Gebeliğe Hazırlık BUYRUN KIZLAR BAT.TEMMUZ AYINA ERTELENENLER SOHBETE BASLAYALIM

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ayy ayy ben zamanında kaynımın çocuklarını derslerden geçiren ben şimdi herşeyi unuttum kiz cocuklarima yetemiyirum kızımın dersleri çok iyi yıl ortasinda mecbur okul değiştirmek zorunda kaldojdiger okulda derslerden çok geride kalmış birazını toparladı hemen ama bilme ve çarpmalarda iyi çalışması lazim

Ya hanidüzenli adet görenlerde 28-14=14. günde yumurtlama olurdu?
Ovulasyon testim yine silik yine silik. (az önce yine yaptım)
O zaman bu tez de yanlış.
Canim testler yanlista olabilir ama ben 35 günde bir adet oluyorum 19.gun yumurtanin çatlaması lazım fakat ben 23 24 25.gunlerde yakaladım çift çizgiyi sen devam daha yeni yeni siliklesmeye başladı

malesef kuzum sabahki testim negatif
kan verdim 3.2

Ya bencede belki artar
bak ben bata beş gün kala kan vermiştim 0.5 ti adeti iki gün geçe yapmıştım 40.2 çıkmıştı
Kimyasaldı ayrı mesele ama olabiliyor yani
Tamam yaptın testi ilişkinin üstünden 9 gün geçti demi
Belki yarın yükselcek ne biliyon umudunu yitirme kırmızıları görmeden arkadaşım
Üzülme lütfen...
Bak benim için bitti artık sanırım adetim iki gün gecikti dpo 12 ve bu sabah idrar testi yaptım negatif
Biz yinede kırmızı kartı görmeden oyunu terk etmeyelim bence
Zaten bu oyun bitse her ay yenisi başlıyor
İnanıyorum hepimiz bir gün o golü atıcaz inşallah

yvz13 canım o çift çizgiler ovulasyon gerçekleştiği içindi sanırım 3 gün sürdü ama ben bu sabah yine yaptım çift çizgi var ama ötekilere göre daha silik...kan testinde ne kadar süre sonra çıkar acaba

Canim testler yanlista olabilir ama ben 35 günde bir adet oluyorum 19.gun yumurtanin çatlaması lazım fakat ben 23 24 25.gunlerde yakaladım çift çizgiyi sen devam daha yeni yeni siliklesmeye başladı

Bide sabahları ilk idrara yapma canım
Ovulasyon testi hcg nin tersine gün içinde yapıldığında daha iyi sonuç veriyor
Yani hormonun artmış olduğunu anlaman için vücudun aktif olmadı lazım
Tam zıttı yani
İkindide her gün aynı saatte yapılması ve yapmadan 1/2 saat önce çok su tüketimemesi tavsiye ediliyor...
Baktın bu ay öyle geçti adetinin ikinci yada üçüncü günü yapılan testleri yaptırır doktoruna bunu danışırsın canım.
Ama stres yapma mümkün böyle olması
Ben ilk yaptığım zamanlarda hatta ikinci çizgi birinciden daha güçlü görünüyordu
Sonraki yaptıklarımda hiç öyle pik olmadı doktora sordum bazen testlerde doğru çıkmayabiliyor dedi
Hormonlara baktırdım normal çıktı
Sonra o ovuladyon testlerine kafayı takmamaya karar verdim beni daha çok strese sokuyor.

çok tatlısın :)
ilişkiden sonra 8. gün canım
yarın kan ver dedi dr um tekrar
gebeliğin başlarında hızlı artar dedi

Canım sabah 8te kalkıyorum 11 gibi test yapıyorum artık allaha kalmış hayirlisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…