Gebeliğe Hazırlık BUYRUN KIZLAR BAT.TEMMUZ AYINA ERTELENENLER SOHBETE BASLAYALIM

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Once hormon tahlili yapiyolar sonra ona gore ilac başlıyorlar klomen yada femara ben 2 keree klomen tedavisi gördüm ama olmadı simdi femara ya gecicez bide eşim tahlil verrcek bakalım nolcak asilama hemen yapmıyorlar kuzummm
Bakalım olmadı gideyim ne yapacksa yapsın.İnşallah adetim gelmesede bu ay gerek kalmasa.

Kayninin oglundan neyimiz eksik manti yap tum gruba
Yavrum eksiginiz olurmu o haketmiyorki hiçbişey Siz hak ediyorsunuz canlarım benim zaten gelmedi kaynımın oğlu yemeği çok zoruma gitti resmen enayi yerine koyulduk sadece kaynım Kayınvalidem kaynımın küçük oğlu geldi o yüzden onlar hiçbir şeyi hak etmiyor Muş Keşke yapıp çağırma saydım canım benim Siz her şeyin en iyisini hak ediyorsunuz mantı ne ki su böreği bile yaparım size

G Gksu21 canm sende hamilesin demi
Evet canim çok şükür cumartesi <2 pazartesi 48 Bugun de 151 çıktı değerim darısı bütün bebek isteyenlere insallah size hep dua etcem tanımıyorum hiçbirinizi ama evlat hasreti çok farklıymış sürekli buraya bakcam hamile olmayanlara dua etcem canim

Ayyy bebiskom rabbim saglicakla kucağına almayi nasip eder insallah.
Sen artk bir anne adayisin senin duaların kabul olur belki. Duaya cok ihtiyacımız var

Ne güzel darısı başımıza inşallah.akıntım çok kasık ağrım var bugünde uyku halim var ama göğüslerde bir belirti yok psikolojik mi acaba belirtiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…