Buyrun...Terapi Grubumuz :))

o da zaten icin ciz etsin diye soyluyo
sende beni alan adam yasadi deseydin :ssz:

:37:

demez olur muyum:D
bu ilişkide ders aldım senden ayrıolınca karşıma çıkacak adamı paşalar gibi yaşatcam mutlu edicem ben de mutlu olucam dedim:D
sen ilişki yaşamayı bilmion mutlu edemezsin falan diyor...
dedim merak etme beni böyle isteyen de cok mutlu ederim ben karsımdakini güvewnim tam bozuldu :P
ha bir de şuna eminim ki ben senin sözünü dinlesem alttan alsam şimdi bile benle mutlu olursun sen :P
salak hemen de kabuıl etti dogru söylüyorsun yap işte diyor.. biliyorsun yapmaman bile yanlış.. yapsana işte falan diyor:P

Son düzenleme:
senin durumun farklı jerry:ssz: siz saygınızı yitirmeden dışınızdaki nedenlerle ayrıldınız. yalnız senden bağımsız şunu söylemek istiyorum insanlar daha iyi şartlara sahip olabilmek için yaşadığı şehri terk edip zor koşullarda başka bir ülkede ya da kentte yaşamayı tercih edebiliyor, kariyer uğruna birçok özgürlüğünden feragat edebiliyor, , daha çok kazanç sağlamak için tüm zamanını çalışmaya adayıp hayatını bir yerde erteleyebiliyor, daha iyi bir okulda okumak için ailesinden bile uzakta yaşamayı göze alabiliyor velhasıl kelam insanlar birşeylere ulaşabilmek için bir bedel ödüyor ve ancak bedel ödediğinde karşılığını alabiliyor. ya gönül ilişkilerinde? yaşadığımız dünyada nasıl arka planlara itildiyse sevgi/ aşk kimse kılını bile kıpırdatmak istemiyor. başka bir sebep vesile olurken değişimine sevgi asla yeterli görülmüyor. hayattaki önceliklerle ilgili bir sorun sanırım bu. ister korku olsun ister kaygı isterse yüreksizlik sebebi ne olursa olsun bir yerde o sevgi yetersiz kaldığı için geri kalan türlü kaygılar su yüzüne çıkabiliyor. bedel ödemeden hiçbir şeye sahip olamazsın ve bana göre ödenecek en güzel ve anlamlı bedel sevgi için olandır.

sevmek çok zor bir iş, çünkü anlık bir duygulanım asla ilişkiyi sürdürmeye yetmez,ilmek ilmek işlemek gerekir içine önce kendinden başlamak, sevme yetisi kazanmak sonra da o sevgiyi karşındakine aktarabilmek, onu kusurları ve zaafları ile kabulllenip sarabilmek... sen değişirsin, karşındaki değişir, dışınızdaki koşullar değişir ama gerçekten sağlam bir bağ varsa arada o işte asla değişmez ve o bağın sağlamlığı tüm değişimlere de kucak açar. bazıları lütufta bulunurmuş gibi sever bazıları sevgiyi bir koşula bağlar ama bence bir ön ek getirdiğinde o sevgiye samimiyetini de yitiriyor. ben kendi adıma beni hiç sevmemiş diyebiliyorum, eğer korkuları girebiliyorsa araya o kadar boşluk varsa o zaten olgunlaşmamış bir sevgidir çünkü sevgi tükenmez günden güne artar bence, onunla gelişir onunla evrilirsin... ben burada adam için hala kaygılanayım o benim yokluğuma rağmen hala bahanelerine tutunup beni suçlama derdine düşsün çok adaletsiz; adaletsiz çünkü dilinden sevgi düşmezken o sevgi nedir bilmiyordu bile, ağzına bile almaması gereken bir kelimenin bende karşılığı çok farklıydı ve buna inanıp zamanımı onunla geçirmiş o sevgiyle sonsuzluğa ulaşmayı düşlemiştim. emek vermiştim ne uğruna hiç... bazı dillere gerçekten sevgi sözcüğü bile yakışmıyor:ssz:

hayatindaki kisinin normalde de sevgiden uzak bi insan oldugunu ve bunu ilk seninle tattigini sana soyledigini soylemistin diye hatirliyorum. Sevgiyi bu kadar gozunde imkansiz hale getirmis birinden sevgiyi kullanip birseyler beklemek anlamsiz. dusundugu ve kendine yakistirdigi kati yurekli karakterinin saglamligi arkasina saklanip isine gelmeyen bi sorumluluk karsisinda hemen boyle kacabiliyor iste.

