- 16 Temmuz 2017
- 8.106
- 6.969
- 128
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #2.081
Canım artacak inşallah güzel bir şekildeben hiç testlerde pozitif görmedim bu zamana kadar ovulasyon testi hariç bir kere silik çıktı onda da değerim 3.6 iken iki gün sonra 5.2 ye yukselmisti yani bu şekilde senin 5 üzeridir inşallah senin için iyi bir değer olur belki daha fazla yükselir kalbini ferah tut
gözlerin hep gülsün inşallah :)Bende gördüm bendeeeeeee
Hade insallah yukselir degerin tatlimyarın birdaha kan istedi dr um canım
Amin insallah tatlim gelecek aya kaldi malesefAyy oldun demek canm hayırlısı insallah
Ahh ahhh tatlim sende agustosgillerden mi oldun bende malesef cokk uzuluyorum cokkkkBenim bat 8 temmuzdu. Hasta oldum şimdi.Vücudum oyun oynuyor bana. Çok üzüldüm
bekleyince netleşti gibi ama
Ayyy kiz benimde bu ay 25 oldu . Gecen ay igne yaptim 27 oldu bu ayda 25e geldi anlayamadımKanama az. Normalde düzenli adet olurum. Stresten hep değişti günler. Nisan da 30 gün sonra mayısta 27 gün sonra bu ay ise 25 gün sonra adet oldum. Dr bir şey yok 1 sene deneyin diyor
Sonrasini da degerlendirmissen hic sorun degil. Zaten su tripler de hep o günü buluyor. Benimde oyle oluyor ama hersey bebek icin deyip tribi bir yana atiyorumBenim bata 2 kaldı kizlar 5 kala test yaptim kalbim kadar temiz çıktı tam yumurtlama gunu eşime trip yapmistim sonradan aklima geldi ama is şten geçmişti tabi..2 gun öncesinde ve ertesi günü ilişki olmuştu.
Cok zorrr cokk zor bir ayda beklemekAynen ya..işin yoksa 1 ay daha bekle
Tatlım olurmu öyle şey bende bilmiyodum burda öğrendim yani yumurtlamadan sonra 12. Gün demek kuzumCehaletimi bağışlayın. Dpo 12 ne demek acaba?
Subhanallaahh iyice belirginleşmiş yarın büyük gün :)
Hade insallah yukselir degerin tatlim
Cehaletimi bağışlayın. Dpo 12 ne demek acaba?
Ins bacim fazla kilo herkes icin hersey icin zararli.Hem hastaliklari tetikliyor hem hareketleri kisitliyi hemde bebis olmasini engelliuor.ins verirsin tez zamandaKizlarrrrrrŞuan 105 kiloyum hedefim 1 buçuk ay içinde 15 kilo vermek valla insallah başarırım yava s yava s vermeyi tabikide isterdim ama benm şimdi acelem var bebek için 15 versem hamile kalabilirim çünkü 90 kiloda hamile kalınca ben kendimi biliyorum 3 ay durmadan kusma bulantı iştahsızlık bi 10 kiloda öyle aha 80 kilo ile hamileliğe devam ederim 10 kilo alırım taş çatlasa 90 'la doğursam yinede 87 86 kilo ilr tatlı bir lohusa olurum insallah hatunlarrrrryvz13 @True white sabah kahvesi Sevsev12 @fnd05 @kahvecibaby 4body1soul ve daha ismi tam aklıma gelmeyen kızlar....
Inşallah canisi evet öyle aslında hareketlerimde kısıtlama yok ama bebeğim olmuyor hasretime kavusamiyorum insallah veririmIns bacim fazla kilo herkes icin hersey icin zararli.Hem hastaliklari tetikliyor hem hareketleri kisitliyi hemde bebis olmasini engelliuor.ins verirsin tez zamanda
Bata kaç gün varbekleyince netleşti gibi ama
Ay masalah iyice belirdi hadi hayirlisi canimşimdi bak bir de
ins canim artiyo benceAllahım nolur hcg artıyor olsun sağol kuzum
kan ver bence bazen idrarda cikmiyo nadir de olsa kan kesin netice4.günde bitiyor hala adet olmadım idrar testleri negatif ne yapsam
kizzz tribin zamani mi? Isini bitir trip mi atiyon colme mi takiyon naparsan yapBenim bata 2 kaldı kizlar 5 kala test yaptim kalbim kadar temiz çıktı tam yumurtlama gunu eşime trip yapmistim sonradan aklima geldi ama is şten geçmişti tabi..2 gun öncesinde ve ertesi günü ilişki olmuştu.
Hah aferinnnn en soy soylemen gereken kisiye ilk soylemissinBi de kurtajdan sonra dr dedi ki ağustosa kadar olmazsa bebek yanına gel dedi.ben de bos bulundum bunu kaynanama söyledim mi..Simdi benden haber bekliyorlar yani..sonra tedavi falan belki isim yoksa açıklama yap anlat
Canım baya belirginleşmiş sen gece yine yap dediğin gibi insallah yarın netleşir iyicegece yapcam kuzum birdaha
madem 8 saatte netleşti bir 8 saat sonra daha da net olması lazım
Estağfirullah arkadaşım bende bu terimleri hep bu gebelik forumlarında öğrendim
Bat: beklenen adet tarihi
Sat : son adet tarihi
Pik: ovulasyon testindeki iki çizgininde tam koyu olduğu test
Dpo ise aslında türkçe değil
İngilizce açıılımını bilmiyorum fakat ovulasyondan yani yumurtlamadan sonraki gün oluyor yani benimki tahmini ovuladyondan sonraki 12. Günüm demek istedim
Böyle hesap etmemin sebebi bu ay geç yumurtladığım için
Yoksa genelde bat olarak hesaplanıyor
İnternete dpo 11 12 14 ne istersen yaz mesela çok güzel yumurtlama sonrası gebelik test takipleri çıkıyor
Zaten beni umutlandıranda o görseller yoksa adetim iki gün geçti hala negatif diyip umudu kesmem lazım
Ama dpo 12 örneklerine bakınca hala umut var diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?