kızlar bu benim eski konularımdan biri
ben su an bu cocukla konusmayı kestim fakat su son hafta olanları paylasayım dedim
ben malum sahıs ile konusmayı kestim ve dediği gibi onu 2 ay boyunca hiç aramadım bayramdan bir gün önce beni aramıs ne oldu yazdım sabah görünce önemli birşey değil cevabını aldım neyse dedim aksam bir mesaj attım böyle yaparak bana acı çektiriyorsun dedim.gelen cevap sana acı çektirmek olmadı hiç niyetim seni tanıdıgım kadar sende beni tanırsın sildimmi silerim fakat her ne yaptıysan yapmayacagım birsey yapıyor olmadık biranda arıyorum yazmış arkasından aradı dedim ki bana beni arama dedin kendin arıyorsun dedim o ise ben sana beni arama dedim ben seni aramam dedim mi dedi ukela
sonra bana dediki arkadas kalalım dedi tamam dedim o gün arkadas kalmaya karar verdik sonra tekrar mesajlar kesildi.ben buna mesaj attım beni arama uğraşmıcam senle dengesiz diye aradı ve bana diyorki sana yarına kadar süre bak numaramıda değiştircem arkadas kalırsak onuda veririm sonra duydum ki eski sevdiği kızla barısmıs aradım benden beter ol dedim ve ahım ttu kız bunu 3 gün sonra faceden sildi ve baskasıyla ilişkisi var yapıp resimlerini koymus içim buz gibi oldu simdi ne yapacak peki merak ediyorum?
r:))))valla simdi size bir konudan bahsedeceğim ama bana kızmayınızz:))şaka bir yana vicdan azabı içerisindeyim hayatıma giren bi erkekten etkilenince erkek arkadasımdan ayrıldım...cocuk bana dediki benim hayatında yer almam için erkek arkadasından ayrılman gerek dedi ...herneyse...hersey güzeldi erkek arkadasımdan ayrıldıgım için vicdan azabı duyuyordum ama sevdiğim kişiye bir adım yaklasmıstım...yurttaki kız arkadaslarım cocuga cok taviz veriyorsun arama sorma dediler telefonlarımı elimden aldılar bende arayıp sormadım bu hoşlandıgım cocugu oda beni arayıp sormadı ...3 gün sonra aradı derdin ne senin dedi...beni merak etmedinmi hadi basım belada olsaydı ölseydim hastalansydım dedim...o herkesten önce ben duyardım zaten dedi...kendinden emin yakısıklı ve bircok kız pesinde kosuyor bu cocugun herneyse...sınav zamanı bir gün buluştuk ilk bulusmamızdı:)sonra telefonuna bakıordu resimlere girdi bana tatil resimlerini gösterirken bi anda benim resimlerim cıktı hemen kapattı gülümsedi....:)sonracıma tabi ben havalar uctum sevinçten resimlerim ondaydı:)görmüştüm...ertesi gün aksam ders calısmak için cagırdı beni ben ona nders calıstırdım bu arada telefonuna durmadan mesaj geliyordu...tabi bozuldum o iyi gecen günün ardından aramadı sormadı bende aramadım faceden sildim onu...sonra bi yazı paylasmıstım facede karaktersizlikle ilgili ...arkadası bende ekli facemde onun facesinden bana mı paylastın bu sarkıyı ben osman felan yazınca milletin facesinden takip etme üstüne alnımak istemiorsan dedim ve arkadasının facesini sildim o an tabi yazmaadı aradı acmadım mesaj atmıs bende biraz degerin vardı keske onu bitirmeseydin die sonra 4 gün sonra gece aradı canı sıkkındı sesinden belli ne oldu dedim boşver dedi ... ben sana hiç ümit vermedim dedi bende eğer öyleyse rabbim benden cıkarsın ama verdiysen senden dedim sendne cıkarmasın dedi bende cok mu umrundayımki dedim değilsin dedi...her neyseson olarakta dayanamayıp msj attım ....son yaptıklarından sonra değerin kalmadı dedi...seni seviyorum fakat beni aramadıgın sormadıgın zamanlarda seviyorum dedi....ayy çok kötü oldum sonran ardım dedim ki nie resimlerimi saklıyorsun dedim...güldü ve telefonu facede gezerken kendiliğinden kaydediyormus baktıgı resimleri
resmen moralim sıfır ya

ben su an bu cocukla konusmayı kestim fakat su son hafta olanları paylasayım dedim
ben malum sahıs ile konusmayı kestim ve dediği gibi onu 2 ay boyunca hiç aramadım bayramdan bir gün önce beni aramıs ne oldu yazdım sabah görünce önemli birşey değil cevabını aldım neyse dedim aksam bir mesaj attım böyle yaparak bana acı çektiriyorsun dedim.gelen cevap sana acı çektirmek olmadı hiç niyetim seni tanıdıgım kadar sende beni tanırsın sildimmi silerim fakat her ne yaptıysan yapmayacagım birsey yapıyor olmadık biranda arıyorum yazmış arkasından aradı dedim ki bana beni arama dedin kendin arıyorsun dedim o ise ben sana beni arama dedim ben seni aramam dedim mi dedi ukela