Gebeliğe Hazırlık BUYRUN KIZLAR BAT.TEMMUZ AYINA ERTELENENLER SOHBETE BASLAYALIM

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ayy insallah bebiskom icinden gönlünden gecen gelip seni bulur . Evet dogru düzgün sen regl olmadin bi geldi bi gitti insallah hamissindir tatliskom

Rabbim sağlıkla bebeğine kavuşmayı nasip etsin bende 4 gün kala dayanamadım yaptirdim doktor gebelik yok dedi. Çok üzüldüm inşallah senin gibi hayırlı bir haber de ben alırım.ümidimi kesemiyorum rüyamda her gün hamileyim

En kısa zamanda inşallah iyi haber alirsiniz bende hep ikiz erkek bebek görüyordum ama malesef yok umarım rüyaların gerçekleşir
Inşallah insallah rabbimin izni ile gerçekleşir dileyen herkese nasip olur sende ne var ne yok buarada adet oldunmu canim

Ağrım olmaz normalde de ama kanama çok gelir koyu koyu kırmızı yani foş Foş akar di
Aynen bendede öyle olur baya gelir hissederim yani batar bide ustum başım o derece ama bu ay nasıl geldi bende anlamadim ya bide benim sancimda olur bacaklarima kadar vurur icim bile agirir yani hakkımızda hayırlısı kuzum ya bence sen takip et ne zaman bitecek diye ona göre evdeki tesstlerle uğraşma yakında eğer kan ver yok değilse test yap yine

Kiz sen gitsene bi doktora bzim bat aynı gündü sankim. Ben regl oldum bitti bu ay temel atmaya hazırlanıyoruz artk ama sen daha yeni adet oldun git kan ver rahatla icinde ' acaba' dusuncesi kalmasin

Canım evet geçmiyor bende hiçte belirti yok kendi kendime kuruntu bile yapamıyorum inşallah hayırlı haberler yaparız
hiç sorma ya şu belirtileri okudukça zaten yok diyorum.Şu an icin sadece adet belirtilerim var her ay olan. Zaten 4 gun kala yaptirdim ben test yok dedi umut dünyası işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…