Gebeliğe Hazırlık BUYRUN KIZLAR BAT.TEMMUZ AYINA ERTELENENLER SOHBETE BASLAYALIM

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

nasıl 3.6 iken idrarda silik çizgimi gördün??

Benim bata 2 kaldı kizlar 5 kala test yaptim kalbim kadar temiz çıktı tam yumurtlama gunu eşime trip yapmistim sonradan aklima geldi ama is şten geçmişti tabi..2 gun öncesinde ve ertesi günü ilişki olmuştu.
Sonrasini da degerlendirmissen hic sorun degil. Zaten su tripler de hep o günü buluyor. Benimde oyle oluyor ama hersey bebek icin deyip tribi bir yana atiyorum

Estağfirullah arkadaşım bende bu terimleri hep bu gebelik forumlarında öğrendim

Bat: beklenen adet tarihi
Sat : son adet tarihi
Pik: ovulasyon testindeki iki çizgininde tam koyu olduğu test

Dpo ise aslında türkçe değil
İngilizce açıılımını bilmiyorum fakat ovulasyondan yani yumurtlamadan sonraki gün oluyor yani benimki tahmini ovuladyondan sonraki 12. Günüm demek istedim
Böyle hesap etmemin sebebi bu ay geç yumurtladığım için
Yoksa genelde bat olarak hesaplanıyor
İnternete dpo 11 12 14 ne istersen yaz mesela çok güzel yumurtlama sonrası gebelik test takipleri çıkıyor
Zaten beni umutlandıranda o görseller yoksa adetim iki gün geçti hala negatif diyip umudu kesmem lazım
Ama dpo 12 örneklerine bakınca hala umut var diyorum

Ins bacim fazla kilo herkes icin hersey icin zararli.Hem hastaliklari tetikliyor hem hareketleri kisitliyi hemde bebis olmasini engelliuor.ins verirsin tez zamanda

Ins bacim fazla kilo herkes icin hersey icin zararli.Hem hastaliklari tetikliyor hem hareketleri kisitliyi hemde bebis olmasini engelliuor.ins verirsin tez zamanda
Inşallah canisi evet öyle aslında hareketlerimde kısıtlama yok ama bebeğim olmuyor hasretime kavusamiyorum insallah veririm

şimdi bak bir de
Ay masalah iyice belirdi hadi hayirlisi canim
Allahım nolur hcg artıyor olsun sağol kuzum
ins canim artiyo bence
4.günde bitiyor hala adet olmadım idrar testleri negatif ne yapsam
kan ver bence bazen idrarda cikmiyo nadir de olsa kan kesin netice
Benim bata 2 kaldı kizlar 5 kala test yaptim kalbim kadar temiz çıktı tam yumurtlama gunu eşime trip yapmistim sonradan aklima geldi ama is şten geçmişti tabi..2 gun öncesinde ve ertesi günü ilişki olmuştu.
kizzz tribin zamani mi? Isini bitir trip mi atiyon colme mi takiyon naparsan yap
Bi de kurtajdan sonra dr dedi ki ağustosa kadar olmazsa bebek yanına gel dedi.ben de bos bulundum bunu kaynanama söyledim mi..Simdi benden haber bekliyorlar yani..sonra tedavi falan belki isim yoksa açıklama yap anlat
Hah aferinnnn en soy soylemen gereken kisiye ilk soylemissin

ingilizcesi ise Day Past Ovulation
yumurtlamadan sonraki gün

DPO 8 im ben mesela :)

ben de bat sat burada öğrendim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…