- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #3.121
Geç döllenme olduğu için hemen kan testi verip ümidimi kaybetmek istemiyorumTest yapmadan mi bekliyorsunuz ben yapıyorum negatif çıkıyor yine de umitle bekliyorum son 4 gun:)
Kan testi mi yaptınız benim adet belirtisi de yok her zaman göğüslerim yürürken bile acırdı ama bu ay yok
Belki bizim için bu belirtidir benim ablam hiç belirtisi olmadan tesadüf öğrendi bende ona cekmisimdir insallahEvet canim iki gün once yaptirdim kan testi yok dedi. Adetin kaç gün geçti dedi.Bende daha 4 gün var hocam dedim.Adam bana koptu.Napalim istiyoruz sonuçta sabredemiyoruz.Daha bekle adet gecmeden zaten belli olmaz falan dedi ama.
Bu arada sen diyince aklima geldi her ay goguslerim acir hassaslasir bu ay aksi gibi o belirtiler bile yokgüler misin aglar misin.
Aynen tatliskom kan ver kurtul rahatla artk . Ayy insallah güzel güzel haberler duyariz sendennHamile olsada hemen söylemiycem gozden çıkarırlar is yerinde hemen belli degilki bisey olmadı sabah kan veriyim de kafamdan silinsin
İnş cnm hayirlisi belkidr bu ay böyle olucak bilmiyorum dr msj atsam mi ne der ki acaba oda kan ver diycektir dimiAynen tatliskom kan ver kurtul rahatla artk . Ayy insallah güzel güzel haberler duyariz sendenn9
Belki bizim için bu belirtidir benim ablam hiç belirtisi olmadan tesadüf öğrendi bende ona cekmisimdir insallah
Oyle umutsuz olma balim ya biraz daha sabretmen gerekecek belki bunda bak her gebeliginde sen istedikten sonra Rabbim vermis belki biraz zor geliyor ama muhakkak gelecek insallahBenim hamileliklerim ilk kızıma tedavi ile hamile kalmistim ilk ay tutmadı 2. AY tuttu evde test ile ogrendim 4 haftalikti oğlumda korunmayı bıraktım 2. AY hamile kaldım onuda gunum geçti ama tiksinti başlamıştı mesela eltim patates yemeği yapıyordu tesadüf gittim soğan kokusu öyle bi iğrenç gelmistiki ama anlamadjm yinede test ile ogrenmistim 5 buçuk haftalikti küçük kizimada korunmayı biraktiktan 4 ay sonra hamile kalmsitim en son martta 23 de adet olmuştum ama çok çok az gelmisti nisan 14 te tahlil.vermistim negatiif çıkmıştı 24 nisanda ultrason a girmistim çıkmadı mayis 8 de kusmalarim başladı ama her sabah sadece kusmalar ama her sabah şüphelendim evde test yaptım kıpkırmızı 2 çizgi çıkmıştı ve 15 mayısta 7 hafta 4 günlük hamile oldgmu öğrenmiştim şimdi ne yaparsam yapayım olmuyor
Hayırlı haberlerde buluşalım insallahBenimde aklıma o geldi.Belki bizim belirtimiz budur .Ayyy inşallah olur inşallah
Doktorunla konusma durumun varsa konus canimİnş cnm hayirlisi belkidr bu ay böyle olucak bilmiyorum dr msj atsam mi ne der ki acaba oda kan ver diycektir dimi
Insallah canimBenimde aklıma o geldi.Belki bizim belirtimiz budur .Ayyy inşallah olur inşallah
Idrarda bariz bir koku oldu.bas agrim oldu birkac gun.bendede fitik var boyunda ama bu baska.sanki kafam kazan gibiydi.kokuya hassasiyet istah kesilmesi.kasikta agri batma.asiri yorgunluk uyuyordum hep.simdi daha iyiyim.cabuk yoruluyorum ama hala.ates basmasi.atesim 36.5tu.beb bunlari adete 10 gun kala yasamaya basladim 5 gun kala idrarda silik cizgiyi gordumKoku var canım ya günde 2 kez çamaşır değiştiriyorum baş ağrım var ama boyun fıtığım olduğu için hep var hemen hemen sen başka ne belirtiler yaşadın canım anlatsana
Hamilesin diye işten atamazlar canım cezası var 171 arayıp şikayet edersen sigortan varsa tabiiiAynen tatliskom kan ver kurtul rahatla artk . Ayy insallah güzel güzel haberler duyariz sendenn9
Kızıma hamileyken benim de hiç belirtim olmamıştı zaten korunurken olmuştu bir hafta adet olmayınca test yapinca ogrenmistim hamile oldugumu belirti olmayabilir yani. İlki böyle olunca ilk defa yaşıyorum bu beklemeleri falan stresliymis gerçekten.Evet canim iki gün once yaptirdim kan testi yok dedi. Adetin kaç gün geçti dedi.Bende daha 4 gün var hocam dedim.Adam bana koptu.Napalim istiyoruz sonuçta sabredemiyoruz.Daha bekle adet gecmeden zaten belli olmaz falan dedi ama.
Bu arada sen diyince aklima geldi her ay goguslerim acir hassaslasir bu ay aksi gibi o belirtiler bile yokgüler misin aglar misin.
Var cnm ssk ama atmazlar ama işleri yarım kalır diye hemen bi sorun çıkmasın var mı yokmu bişey bilmiyorum o yüzden söylemek istemiyorum şu an dr gitcem diyeHamilesin diye işten atamazlar canım cezası var 171 arayıp şikayet edersen sigortan varsa tabiii
Kiz bende yaşadım bütün bunları koku idrar da vs boyun fitigi bende de var hep ona bağladım baş agrimİda hayırlısı bakalim ama benim kahve kahve geldi iki gün şimdi pembe geliyo ama fark oooIdrarda bariz bir koku oldu.bas agrim oldu birkac gun.bendede fitik var boyunda ama bu baska.sanki kafam kazan gibiydi.kokuya hassasiyet istah kesilmesi.kasikta agri batma.asiri yorgunluk uyuyordum hep.simdi daha iyiyim.cabuk yoruluyorum ama hala.ates basmasi.atesim 36.5tu.beb bunlari adete 10 gun kala yasamaya basladim 5 gun kala idrarda silik cizgiyi gordum
Yaa senden cok umutluydum.ins.birdahaki aya nasip olur sanada canimBen adet oldum kizlar
Cnm ya hala adet Dedim de az geliyo yaaa pembe pembe bakalım bunun sonu ne cikcakYaa senden cok umutluydum.ins.birdahaki aya nasip olur sanada canim
pembe mi geliyo peki bak pembeyse dusuk riski oluyo dikkat et.Cnm ya hala adet Dedim de az geliyo yaaa pembe pembe bakalım bunun sonu ne cikcak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?