- 1 Mart 2010
- 1.433
- 9
- 683
- Konu Sahibi elifzeynep2012
- #2.561
ya bir gün faceboktan sana ulaşsa, ya da bir şekilde sen görsen, mutsuz olmaz mısın? ben o ihtimalle açamazdım herhalde siteyi. birkaç kez baktım da ölüyorum sandım. bakmadan önce de ayetel kürsiyi okuyup öyle açmıştım siteyikendi resimlerini koymuş, işyerinde resimler çekilmiş havalı havalı(çok itici geldi gözüme!), ilişkisi yok yapmış ilgilendiklerine kadınlar yapmış. bir tane bile duygusal paylaşım yok, hüzünlü şarkı yok, ben hiç yaşanmamışım sanki hiç varolmamışım gibi, arkadaşlarıyla yorumlaşmış yani hayat süper devam ediyor. o gün ağlama krizinden çıkamadım. allah bir daha yaşatmasın. ben çok kötü etkilenmiştim. yaşayan ölüye dönmüştüm. neyseki yanında biri henüz görmedim. allah da göstermesin bana o günü. bir daha da bakmam.
oradan ulaşacağını da kendi adıyla hesap açacağını da sanmıyorum nedense. herkesin yanında öyle atıp tutuyordu ki, fetva veriyordu orası hakkında. o çok sevdiği arkadaşlarına mahçup olmamak için açmaz gizliden yazar, hem öylesi daha rahat. bana bile açtırmadı evlenecekken düşünsene. onun rahatına alıştı ya yazıştığı kadınlar birbirinden haberdar olmasın diye deşifre etmez kimliğini. zaten benden önce sevgilisi varmış o dönemde de hep yalnızlık üzerine paylaşımlar yapardı, bir de tabi dini yayınlar
Son düzenleme: