- 28 Aralık 2016
- 720
- 1.625
- 113
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #2.981
Insallah canim benim insallah cok uzun zaman oldu miniği bekleyeli inanki..inşallah güzel haberlerini alırız kuzum haber ver mutlaka etiketle beni :)
Aynen canim benin, ben üniversitede olmak istiyorum ya ozel cok pahali su an veremem yani o meblayi bakalimİnsallah oyledir de girince dedi genel bı rahme yapışıklıklar a herşey e bakacağız sadece bakıp bı genel kontrol etmekle kalir
Insallah canim benim insallah cok uzun zaman oldu miniği bekleyeli inanki..
Canisi dün basladi bence dünhatunlar selam :)
dün biraz kanama gelmişti çok azdı yerleşmemidir diye bekledim devamı az önce teşrif ettiler :)
şimdi ben adet başlangıcıma dün mü dicem bugün mü?
dün de kan geldi az da olsa
bence dün başladı
sizlerin görüşleri neler güzellikler??
Sen gece 5 i baz al :))hatunlar selam :)
dün biraz kanama gelmişti çok azdı yerleşmemidir diye bekledim devamı az önce teşrif ettiler :)
şimdi ben adet başlangıcıma dün mü dicem bugün mü?
dün de kan geldi az da olsa
bence dün başladı
sizlerin görüşleri neler güzellikler??
Afilli bi acilis duzenleyin mart analari olaraktan hayirli olsuna gelelim ikramlar falan bol olsun haa2019 nisan anneleri açılmamış daha grupbaktım da
Bende aynısını yaptım bat 22 si iki tane test alıp geldim eve :)Doğrudur canim, benim bat 20 temmuz, bakalim demin dışarı çıkmıştım çıkmışken 2 tanede gebelik testi aldim evde dursun lazim olur diye : ), ne bileyim karnımda bi ağrı var bugün anlamadim, bakalim kismet beklemedeyiz
Inşallah beraber açarız nisan anneleri diye ahhh ahh insallah2019 nisan anneleri açılmamış daha grupbaktım da
Siz yeterki gelin allah nasip etsin acalimda ikramdan bol ne var canimmmmAfilli bi acilis duzenleyin mart analari olaraktan hayirli olsuna gelelim ikramlar falan bol olsun haa
: ) insallah o testlerin iki cizgiside kıpkırmızıii çıkar canimBende aynısını yaptım bat 22 si iki tane test alıp geldim eve :)
A.selam canimSlm kizlar
he ya :))Sen gece 5 i baz al :))
Sen seversin gece saat 5 i
durumlar nasıl takip edemedim bugün varmi gelişmelerA.selam canim
Selam canımmmSlm kizlar
Slm cnm durumun nedir sonSelam canımmm
Bekliyorum cnaım 18 Temuuzu kasık batmam var ama onun dışında bir blirti yok.Test yapsam çıkmayacak.İçim içimi yiyor.Slm cnm durumun nedir son
A.s tatlimmmSlm kizlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?