Gebeliğe Hazırlık BUYRUN KIZLAR BAT.TEMMUZ AYINA ERTELENENLER SOHBETE BASLAYALIM

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benim bata 2 kaldı kizlar 5 kala test yaptim kalbim kadar temiz çıktı tam yumurtlama gunu eşime trip yapmistim sonradan aklima geldi ama is şten geçmişti tabi..2 gun öncesinde ve ertesi günü ilişki olmuştu.
Trip armanın zarrlari bakınız...

Bi de kurtajdan sonra dr dedi ki ağustosa kadar olmazsa bebek yanına gel dedi.ben de bos bulundum bunu kaynanama söyledim mi..Simdi benden haber bekliyorlar yani..sonra tedavi falan belki isim yoksa açıklama yap anlat

8 saatte mi arttı hcg :)) en son 3.2 idi
beş falanmı oldu acaba
Canım artacak inşallah güzel bir şekilde ben hiç testlerde pozitif görmedim bu zamana kadar ovulasyon testi hariç bir kere silik çıktı onda da değerim 3.6 iken iki gün sonra 5.2 ye yukselmisti yani bu şekilde senin 5 üzeridir inşallah senin için iyi bir değer olur belki daha fazla yükselirkalbini ferah tut

Hepinize kucak dolusu sevgiler kızlarrrr.Bugün pik günü değerlendirdik ama nasıl desem az sperm ilede olurmu ki Nedense çok gelmedi.Gerçi bir tanesi yeter diyoruzda onuda bulana kadar oy anam oy

Cehaletimi bağışlayın. Dpo 12 ne demek acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…