- 26 Nisan 2018
- 3.380
- 3.996
- 133
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #2.121
Ins yerlesmedir insvee maalesef an itibariyle peçeteye kahverengi lekem geldigeçmiş olsun bana
Önceden vajinismus hastalığın vardı canım hamile kalmak icin onu denemiştim olmadı amaKız o nasıl yöntem hele... öerak ettim bak şimdi
Ben ilk 16 yaşımda hamile kaldım 17 de anne oldum
İkinciyi 23 de doğurdum o arada bi kimyasal gebelik var
Sonra 14 ay çnce tekrar niyet aldım iki ay üst üste kimyasal ondan iki ay sonrada boş gebeliğim oldu kürtajdan sonrada bidaha hdmile kalamadım.
Ama küçük oğluma
Üçüncü kimyasala ve boş gebeliğime okaliptus yağı buharına oturarak hamile kalmıştım.
Çok şükür geçti canım allah kimseye vermesin o rahatsızlığı inan bebek düşüncesinden daha ağır birseyOy kıyamam sana geçti ama sanırım önceden dediğine göre
Allahım en güzel şekilde kavuştursun minişine inşallah
daha çatlamamış canım ama devam etEki Görüntüle 2165441 Eki Görüntüle 2165443
Kızlar bugün (14. gün) sanırım yumurta çatladı diğerlerine göre daha koyu gibi geldi.
Canım çok geçmiş olsun umarım en kısa sürede bebeğine kavuşursun.Önceden vajinismus hastalığın vardı canım hamile kalmak icin onu denemiştim olmadı ama
Allah bagislasin yavrunuGüzel arkadaşım benim inanki burada hepimizin bu konuda gönlü mahsun
Bebek değilde belki şimdi olması hayırlı değildir
benim küçük oğlan için 24 ay ağladım 24 hayal kırıklığı.. çok üzülüyordum fakat doğduktan sonra anladımki en doğru zamanda göndermiş kuzumu Rabbim
Sende boncuk gözlünü kucağına aldığın zaman anlayacaksın canım
O minicik elleri öpüp kokladığımızda bütün bu yürek acımız aynı zamanda normal doğurursakta şey acımız o anda dinmiş olcak inşallah :)
O zamanda gebelik testlerimizi değil bu miniş niye pişik oldu diye küçük popoların
niye ishal oldu diye bol kokulu edilmiş bez fotolarını paylaşırız inşallah
Ne gülcez o zaman bu günlere be kardeşim
İnanıyorum yarın için artık pek umudum yok ama en uygun zamanı ben bilmiyorum Rabbim biliyor işte o vakit için umudumuz olsun inşallah bacım benim
Sağol canımCanım çok geçmiş olsun umarım en kısa sürede bebeğine kavuşursun.
Evet canım 14 daha koyuEki Görüntüle 2165441 Eki Görüntüle 2165443
Kızlar bugün (14. gün) sanırım yumurta çatladı diğerlerine göre daha koyu gibi geldi.
Kizzzzzz sende mi ucuncuyu istiyonKız o nasıl yöntem hele... öerak ettim bak şimdi
Ben ilk 16 yaşımda hamile kaldım 17 de anne oldum
İkinciyi 23 de doğurdum o arada bi kimyasal gebelik var
Sonra 14 ay çnce tekrar niyet aldım iki ay üst üste kimyasal ondan iki ay sonrada boş gebeliğim oldu kürtajdan sonrada bidaha hdmile kalamadım.
Ama küçük oğluma
Üçüncü kimyasala ve boş gebeliğime okaliptus yağı buharına oturarak hamile kalmıştım.
Ozaman devam bizde bugünü değerlendirmiştik ama tam sperm çıkmadı yarım çıktı üzülmüştüm.Neyse ki tam çatlamamış :))daha çatlamamış canım ama devam et
Anam bacim bi de bu testlere para vermeyin hergun yapin seyi isteEki Görüntüle 2165441 Eki Görüntüle 2165443
Siz 3. Yu ben 4.YuKizzzzzz sende mi ucuncuyu istiyonAllah bizi netmeye emi
Bir ara hiç koyulaşmayacak sandım.Evet canım 14 daha koyu
Koyulaşır bak şükür koyulasmis tatlimBir ara hiç koyulaşmayacak sandım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?