- 2 Aralık 2017
- 377
- 595
- 53
- 39
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #1.941
gidip kan vericem şimdi
en azından diğer kan testinde netleşmiş olur
Beyaz çizgi var ama bilemedim neden beyaz ki pembe olsaydi iyiydiYine böyle bir sabah..
Heh bende onu dicem daha yumurta çatlayalı 8 gün olunca idrarda belli olmazki yani bence hatta en az 10 gün geçmeli
yani hassasiyetine göre hormon 15 e gelene kadar belli olmuyor
Benim kimyasalda çoook hafif bi çizgi vardı 3 saat sonra gidip kan verdim 17 civarı bi değer çıkmıştı
Yani daha çook yeni be kuzum hatta belki kanda dahi çıkmayabilir
İstersen iki gün bekle en azından 10 gün bitsin ona göre dersin kesin var yada yok diye
Şimdi negatif bile çıksa üzülme derim
Ben görüyorum beyaz çizgiyi ama dediğin gibi inandırııcıdeğil dünde vardı o çizgi gölge gibi hemen çıktı ama bugün azcıkda olsa kızarması lazımdıAma yinede çizgi var sanki foto flu çıkmış biraz daha geriden mi çeksen acaba dahamı net çıkarki
Sen görebiliyormusun ?
En iyisi kan vermekhastaneye gidecektim zaten kuzum gitmişken kan vereyim dedim acilden
eger o deger şuan 0 küsürse bu saatten sonra yükselmez 5 in üzeri ise ihtimal vardır
ayy çok belli belirsiz ama inşallah vardır kör olacam yaa tövbe tövbe bakacam görecem diyefark gören söylesin :)
ben baya baya görüyorum belli oluyor yaamantıklı
koyulaşmışmı sanki
Gunaydin kizlar sizleri takip ediyorum. Rabbim hepimizin yuzunu guldursun..
Benimde bat 8 temmuz son 3gun. Dun tess yaptim 10dk sonra 2 cizgi silikte olsa cikti. 16 aydir deniyorum ve her ay yaptigimda silik bile gormeye raziydim...bu bile beni umutlandirdi..biliyorum 5dk sonra cikan gecerli olmuyor ama onu gormek bile guzel..
Insallah hamileyimdir. Cumartesi sabah yapcam ozamana kadar gelmezsegünaudın canım.. inşAllah yanıltmaz bebeğin seninledir yarın tekrar dene istersen
Insallah hamileyimdir. Cumartesi sabah yapcam ozamana kadar gelmezse
Aynen kuzum çok yoruldum valla geceye kadar oturdular iyyim şükür kanamam çoğaldı bakalım nasıl olcak diyetteyim şimdilik iyi gidiyor kuzum sen nasılsın sende ne var ne yokAnneyimbenanne35 tarlım nerelerdesin dün misafirlerin vardı çok mu yoruldun? durumun nasıl şuan???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?