- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #1.961
Aynen kuzum çok yoruldum valla geceye kadar oturdular iyyim şükür kanamam çoğaldı bakalım nasıl olcak diyetteyim şimdilik iyi gidiyor kuzum sen nasılsın sende ne var ne yok
Canisi üzülme elbet birgün olur lav5gun kaldı bata canimAllah kolaylık versin canım.. dün test alıp bugün yapmayı planlıyordum koşturmaktan alamadım unuttum.. bilmiyorum valla.. ama kendimi hiç hamile gibi hissetmiyorum maalesef
Insallah bize guzel haberler verirsin tatlimçok basit ben yardımcı olmaya calısırım şu günleri bir atlatayım da
Kaç gün kaldı canisiYok bugunde negatif
2 gun bana göreKaç gün kaldı canisi
Canisi üzülme elbet birgün olur lav5gun kaldı bata canim
Adet sabahi belli olcak cnm ins hayırlısı neysr o olsunson 2 gün tatlim.. 7si bat gelmezse.. dün bel ağrım vardi sivilcem çıktı.. göğüslerim 10 gündür şiş ama acı yok.. arada kasıklarımdan vurıyor dedim geliyor regl herhalde wcye gittim yok.. bugünde birşey yok aman ne bilim.. eşim dün dedi bir test yapsana diye bende dedim günümü bekliyorum ne farkı var varsa çıkar herhalde diyor o da :) ayy bilmiyorum
Yok bugunde negatif
Adet sabahi belli olcak cnm ins hayırlısı neysr o olsun
Ewt cnm bekliycem bide idrar kokusu varmi sizde yogun koku dikkatimi çektiiyice yaklaştırdım uzaklaştırdım bende bu defa göremedim maalesefbu ay testler seni çok yordu tatlım regl günü gelsin öyle yap bence
İnş cnm al yap ins hayırlı haber verirsinamin amin.. ya yolda olcam o gün nevşehirde olurum herhalde gezeceğiz bilsem iyi olur da işte bekleyiş içindeyiz.. sanırım yarın test yaparım ona görede valize eşya koyarım artiktabi bugün test alabilirsem
Ewt cnm bekliycem bide idrar kokusu varmi sizde yogun koku dikkatimi çekti
İnş cnm al yap ins hayırlı haber verirsin
Ben bu ay baya umutluyum epey yogun calistik cunku
Bu calismayla sonuc nolacak cok merak ediyorum
Hadi ya olsun canim :) daha iyi çalışmalara erken baslayacagizBende seninleyim canim erken geldi
Canisi uzulme elbet gelir bebek çok zor seni çok iyi anlıyorum ama her ay yeni bir umudun olsun emi kuzumson 2 gün tatlim.. 7si bat gelmezse.. dün bel ağrım vardi sivilcem çıktı.. göğüslerim 10 gündür şiş ama acı yok.. arada kasıklarımdan vurıyor dedim geliyor regl herhalde wcye gittim yok.. bugünde birşey yok aman ne bilim.. eşim dün dedi bir test yapsana diye bende dedim günümü bekliyorum ne farkı var varsa çıkar herhalde diyor o da :) ayy bilmiyorum
Insallah bize guzel haberler verirsin tatlim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?