- 22 Eylül 2017
- 2.491
- 1.628
- 53
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #2.061
Gerci benimde 3 gün one cekiyo her ay ondan mj oldu senjndeErken olmuşsun cnm neden kanama az mj nasil
h.b tatlımmmmmH.g canimmm
Kanama az. Normalde düzenli adet olurum. Stresten hep değişti günler. Nisan da 30 gün sonra mayısta 27 gün sonra bu ay ise 25 gün sonra adet oldum. Dr bir şey yok 1 sene deneyin diyorErken olmuşsun cnm neden kanama az mj nasil
Belkide bilmiyorumGerci benimde 3 gün one cekiyo her ay ondan mj oldu senjnde
Artıyor artıyor bitanem sen sıkma canini
demekki canım sabaha biraz daha netleşir inşAllahyarın kan vereceksin yine değil mi sen hadi hayırlı haberler inşAllah
yvz13 ben de gördüm canım da bu testlerin hassasiyeti nasıl kaç hcg olunca gösterir ki
Trip armanın zarrlari bakınız...Benim bata 2 kaldı kizlar 5 kala test yaptim kalbim kadar temiz çıktı tam yumurtlama gunu eşime trip yapmistim sonradan aklima geldi ama is şten geçmişti tabi..2 gun öncesinde ve ertesi günü ilişki olmuştu.
A bacım kelin ilacı olsa başına sürer 16 aydır bişey yok yapmadığımız şey kalmadı8 aylık evliyiz bi düzen tutturamadik ya..hareket bereket lazım bana taktik verin kızlar
Aynen ya..işin yoksa 1 ay daha bekleTrip armanın zarrlari bakınız...
Canim biz daha yeni deniyoruz bebis işini.bi tane sürpriz oldu 3 aylık evliyken kalbi durdu onun da. Yani şey demek istedim. O istese bende tik yok ben istesem onda yok.napacaz kısmet artikA bacım kelin ilacı olsa başına sürer 16 aydır bişey yok yapmadığımız şey kalmadı
He aynen oyeAynen ya..işin yoksa 1 ay daha bekle
Canım artacak inşallah güzel bir şekilde8 saatte mi arttı hcg :)) en son 3.2 idi
beş falanmı oldu acaba
Cehaletimi bağışlayın. Dpo 12 ne demek acaba?Eki Görüntüle 2165196 Kızlar bu gün dpo 12 sabah ilk idrara yapamadım testi evde yoktu
Sonra aldım
İlk yaptığım anda ikinci çizgiyi geçerken orada baya bi belirdi çok heycanlandım
Sonra kayboldu bi müddet sonra böyle oldu test sonra bu halide gitti
Ya hiç bu kadar net hissetmemiştim hamile olduğumu ama testler hep yanılıyorsun diyor offf
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?