öyle dediydi, o yüce varlığı, o eşsiz kalbi kimsecikleri kabul edememiş, bir bana lütufta bulunur gibi açmış dağ gibi yüreğini

ne kadar açmış görüyoruz işte
ters düştüğümüz tek nokta senin kişiyle alakalı dediğine benim o kişilerin sevgiyi bilmediğini eklemem oluyor. yani araya bahane girdiğinde o insan sevgiden de nasiplenemiyor, bu nedenle sevgiyle bağıntı kuruyorum. önceki ilişkilerimi baz alarak şunu da çok rahat söyleyebilirim, ilişki yaşayacak olgunlukta görmediğim, yaşça benden küçük ve o güne dek gerçekten çok da mücadeleci olmayan insanların sevgiyle değişimine öyle bir şahit olmuşumdur ki gerçek sevgi bence yüreksiz adamı bile dünyanın en cesur erkeği haline getirir

( neyse bir de o eskilere dalmayayım hiç çıkamam işin içinden

) son olarak şu iddiada bulunuyorum

sevgi insanı değiştiriyorsa gerçektir. eğer ilişkiye başladığında ve bittiğinde aynıysan ( bazıları daha gaddar oluyor, daha bencil o apayrı bir araştırma konusu) o sevginin içine dalmamışsın etrafında dolanmışsındır ama senden yeni bir sen yaratıldıysa ve çoğaldıysan orada işte anlam yaratılmıştır. ah jerry bir dedektör yok ki baştan anlayalım adamlar nasıldır, kapasiteleri nedir... yine aynı hayal kırıklığını yaşama ihtimali insanı hayattan soğutuyor bir de bu kalp yol geçen hanı değil ki... birini sevmek için zaman ve emek harca, sonra onu kalbinden söküp atmaya çalış, sıradaki gelsin aynı döngü onunla da sürsün... bu ne ya