Buyrun bir kv derdi de bende

Ay bu da züğürt tesellisi gibi oldu ama

Kayınvalideniz aynı babaannem babamı boş bulduğunda fısır fısır bişyler söyler biz gelincede susar hemen araba meselesine gelince öne kayınpederinin binmesi gerek bu bi saygıdır kaynananında değil yani şahsen ben önde otururken arkada bi büyük oturursa rahatsız olurum..
Görüşmeyin sizde kaynananla nasışsa istemiyomuş çokta zor olmaz veee en önemlisi sakın susma en azından kendi ruh sağlığın içim

Ya ben kayın pederim öne otursa ona birsy demem illa oturayım da demiyorum fakat kayinvalidem koşarak öne gidip oturuyor bu neyin yarisi.Canım onu da denedik çok gitmedim aydan aya gittim ama olmuyor işte bu kadınla uzak olunca olmuyor.Yakın olunca zaten hiç olmuyor.Eşim arada kalmak istemiyorum diyor,kayın peder uzak olma kızım Anne ne diyor.Kadın beni istemiyor ama onlar zorla yakın olalım istiyor.

Ne ön koltuk sevdasiymis arkadaş. Ben kayinpederim arkadayken, one oturmam zaten. Baba oğul onde, ben de kaynanayla arkada giderim. Ne olmuş yani? Bence siz de pek sevilecek bir tipe benzemiyorsunuz, taktiginiz şeye bakacak olursak.

Malesef senin eşin de fazla anlayışsız gibi bu konuda sevmek zorunda degilsin ki hep görmek zorunda da degilsin saygini yaparsin yeteri kadar selam kelam edersin bitti daha ne istiyor. Sinirlendim şuan eşine ayda bir gitme sık git diyor diye. Bence eşinle bi konus ya tamam annen anlıyorum sorunlarımizi sana yansitmayacagim ama sende bana hadi hadi git bilmem ne deme madem karismiyorsun tavir ve hareketlerime saygı duy yoksa dolup dolup ben patlayacagim sonunda ya karış hangimiz hakliysa koru de ya da cekil kenara bu konuda karışma de. Bazen cizgiyi belirginlestirmek gerekiyor esin senden cok fedakarlik bekliyor malesef ama kendi yapmiyor

cnm ses kaydı yap amacın eşine inandırmak değilmi ama sana başta inanmayan insan duysada duynmazlıktan gelir sevmiyosa seni gitme gelme konşma bir mecburiyetin yok sana laf söylüyosa altada kalma saygı çerçevesinde kendini savun unutma bir kere ezilirsen hep ezerler ne kadar uzak o kadr iyi heşey gönlünce olsn

Kaç niz otorite kurmaya çalışıyor aklı sıra .olgun bir kadın olması gerekirken saçma sapan tavırlar sergiliyor .evli değilim evli olanlar belki bir cinnet geçir görsünler gününü der ben sadece asla muhatap olmayın diyorum amaci sizi gıcık etmek .KP dururken onun öne atlaması meSela nasıl saçma birsey öyle ama kadının o an kafası size karşı zafer kazanmış hissine büründügü için algılamiyor tabi . Çok ciddiyim yok sayın kvyi kudursun biraz .gelin beni tinlamiyor diye

Sen yada kayin pederin dururken one gecmek icin çabalaması açık açık seni kıskandığını gösteriyor. Laf sokunca ne demek istediğini açık açık bastırarak sorsana . Ne demek istiyorsun bunu demek istedin kalbimi kırdın bi de, yalandan iki ağlayıp ben anlıycamı anladım falan deyip ortamı terk et mağduru oyna. Belki işe yarar

Çocuk gb Ön koltuga oturucam diye aglamasın valideniz bırakın otursun
Laf sokmaya gelince en iyi tepki susmak
Gerçekten susmak çünkü konuştugu lafları umursamadıgınız gösteriyorsunuz
Siz eşinize yuvanıza odaklanın mutlu oldugunuz anları çogaltın gerisi boş

Güzel fikir

Bu sorun sanırım aynı sorunun büyüklerini yaşadı annem bizzat gozumun onunde bir sürü küfür hakaret agza alınmayacak sözlerle ki annem aşırı fedakarlık yapmıstır babam için
Ha şuan nasıl annem babama dedı ben senden bosanıcam senın gıbı susan bir adamla yapamıyorum dedi.Onun akabinde babaannem annemden özür diledi.Ama yine eski haline dönmedi annem unutmak çok zor diyor .Görüşmüyorlar şuan.Kilit nokta eşiniz bence
Konuşun onla. Sonucta artık çekirdek ailesi sizsiniz.2 tarafı dengeli yapmalı sizi ezdırmemeli

Ya kaç defa konuştuk ama her seferinde ben kaynanalik yapmıyorum diyor.Soktuğu lafları unutuyor

bu koltuk savaşlarını anlamam

bana kalırsa ön koltuğa rahatsız olan yani arkaya inip binmesi sıkıntılı olacak birisi varsa o, öyle bir sıkıntı yoksa da en kilolu, iri vs birisi oturmalı

yani eşimin babası varsa o oturur galiba, benim babam varsa o

mesela bir seferinde düğüne gidiyorduk babam arkaya yerleşmiş önü bana bırakmıştı bana komik gelmişti ama o kendince damat ve kızım yan yana düğüne gitsinler damat beni götürüyor gibi olmasın diye düşünmüştü

ya da görümcemlerle bir yere gidersek bazen görümcem eşime der sen öne otur arkaya zor sığıyorsun diye

ama kp ve ben arkada, kv önde ilginç

hemen anında neden atlamadınız ki

anne sen gelsene buraya oraya babam otursun diye

hem kv gol yerdi hem siz cici gelin olurdunuz, koltuğu kv ye kaptırmışsınız zaten

onu yapmam derseniz de erkenden inip oturacaksınız, sizde anahtar yok mu kv daha çıkmadan inin yerleşin

Araba kayinpederimin.Eşim kullanıyordu o gün arabayı.Ben neye uğradığımı şaşırdım zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…