Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
GeyikKonu nedir :)
Ha gayretBen parolayı bilmiyorumcaput draconis dersem açılır mı ki
![]()
Herzaman beklerizKonuyu geç saatte açtın bacım bebe zabanan 6 da uyanacak yatmam lazım![]()
Bak bilmeden parolayı söyledingeldim
yoksa cavidan mi geri geldi![]()
Olur mu bilmemek takipteydim hep siziBak bilmeden parolayı söyledin![]()
Olur mu bilmemek takipteydim hep sizi![]()
![]()
Ahahag limonu sıktın analiz topigine geri gidiyon dimi konu cektiBen hiç bi topiğe düzenli takılmam ki beni bırakın siz devam edin. Ayrıca mizaha niye açmadın evvaaa. 3 gün sonra bulaşıkları topladım evi süpürcem muhabbetine geçiliyo. 5 gün sonra da napıyon napiyim sen napıyon muhabbeti.Limonumu sıktım ben kaçar.
![]()
Mizahı okadar aradım bulamadımBen hiç bi topiğe düzenli takılmam ki beni bırakın siz devam edin. Ayrıca mizaha niye açmadın evvaaa. 3 gün sonra bulaşıkları topladım evi süpürcem muhabbetine geçiliyo. 5 gün sonra da napıyon napiyim sen napıyon muhabbeti.Limonumu sıktım ben kaçar.
![]()
Du bi dk bize gayri ciddi denmiş. Neyse analizlensinler. Ben uyuyom.Ahahag limonu sıktın analiz topigine geri gidiyon dimi konu cekti![]()
Mizahı okadar aradım bulamadımgözümden kaçtı zaar can sıkıntısından takılırız diye açtım gelmek isteyeni bekleriz
![]()