Gebeliğe Hazırlık BUYRUN KIZLAR BAT.TEMMUZ AYINA ERTELENENLER SOHBETE BASLAYALIM

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
valla ben de 88 kiloyum şu an diyetisyene de gittim 3 ay veremedim spor hareket yürüyüş yok ben de o yüzden veremiyorum inşallah sen verirsin canım Allah yardımcın olsun bu eliptik bisikletim var demiştin faydalı bi şey mi ?

Hemde nasıl canm esimanneler günü hediyesi aldi günde bir saat binjyorum 30 dk sabah 30 dk aksam çok terleriyor ve tüm vücudu çalıştırıyor canm

Ewt haklusin da bat bana gore7 temmuz cnm 10 temmuz diyo program da bakicaz Sağol cnm
Yarın sabah ilk idrarla tekrar yap istersen canım benim bat 22 si çok var daha çalışmalara devam adete 1 hafta kala bende başlıyorum testleresabah akşam çok yorucu oluyor bu süreç

ama hafifte olsa çizgi var canım..

Tatlimmm hamilesinnnnn dpo yumurtlama gününde sonraki 12. Gün demi kuzum

bat ne zaman canım ???

Ya kızlar sonra gitti ama o çizgide
Olmadı bi arken test slıyım
Sabsh ilk şdrara yapıyım
Canım adetim iki hün gecikti lakin biraz geç oldu ovulasyon 18. Gün oldu ondan dpo olarak hesaplıyorum
Yarın erken hebelik testindede çıkmazsa pes edicem bu sy için artık sanırım

canım çizgin var :)))

inşallah kuzum :)

çizgi gören Allah rızası için söylesin

Eklentiler

• 44E40F40-84E4-4C7B-B8C2-823B45B14ED3.webp
    26,8 KB · Görüntüleme: 55
Amin insallah bebiskom rabbim yardimcin olsun insallah rabbim gönlüne gore verir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…