Gebeliğe Hazırlık BUYRUN KIZLAR BAT.TEMMUZ AYINA ERTELENENLER SOHBETE BASLAYALIM

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Güzel arkadaşım benim inanki burada hepimizin bu konuda gönlü mahsun
Bebek değilde belki şimdi olması hayırlı değildir
benim küçük oğlan için 24 ay ağladım 24 hayal kırıklığı.. çok üzülüyordum fakat doğduktan sonra anladımki en doğru zamanda göndermiş kuzumu Rabbim
Sende boncuk gözlünü kucağına aldığın zaman anlayacaksın canım
O minicik elleri öpüp kokladığımızda bütün bu yürek acımız aynı zamanda normal doğurursakta şey acımız o anda dinmiş olcak inşallah :)
O zamanda gebelik testlerimizi değil bu miniş niye pişik oldu diye küçük popoların
niye ishal oldu diye bol kokulu edilmiş bez fotolarını paylaşırız inşallah
Ne gülcez o zaman bu günlere be kardeşim
İnanıyorum yarın için artık pek umudum yok ama en uygun zamanı ben bilmiyorum Rabbim biliyor işte o vakit için umudumuz olsun inşallah bacım benim

Kız o nasıl yöntem hele... öerak ettim bak şimdi

Ben ilk 16 yaşımda hamile kaldım 17 de anne oldum
İkinciyi 23 de doğurdum o arada bi kimyasal gebelik var
Sonra 14 ay çnce tekrar niyet aldım iki ay üst üste kimyasal ondan iki ay sonrada boş gebeliğim oldu kürtajdan sonrada bidaha hdmile kalamadım.
Ama küçük oğluma
Üçüncü kimyasala ve boş gebeliğime okaliptus yağı buharına oturarak hamile kalmıştım.

Önceden vajinismus hastalığın vardı canım hamile kalmak icin onu denemiştim olmadı ama

Oy kıyamam sana geçti ama sanırım önceden dediğine göre
Allahım en güzel şekilde kavuştursun minişine inşallah

Allah bagislasin yavrunu
Benim iki tane ucuncu meyve icin cabaliyordum.belkide oldugu icin biraz rahatim ve bosverdim bi anda.Yinede herseyin hayirlisi sagliklisi

Kizzzzzz sende mi ucuncuyu istiyon Allah bizi netmeye emi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…