- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #2.021
Kizlar kendi cizgisimidir acep bi el atin kuruyunca cikti
Ağzından bal damliyo kız ins vardırVar kuzum var evet
Ewt haklusin da bat bana gore7 temmuz cnm 10 temmuz diyo program da bakicaz Sağol cnmCanım o çizgi beyaz bata kaç gün var moralini bozmak istemem ama çokta ümitlenme derim.ben beyaz gördüm eğer pembeyse o zaman olabilir o kadar çok test yaptım ki bende
Ewt cnm benideevet görünüyor 2.çizgi ama kuruyunca demişsin o beni muallakta bıraktı canım yaaa
valla ben de 88 kiloyum şu an diyetisyene de gittim 3 ay veremedim spor hareket yürüyüş yok ben de o yüzden veremiyorum inşallah sen verirsin canım Allah yardımcın olsun bu eliptik bisikletim var demiştin faydalı bi şey mi ?KizlarrrrrrŞuan 105 kiloyum hedefim 1 buçuk ay içinde 15 kilo vermek valla insallah başarırım yava s yava s vermeyi tabikide isterdim ama benm şimdi acelem var bebek için 15 versem hamile kalabilirim çünkü 90 kiloda hamile kalınca ben kendimi biliyorum 3 ay durmadan kusma bulantı iştahsızlık bi 10 kiloda öyle aha 80 kilo ile hamileliğe devam ederim 10 kilo alırım taş çatlasa 90 'la doğursam yinede 87 86 kilo ilr tatlı bir lohusa olurum insallah hatunlarrrrryvz13 True white sabah kahvesi Sevsev12 F fundacicegimm kahvecibaby @4body1soul ve daha ismi tam aklıma gelmeyen kızlar....
Ewt cnm benide
Hayirlisi cnm benimkızlar az önce akıntımın rengi değişti akşama olmazsa sabaha geliyor kırmızılartatil dönüşü bana tekrar doktor yolu gözüktü artık..
Hemde nasıl canm esimanneler günü hediyesi aldi günde bir saat binjyorum 30 dk sabah 30 dk aksam çok terleriyor ve tüm vücudu çalıştırıyor canmvalla ben de 88 kiloyum şu an diyetisyene de gittim 3 ay veremedim spor hareket yürüyüş yok ben de o yüzden veremiyorum inşallah sen verirsin canım Allah yardımcın olsun bu eliptik bisikletim var demiştin faydalı bi şey mi ?
Yarın sabah ilk idrarla tekrar yap istersen canım benim bat 22 si çok var daha çalışmalara devam adete 1 hafta kala bende başlıyorum testleresabah akşam çok yorucu oluyor bu süreçEwt haklusin da bat bana gore7 temmuz cnm 10 temmuz diyo program da bakicaz Sağol cnm
ama hafifte olsa çizgi var canım..
Tatlimmm hamilesinnnnn dpo yumurtlama gününde sonraki 12. Gün demi kuzum
bat ne zaman canım ???
canım çizgin var :)))Eki Görüntüle 2165196 Kızlar bu gün dpo 12 sabah ilk idrara yapamadım testi evde yoktu
Sonra aldım
İlk yaptığım anda ikinci çizgiyi geçerken orada baya bi belirdi çok heycanlandım
Sonra kayboldu bi müddet sonra böyle oldu test sonra bu halide gitti
Ya hiç bu kadar net hissetmemiştim hamile olduğumu ama testler hep yanılıyorsun diyor offf
yvz13 tatlım iğne etkisi mi bilemem ama belki de iğne etkisi geçti yavaş yavaş yükselmeye geçti bunu da bilemezsin.. inşAllah hakkımızda hayırlı olan olsun.. ümitsiz görmek istemiyorum hiçbirimizi elbet olacak amma bugün amma yarın inşAllah
Kiz varrrr ben gördüm ve sabahki nden belliçizgi gören Allah rızası için söylesin
Ben agustos icin gun sayarim artk canim dün kirmizilar geldi erkendenSevsev12 canm sende durumlar ne alemde
Amin insallah bebiskom rabbim yardimcin olsun insallah rabbim gönlüne gore verirKizlarrrrrrŞuan 105 kiloyum hedefim 1 buçuk ay içinde 15 kilo vermek valla insallah başarırım yava s yava s vermeyi tabikide isterdim ama benm şimdi acelem var bebek için 15 versem hamile kalabilirim çünkü 90 kiloda hamile kalınca ben kendimi biliyorum 3 ay durmadan kusma bulantı iştahsızlık bi 10 kiloda öyle aha 80 kilo ile hamileliğe devam ederim 10 kilo alırım taş çatlasa 90 'la doğursam yinede 87 86 kilo ilr tatlı bir lohusa olurum insallah hatunlarrrrryvz13 True white sabah kahvesi Sevsev12 F fundacicegimm kahvecibaby @4body1soul ve daha ismi tam aklıma gelmeyen kızlar....
Hala umut var bence 0.1 ciksaydi o zaman olumsuz düşünürdük ama o 3 umut verici hasta olmazsan iki gjn sonra yine ver kan bakak ne çıkacakmalesef kuzum sabahki testim negatif
kan verdim 3.2
Hala umut var bence 0.1 ciksaydi o zaman olumsuz düşünürdük ama o 3 umut verici hasta olmazsan iki gjn sonra yine ver kan bakak ne çıkacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?