Aslinda ayni seylerden soz ediyormusuz gibi geliyor. Sevgi emek ister diyorum, sonra sende bu insanlar emek vermedi, mucadele etmedi diyorsun. Evet iste. insan emegini sever. hersey gulluk gulistanlikken bi iliskinin icinde kalmak kolay, o zaman bal gibi de seviyor dersin, cunku henuz iliski sinanmamistir. bana bu sevgiyle veya iliskiyle alakali gelmiyor. kisiyle alakali geliyor. iliski sinaniyor ve kisilerin bu iliskideki kararli duruslari ortaya cikiyor. gucsuz, kendinden emin olmayan, yureksiz adamlar veya kadinlar zorluk karsisinda pes edip iliskiyi feda ediyorlar. guclu olan taraf savasmaya hazir oluyo. yanlis kisilerle beraber olmusuz :ssz:

demez olur muyum:D
bu ilişkide ders aldım senden ayrıolınca karşıma çıkacak adamı paşalar gibi yaşatcam mutlu edicem ben de mutlu olucam dedim:D
sen ilişki yaşamayı bilmion mutlu edemezsin falan diyor...
dedim merak etme beni böyle isteyen de cok mutlu ederim ben karsımdakini güvewnim tam bozuldu :P
ha bir de şuna eminim ki ben senin sözünü dinlesem alttan alsam şimdi bile benle mutlu olursun sen :P
salak hemen de kabuıl etti dogru söylüyorsun yap işte diyor.. biliyorsun yapmaman bile yanlış.. yapsana işte falan diyor:P

haha, guzeeel keyfin yerinde :emir_bebek:

bugun eski erkek arkadasimla konustuk. Bu kisiyle degilde, benden 11 yas buyuk olan baska biri vardi bi zamanlar onunla.dolmus tasmis, bana sunu dedi "dusundum zaten senden iyi sevgili olmaz ama iyi dost olur" bende dedim ki "benden iyi sevgili olur mu bilemiyorum tabi ama bisey varsa o da biz birbirimiz icin dogru insanlar degiliz". boyle bi cevap beklemiyordu tabii :d Sonra "bence zaman gosterdi, dogru insan, yanlis zaman" dedi. :23: yani anlayacagin bu adamlar seni gaza getirmek icin konusuyo da konusuyo ama baktilarki sen onlarin istedigi gibi degil kendinden emin cevap veriosun hemennnnn geri vites yapiyorlar :122::122:

hayatindaki kisinin normalde de sevgiden uzak bi insan oldugunu ve bunu ilk seninle tattigini sana soyledigini soylemistin diye hatirliyorum. Sevgiyi bu kadar gozunde imkansiz hale getirmis birinden sevgiyi kullanip birseyler beklemek anlamsiz. dusundugu ve kendine yakistirdigi kati yurekli karakterinin saglamligi arkasina saklanip isine gelmeyen bi sorumluluk karsisinda hemen boyle kacabiliyor iste.

Aslinda ayni seylerden soz ediyormusuz gibi geliyor. Sevgi emek ister diyorum, sonra sende bu insanlar emek vermedi, mucadele etmedi diyorsun. Evet iste. insan emegini sever. hersey gulluk gulistanlikken bi iliskinin icinde kalmak kolay, o zaman bal gibi de seviyor dersin, cunku henuz iliski sinanmamistir. bana bu sevgiyle veya iliskiyle alakali gelmiyor. kisiyle alakali geliyor. iliski sinaniyor ve kisilerin bu iliskideki kararli duruslari ortaya cikiyor. gucsuz, kendinden emin olmayan, yureksiz adamlar veya kadinlar zorluk karsisinda pes edip iliskiyi feda ediyorlar. guclu olan taraf savasmaya hazir oluyo. yanlis kisilerle beraber olmusuz :ssz:

öyle dediydi, o yüce varlığı, o eşsiz kalbi kimsecikleri kabul edememiş, bir bana lütufta bulunur gibi açmış dağ gibi yüreğini:ssz: ne kadar açmış görüyoruz işte:ssz:

ters düştüğümüz tek nokta senin kişiyle alakalı dediğine benim o kişilerin sevgiyi bilmediğini eklemem oluyor. yani araya bahane girdiğinde o insan sevgiden de nasiplenemiyor, bu nedenle sevgiyle bağıntı kuruyorum. önceki ilişkilerimi baz alarak şunu da çok rahat söyleyebilirim, ilişki yaşayacak olgunlukta görmediğim, yaşça benden küçük ve o güne dek gerçekten çok da mücadeleci olmayan insanların sevgiyle değişimine öyle bir şahit olmuşumdur ki gerçek sevgi bence yüreksiz adamı bile dünyanın en cesur erkeği haline getirir:43: ( neyse bir de o eskilere dalmayayım hiç çıkamam işin içinden:1:) son olarak şu iddiada bulunuyorum:D sevgi insanı değiştiriyorsa gerçektir. eğer ilişkiye başladığında ve bittiğinde aynıysan ( bazıları daha gaddar oluyor, daha bencil o apayrı bir araştırma konusu) o sevginin içine dalmamışsın etrafında dolanmışsındır ama senden yeni bir sen yaratıldıysa ve çoğaldıysan orada işte anlam yaratılmıştır. ah jerry bir dedektör yok ki baştan anlayalım adamlar nasıldır, kapasiteleri nedir... yine aynı hayal kırıklığını yaşama ihtimali insanı hayattan soğutuyor bir de bu kalp yol geçen hanı değil ki... birini sevmek için zaman ve emek harca, sonra onu kalbinden söküp atmaya çalış, sıradaki gelsin aynı döngü onunla da sürsün... bu ne ya:43:

