Buyrun bizim eve

çook güzelmiş eviniz. süslü püslü her yer.
özellikle balkon süper görünüyor, dublex bi ev sanırım.
mutlulukla oturun inşallh...

Son düzenleme:
Evınız cok guzel gulegule oturun ama keske dahada ayrıntılı resımler koysaydınız:)

Harika bir ev çok beğendim,mutluluğunuz ve huzurunuz hiç eksik olmasın inşallah cnm.Antalya dan Sevgilerimle

evin iç resimlerinden pek bişey anlayamadım. loş ve tepeden çekim olmuş sanırım.
ama balkon züpper.
güle güle oturun.

çok güzel bi evin var hemşo
allah mutlu mesut günlerde oturmayı nasip etsin

balkonun banyon çok güzel...boncuklarda ayrı bir hava katmış...eviniz müstakil sanırım...sakarya da kalmıştım 3 yıl...güzel yer...allah huzur ve mutluluk dolu günler nasip etsin evinizde...

banyon ve salonun çok şık özellikle banyondaki bordürün varaklarına bayıldım diğer odalarıda bekleriz. iyi günlerde otur canım

çok güzel bir evin var. ama daha fazla fotoğraf koymalısın. balkonun çok ferah. çok şık döşenmiş bir ev. sağlıkla huzurla oturmak nasip olur inşallah! darısı bana ve tüm isteyenlere.

çok güzelmiş evin canım her mekanın ayrı bir havASI VAR güle güle iyi günlerde otur canım boncuklu ev olsun senin evin ismi

çok güzel evin varmış canım mutfak ve daha ayrıntılı fotolarını bekliyoruz evine bittim hele yatak odası çatı katı sanırım tam hayalimdeki gibi ağız tadıyla oturun canım a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…