyorum pasa paşa arkaya oturdu. Ama kp olursa asla one oturmam mutlaka kp one oturturum.

Benimki de böyleydi ve biz 7 aydır görüşmüyoruz 5 sene sabrettim eşim baskı yaparsa boşarım o kadar netim böyle insanla psikolojimi mahvedemem
Valla helal olsun ne diyim Ama ben kimseyle küs kalamam o kadar uzun süre.Daha dün baristirdi kayın peder.3aydır küstük.Olmuyor biz küs olunca ordan eşime ne diyorsa sürekli eşim huzursuz.Bende barıştım ve artk o ne söylerse kafama takmama kararı aldım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…