- 16 Şubat 2018
- 3.024
- 2.298
- 83
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #3.101
Ayy insallah bebiskom icinden gönlünden gecen gelip seni bulur . Evet dogru düzgün sen regl olmadin bi geldi bi gitti insallah hamissindir tatliskomGeçmiyor valla ama içinde garip bir his var sanki hamile cikicam gibi bir his nerden geldi bu his bilmiyorum ama sanki adetim düzgün gelmedi ondan galiba bakıcaz artık eğer ağustos 'ta adet olursam direk doktora bide goguslerim sisti sizliuolar kasiklarim sizliyo bstiyor akintim cok ayyy rüya üstüne rüya görüyor um ama varya sana samimi birşey diyimmi tatlım bu geceki ruyamdan keşke uyanmasaydı.m okadarmi gerçek olur o testin cift çizgisi o kan tahlilinin 369 cikmasii doktorun gebesiniz demesi benim gozyaslari icinde ağlamam sukur etmem i gözümün önünden gitmiyor
Canim rüyaları çok da hafife alma ben hiç kan testi yaptirmadan önce rüyamda gördüm 3 kere test yaptırıyormuşum üçünde de 2.9 çıkıyor ve o kadar seviniyorum ki hamileyim diye sonra uyandığımda güldüm 2.9 un neresine sevindiysem rüyamda diyesonra biliyorsunuz kan sonucum <2 çıktı o değeri gördüğüm an rüyam gözümün önünden geçti, o rüya beni dürttü resmen pazartesi bidaha verdim bu sefer pozitif belki senin de rüyanda bir mesaj vardır
Inşallah insallah rabbimin izni ile gerçekleşir dileyen herkese nasip olur sende ne var ne yok buarada adet oldunmu canimEn kısa zamanda inşallah iyi haber alirsiniz bende hep ikiz erkek bebek görüyordum ama malesef yok umarım rüyaların gerçekleşir
Benim bata 2 gün kaldı ama geç döllenme olduğu için daha kan testi vermiyecem adet olmazsam çarşamba verecem bugün normal testicyaptim ama silik bile cikmadiInşallah insallah rabbimin izni ile gerçekleşir dileyen herkese nasip olur sende ne var ne yok buarada adet oldunmu canim
Aynen bendede öyle olur baya gelir hissederim yani batar bide ustum başım o derece ama bu ay nasıl geldi bende anlamadim ya bide benim sancimda olur bacaklarima kadar vurur icim bile agirir yani hakkımızda hayırlısı kuzum ya bence sen takip et ne zaman bitecek diye ona göre evdeki tesstlerle uğraşma yakında eğer kan ver yok değilse test yap yineAğrım olmaz normalde de ama kanama çok gelir koyu koyu kırmızı yani foş Foş akar di
Kiz sen gitsene bi doktora bzim bat aynı gündü sankim. Ben regl oldum bitti bu ay temel atmaya hazırlanıyoruz artk ama sen daha yeni adet oldun git kan ver rahatla icinde ' acaba' dusuncesi kalmasinYa kizlar adet çok az geliyo normalden bide kahve rengi idi canlı kırmızıya donmedi pembemsi hiç böyle olmamıştı dün de test yaptim sonradan böyle olmuş kuruyunca bu kızla konuştum 6 gün sonra pozitif çıkmış kahve ve pembe olur yaziyo yerleşme kanaması Kafam karisti ya
Inşallah kuzucum insallahhhh herkesin gönlündeki hakkına nasip olsun inşallahAyy insallah bebiskom icinden gönlünden gecen gelip seni bulur . Evet dogru düzgün sen regl olmadin bi geldi bi gitti insallah hamissindir tatliskom
Ama hiç belirtim yok ağrılı adet görüp hamilelik belirtisine hiç belirtisi olmayan var miBenim bata 2 gün kaldı ama geç döllenme olduğu için daha kan testi vermiyecem adet olmazsam çarşamba verecem bugün normal testicyaptim ama silik bile cikmadi
Geç döllenme nasıl oluyo canmBenim bata 2 gün kaldı ama geç döllenme olduğu için daha kan testi vermiyecem adet olmazsam çarşamba verecem bugün normal testicyaptim ama silik bile cikmadi
Cnm ya çalıştığım için gidemiyorum bi fırsat bulursam gitcem bi Dr ma mi sorsam acabaKiz sen gitsene bi doktora bzim bat aynı gündü sankim. Ben regl oldum bitti bu ay temel atmaya hazırlanıyoruz artk ama sen daha yeni adet oldun git kan ver rahatla icinde ' acaba' dusuncesi kalmasin
Ben 35 gunde bir adet görüyorum 21.gun yumurtlamam gerek ama ben 25.gun ovulosyon gerçekleştiGeç döllenme nasıl oluyo canm
Benim bata 2 gün kaldı ama geç döllenme olduğu için daha kan testi vermiyecem adet olmazsam çarşamba verecem bugün normal testicyaptim ama silik bile cikmadi
Ayyy amin insallah Rabbim isteyen herkese yasatsin annelik duygusunu kimseyi mahrum birakmasin isteyen herkse versin insallahhhInşallah kuzucum insallahhhh herkesin gönlündeki hakkına nasip olsun inşallah
Gecer gecer canim insallah guzel guzel haberler aloriz sizdenBenimde iki gün var geçmiyor geçmiyor geçmiyor
Canım evet geçmiyor bende hiçte belirti yok kendi kendime kuruntu bile yapamıyorum inşallah hayırlı haberler alırızBenimde iki gün var geçmiyor geçmiyor geçmiyor
Tatloskom bir saatlik izin al git kan ver ya da hafta sonu git tabi kanaman olmazsaCnm ya çalıştığım için gidemiyorum bi fırsat bulursam gitcem bi Dr ma mi sorsam acaba
hiç sorma ya şu belirtileri okudukça zaten yok diyorum.Şu an icin sadece adet belirtilerim var her ay olan. Zaten 4 gun kala yaptirdim ben test yok dediCanım evet geçmiyor bende hiçte belirti yok kendi kendime kuruntu bile yapamıyorum inşallah hayırlı haberler yaparız
Hamile olsada hemen söylemiycem gozden çıkarırlar is yerinde hemen belli degilki bisey olmadı sabah kan veriyim de kafamdan silinsinTatloskom bir saatlik izin al git kan ver ya da hafta sonu git tabi kanaman olmazsa
Canım evet geçmiyor bende hiçte belirti yok kendi kendime kuruntu bile yapamıyorum inşallah hayırlı haberler yaparız
Test yapmadan mi bekliyorsunuz ben yapıyorum negatif çıkıyor yine de umitle bekliyorum son 4 gun:)Benimde iki gün var geçmiyor geçmiyor geçmiyor
Kan testi mi yaptınız benim adet belirtisi de yok her zaman göğüslerim yürürken bile acırdı ama bu ay yokhiç sorma ya şu belirtileri okudukça zaten yok diyorum.Şu an icin sadece adet belirtilerim var her ay olan. Zaten 4 gun kala yaptirdim ben test yok dediumut dünyası işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?