- Konu Sahibi diclem3555
-
benim de bir soru olacak kk üyelerine. kaynanam oğlumun pipisini görmek istiyor sürekli, dün geldiğinde " hayalini kuruyorum hiç görmedim nolur aç" dedi açmadım. açınca elliyor, okşuyor.büyük oğluma da aynısını yapıyordu buna yaptırmıyorum. bir kere gösterdim altını değiştirirken çünkü artık bebeğin pijamalarına saldırmaya başlamıştı.ilk evlendiğimizde kocam işten eve geldiğinde üzerini değiştirirken gider yanına bakardı, çok sinir olurdum, ama bu yaptığına daha sinir oluyorum, ben mi abartıyorum? kadın pipi manyağı mı?
senin kaynana tam manyakmış canımhiç pipi görmemişmi yani oğlu olmuş eşi vardır benim merak ettiğim eşin üzerini değiştirirken gidip bakıyormuş ya eşin bir şey demiyormu gösteriyormu annesine yanii:44::44::44:
benim de bir soru olacak kk üyelerine. kaynanam oğlumun pipisini görmek istiyor sürekli, dün geldiğinde " hayalini kuruyorum hiç görmedim nolur aç" dedi açmadım. açınca elliyor, okşuyor.büyük oğluma da aynısını yapıyordu buna yaptırmıyorum. bir kere gösterdim altını değiştirirken çünkü artık bebeğin pijamalarına saldırmaya başlamıştı.ilk evlendiğimizde kocam işten eve geldiğinde üzerini değiştirirken gider yanına bakardı, çok sinir olurdum, ama bu yaptığına daha sinir oluyorum, ben mi abartıyorum? kadın pipi manyağı mı?
Nereli olduklarını çok merak ettim tahmin ettiğim yöreyse bunların kanları bozuk aynısı kaynanamdı.benim de bir soru olacak kk üyelerine. kaynanam oğlumun pipisini görmek istiyor sürekli, dün geldiğinde " hayalini kuruyorum hiç görmedim nolur aç" dedi açmadım. açınca elliyor, okşuyor.büyük oğluma da aynısını yapıyordu buna yaptırmıyorum. bir kere gösterdim altını değiştirirken çünkü artık bebeğin pijamalarına saldırmaya başlamıştı.ilk evlendiğimizde kocam işten eve geldiğinde üzerini değiştirirken gider yanına bakardı, çok sinir olurdum, ama bu yaptığına daha sinir oluyorum, ben mi abartıyorum? kadın pipi manyağı mı?
bu bölümün ana teması bu zaten. ayrıca bir konuya lüzum yok.
Hayalini kuruyorum nolur ac mi ?? Kuzum bu kadin pedofili bence. Sakın evlatlarin icin taviz verme. En nihayetinde cinsel istismar sadece erkekler tarafindan yapilmiyor. Kadinlarda erkeklere yapiyor ve daha agir olabilior... sapkin yaa... ole babaannemi olur...
Benim babaannem de erkek kardeşiminkini tutar tutar öperdi haha:))))))))))benim de bir soru olacak kk üyelerine. kaynanam oğlumun pipisini görmek istiyor sürekli, dün geldiğinde " hayalini kuruyorum hiç görmedim nolur aç" dedi açmadım. açınca elliyor, okşuyor.büyük oğluma da aynısını yapıyordu buna yaptırmıyorum. bir kere gösterdim altını değiştirirken çünkü artık bebeğin pijamalarına saldırmaya başlamıştı.ilk evlendiğimizde kocam işten eve geldiğinde üzerini değiştirirken gider yanına bakardı, çok sinir olurdum, ama bu yaptığına daha sinir oluyorum, ben mi abartıyorum? kadın pipi manyağı mı?
Benim babaannem de erkek kardeşiminkini tutar tutar öperdi haha:))))))))))
Türk kadınlarının yaşlılarında var bu galiba ya..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?