Gebeliğe Hazırlık BUYRUN KIZLAR BAT.TEMMUZ AYINA ERTELENENLER SOHBETE BASLAYALIM

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Iyim bebeğim ya anacim bundan sonra gebelik topiğindan başka tipiklere girmiycem ya hemen engel yiyorum tövbe bidaha canisi sen nasılsın ne var ne yok kedicikk
Ben de gebeliik dışı pek girmiyorum ya.Belki güzellik bölümü ve ya dua bölümlerine bakıyorum yada girsemde sadece okuyorum.Sen menzilden uzaklaşma şekerim bu yörüngede kal
Bende aynı değişik birşey yok batımı bekliyorum sdece kasık ağrım var.Başkada belirti yok.Oturup kalkarken batıyor.Kuruluk aynı falan.Göğüsler desen hiç sızı yok.
Yıldım yeminle

Tahmini bat 18 temmuz gerçi geçen ay kimyasal gebelik geçirdim ne zaman olucam tam bilmiyorum ama

Benim goguslerim berbat agiriyor sizliyor damarlar cikmis sekerim yok yok menzilden ayrılırmıyim sürüden ayrilan kuzuyu kurt kapıyor o misali valla ya bende temmuz sonu ağustos başı adet olursam direk doktora tedaviye

Selam canlar... kac gündür bende giremiyom anca toparlanabildim çünkü rahim filmi beni öldürdü ya ne kadar berbat biseymis diger tarafa gittim geldim sanki acidan baylacaktim vallahi....
Hamiş olanlari cani gönülden tebrik ediyorim bu arada

Canisi anestezili cekilmedinmi

Benim goguslerim berbat agiriyor sizliyor damarlar cikmis sekerim yok yok menzilden ayrılırmıyim sürüden ayrilan kuzuyu kurt kapıyor o misali valla ya bende temmuz sonu ağustos başı adet olursam direk doktora tedaviye
Valla ben de bu ay adet olursam doktora gideceğim.En azından yumurta takibi falan yapsın nasıl oluyorsa artık.Hiç bir bilgim yok bu konularda.
Ya da direk aşılama talebi isteyince yapıyorlarmı bilmiyorum.
En azından sende bir kaç belirti var bende o da yok canımcım

Once hormon tahlili yapiyolar sonra ona gore ilac başlıyorlar klomen yada femara ben 2 keree klomen tedavisi gördüm ama olmadı simdi femara ya gecicez bide eşim tahlil verrcek bakalım nolcak asilama hemen yapmıyorlar kuzummm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…