- 22 Eylül 2017
- 2.491
- 1.628
- 53
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #3.001
Dünden beri kahve akıntım geliyo damla damla cnm az az testler negatif bekliyorum öyleceBekliyorum cnaım 18 Temuuzu kasık batmam var ama onun dışında bir blirti yok.Test yapsam çıkmayacak.İçim içimi yiyor.
Sen nasılsın sende durumlar ne?
Canımm hoşgeldin kuzucumm nasılsınA.s tatlimmm
Adetin sökmemesi iyidir.Kırmızı gelmediği sürece umut var.İnşallah yerleşme kanamasıdır.Çok okumuştum damla damla kahve akıntı gelip kaç gün sonra pozitifi gören.Dünden beri kahve akıntım geliyo damla damla cnm az az testler negatif bekliyorum öylece
İnş cnm adet olmazsam bunjn sonunda 4 gün sonra pozitif gören oluyomus ewtAdetin sökmemesi iyidir.Kırmızı gelmediği sürece umut var.İnşallah yerleşme kanamasıdır.Çok okumuştum damla damla kahve akıntı gelip kaç gün sonra pozitifi gören.
Iyim bebeğim ya anacim bundan sonra gebelik topiğindan başka tipiklere girmiycem ya hemen engel yiyorum tövbe bidaha canisi sen nasılsın ne var ne yok kedicikkCanımm hoşgeldin kuzucumm nasılsın
Ben de gebeliik dışı pek girmiyorum ya.Belki güzellik bölümü ve ya dua bölümlerine bakıyorum yada girsemde sadece okuyorum.Sen menzilden uzaklaşma şekerim bu yörüngede kalIyim bebeğim ya anacim bundan sonra gebelik topiğindan başka tipiklere girmiycem ya hemen engel yiyorum tövbe bidaha canisi sen nasılsın ne var ne yok kedicikk
İnşallah görürsün çift çizgi yaa bu aralar pozitif haberler duymak iyi geliyor insana umut oluyor.İnş cnm adet olmazsam bunjn sonunda 4 gün sonra pozitif gören oluyomus ewt
İnş cnm hepimiz girelim çift çizgiİnşallah görürsün çift çizgi yaa bu aralar pozitif haberler duymak iyi geliyor insana umut oluyor.
Tahmini bat 18 temmuz gerçi geçen ay kimyasal gebelik geçirdim ne zaman olucam tam bilmiyorum amaHanımlar herkes bat tarihini yazsın insallah temmuz uğurlu gelir rabbim olderse olur ol desin insallah yaşlar kaç kaç yıllık evlisiniz nerde yasiyosunuz kaç çocuğunuz var hem sohbet hem bat beklemek olsun buyrun topigime...
BAT TARİHLERİ
@sivas5858 28 30 hazıran
@Holifera20 1temmuz
@teacheralla 1 temmuz
@busu35 4temmuz
@Anneyimbenanne35 4temmuz
@Holifera20 4temmuz
@karamel22 4temmuz
@Vanilyacicegi 5temmuz
@miraysu_ 5temmuz
@mylittlemiracle 6temmuz
@siirkiz 6 temmuz
@ftmclk 6temmuz
@Gamze1201 6temmuz
Sevsev12 7 temmuz
@srplmtmtk 7 temmuz
@kahvecibaby 7temmuz
@Videsupra 8 temmuz
@Neic 8 temmuz
@vals_dancer 9temmuz
@minikfm 10 temmuz
@Erolummm 11temmuz
@umran80 12temmuz
@purebloodfiliz 12 15 temmuz
@yvz13 13 temmuz
@Saglikliyasamgunlugumm 13temmuz
@pelinimben 13
@Tospikbebik 14temmuz
@Hivahivron 15temmuz
@gokceyener 16temmuz
@S_H_B 14 17 temmuz
@Biamu 18temmuz
@MiyavKedi 18temmuz
@novasa 18temmuz
@Gonlugzel 17 20 temmuz
@caglali9669 20temmuz
@kardelen_08 21temmuz
@limoncicegi41 25temmuz
@papatyakokankadin 25temmuz
@Dilekdilek06 26temmuz
@Hatticeee32 31 temmuz
EVET HATUNLARRR TEMMUZ AYININ HAMILELERINE ALLAHIN IZNIILE GIRISS YAPIYORUZ DEVAMI GELIR INŞALLAH BERAKALLAH
@Holifera20
G Gamze1201
@4body1soul
Benim goguslerim berbat agiriyor sizliyor damarlar cikmis sekerim yok yok menzilden ayrılırmıyim sürüden ayrilan kuzuyu kurt kapıyor o misali valla ya bende temmuz sonu ağustos başı adet olursam direk doktora tedaviyeBen de gebeliik dışı pek girmiyorum ya.Belki güzellik bölümü ve ya dua bölümlerine bakıyorum yada girsemde sadece okuyorum.Sen menzilden uzaklaşma şekerim bu yörüngede kal
Bende aynı değişik birşey yok batımı bekliyorum sdece kasık ağrım var.Başkada belirti yok.Oturup kalkarken batıyor.Kuruluk aynı falan.Göğüsler desen hiç sızı yok.
Yıldım yeminle
Canisi anestezili cekilmedinmiSelam canlar... kac gündür bende giremiyom anca toparlanabildim çünkü rahim filmi beni öldürdü ya ne kadar berbat biseymis diger tarafa gittim geldim sanki acidan baylacaktim vallahi....
Hamiş olanlari cani gönülden tebrik ediyorim bu arada
Hala adet olmadım...Slm cnm durumun nedir son
Cok guzel cnm sağlıkla gelsin bebeğinKizlar merhaba 4 temmuz 57.63 bthcgm.9 temmuz 396.3 sizce nasil artis
Valla ben de bu ay adet olursam doktora gideceğim.En azından yumurta takibi falan yapsın nasıl oluyorsa artık.Hiç bir bilgim yok bu konularda.Benim goguslerim berbat agiriyor sizliyor damarlar cikmis sekerim yok yok menzilden ayrılırmıyim sürüden ayrilan kuzuyu kurt kapıyor o misali valla ya bende temmuz sonu ağustos başı adet olursam direk doktora tedaviye
Gayet iyi neden sordunKizlar merhaba 4 temmuz 57.63 bthcgm.9 temmuz 396.3 sizce nasil artis
Once hormon tahlili yapiyolar sonra ona gore ilac başlıyorlar klomen yada femara ben 2 keree klomen tedavisi gördüm ama olmadı simdi femara ya gecicez bide eşim tahlil verrcek bakalım nolcak asilama hemen yapmıyorlar kuzummmValla ben de bu ay adet olursam doktora gideceğim.En azından yumurta takibi falan yapsın nasıl oluyorsa artık.Hiç bir bilgim yok bu konularda.
Ya da direk aşılama talebi isteyince yapıyorlarmı bilmiyorum.
En azından sende bir kaç belirti var bende o da yok canımcım
Bence güzel tatlimmm darısı başımıza insallahKizlar merhaba 4 temmuz 57.63 bthcgm.9 temmuz 396.3 sizce nasil artis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?