Gebeliğe Hazırlık BUYRUN KIZLAR BAT.TEMMUZ AYINA ERTELENENLER SOHBETE BASLAYALIM

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kaç kilo verdin peki canm
12 canım daha 10 vermem lazımdı ama yeter gibi geldi bana o yüzden bıraktım derdim her yerden kıyafet bulamamaktı şimdi istediğim her mağazandan beğendiğimi alabiliyorum bana o yüzden yeter geldi çok zayıf olma derdinde değildim zaten

Tebrik ederim canim baya vermissin benim 4 fazlam var onu bile veremiyorum cok zor ya bana göre kilo vermek

Kac kilo
kaç kilosun şimdi canisi nekadr sürede verdin ve neden korundunuz ki bir sorunmu oluyor diyetteyken hamile kalma şansı falan neler yedin neler yemedin peki kuzum

75 kgyum ilk doğumuma 103 le gitmiştim 89 la hamile kalmıştım aynı şekilde olmamak adına kilo vereyim dedim bebekte olmuyor belki kilodandır diye düşündüm.hamile kalırsan diyet süreci değişir hedefe gelelim öyle kal dedi diyetisyenim daha sağlıklı bir gebelik süreci yaşarsın dedi.ama ben hedefe varamadan sıkıldım korunmayıda bu ay bıraktım diyeti bırakalı 2 ay oluyor gram almadım yediğim halde kişiye özel liste veriyor protein ağırlıklı kqrbonhidrattan olabildiğince uzak bir listeydi özel bişeyi yoktu klasik şeyler işte

Canım aynı ruyayi resmen bende gördüm
Evde test yapmışım 3 tane once negatif cikmis bi sure sonra bakınca cizgiler belirmis esimi çağırıyorum hamileyim diye havalara uçuyorduk ay öyle gercekti ki uyanınca insan çok üzülüyor

Evde pinekliyorhava sicakti zaman gecmiyor anne aday adayi zmanin gecmesini beklir iste tatliskom
Geçmiyor valla ama içinde garip bir his var sanki hamile cikicam gibi bir his nerden geldi bu his bilmiyorum ama sanki adetim düzgün gelmedi ondan galiba bakıcaz artık eğer ağustos 'ta adet olursam direk doktora bide goguslerim sisti sizliuolar kasiklarim sizliyo bstiyor akintim cok ayyy rüya üstüne rüya görüyor um ama varya sana samimi birşey diyimmi tatlım bu geceki ruyamdan keşke uyanmasaydı.m okadarmi gerçek olur o testin cift çizgisi o kan tahlilinin 369 cikmasii doktorun gebesiniz demesi benim gozyaslari icinde ağlamam sukur etmem i gözümün önünden gitmiyor

Ya kizlar adet çok az geliyo normalden bide kahve rengi idi canlı kırmızıya donmedi pembemsi hiç böyle olmamıştı dün de test yaptim sonradan böyle olmuş kuruyunca bu kızla konuştum 6 gün sonra pozitif çıkmış kahve ve pembe olur yaziyo yerleşme kanaması Kafam karisti ya

Eklentiler

• 20180712_122314.webp
    12,6 KB · Görüntüleme: 37
Hemde nasil uzuluyor kuzum okadr berbat bir his ki o guzzelim rüyadan uyanmak uyanınca nr hamilesin ne testler çift cizgi hayaller hayatlar misali

Cankus senin bu testin dgilms sanki ağrı şancı varmi peki sadece kahve pembemi geliyor peki

Canim bi çizgi var ben görüyorum kan testi versene bi, belki ilac kullanman gerekir haber bekliyoruz senden

En kısa zamanda inşallah iyi haber alirsiniz bende hep ikiz erkek bebek görüyordum ama malesef yok umarım rüyaların gerçekleşir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…