öyle dediydi, o yüce varlığı, o eşsiz kalbi kimsecikleri kabul edememiş, bir bana lütufta bulunur gibi açmış dağ gibi yüreğini:ssz: ne kadar açmış görüyoruz işte:ssz:

ters düştüğümüz tek nokta senin kişiyle alakalı dediğine benim o kişilerin sevgiyi bilmediğini eklemem oluyor. yani araya bahane girdiğinde o insan sevgiden de nasiplenemiyor, bu nedenle sevgiyle bağıntı kuruyorum. önceki ilişkilerimi baz alarak şunu da çok rahat söyleyebilirim, ilişki yaşayacak olgunlukta görmediğim, yaşça benden küçük ve o güne dek gerçekten çok da mücadeleci olmayan insanların sevgiyle değişimine öyle bir şahit olmuşumdur ki gerçek sevgi bence yüreksiz adamı bile dünyanın en cesur erkeği haline getirir:43: ( neyse bir de o eskilere dalmayayım hiç çıkamam işin içinden:1:) son olarak şu iddiada bulunuyorum:D sevgi insanı değiştiriyorsa gerçektir. eğer ilişkiye başladığında ve bittiğinde aynıysan ( bazıları daha gaddar oluyor, daha bencil o apayrı bir araştırma konusu) o sevginin içine dalmamışsın etrafında dolanmışsındır ama senden yeni bir sen yaratıldıysa ve çoğaldıysan orada işte anlam yaratılmıştır. ah jerry bir dedektör yok ki baştan anlayalım adamlar nasıldır, kapasiteleri nedir... yine aynı hayal kırıklığını yaşama ihtimali insanı hayattan soğutuyor bir de bu kalp yol geçen hanı değil ki... birini sevmek için zaman ve emek harca, sonra onu kalbinden söküp atmaya çalış, sıradaki gelsin aynı döngü onunla da sürsün... bu ne ya:43:

bunu bende istemiyorum..
ve kendimde suan icin yeni birilerini tanima, ona alisma bilmem ne bunlar icin hic enerji gormuyorum. yaralandim. yaraliyim. iyilesiyorum. ama aslinda hayatta hersey kumar gibi. eger niyetin ciddi bi beraberlik ve nihayetinde evlilikse, kafadan evlenmek isteyen adamla beraber olacaksin. yok oyle senelerce ask yasayim, taniyim, sonra evlenirim belkiler. taniyamiyorsun iste. seneler geciyor adamlar bi degisiyor taniyamiyorsun.. o yuzden flort doneminin cokta fazla uzamamasi gerektigini dusunuyorum.

ve ayrica davul bile dengi dengine. sevgilini bastan yanina yakistiramiyorsan, cevren, ailen onaylamiyorsa genelde o iliski adam olmuyor. kendim de yasadim, baskalarinda orneklerini de gordum, burdan da okuyorum.. hayati sana uyan bi insanla beraber olmalisin. tamam zor olan daha tatli geliyo ama bak yoruluyoruz iste boyle.. bundan sonra insallah karsimiza omurluk insanlar cikar :110:

haha, guzeeel keyfin yerinde :emir_bebek:

bugun eski erkek arkadasimla konustuk. Bu kisiyle degilde, benden 11 yas buyuk olan baska biri vardi bi zamanlar onunla.dolmus tasmis, bana sunu dedi "dusundum zaten senden iyi sevgili olmaz ama iyi dost olur" bende dedim ki "benden iyi sevgili olur mu bilemiyorum tabi ama bisey varsa o da biz birbirimiz icin dogru insanlar degiliz". boyle bi cevap beklemiyordu tabii :d Sonra "bence zaman gosterdi, dogru insan, yanlis zaman" dedi. :23: yani anlayacagin bu adamlar seni gaza getirmek icin konusuyo da konusuyo ama baktilarki sen onlarin istedigi gibi degil kendinden emin cevap veriosun hemennnnn geri vites yapiyorlar :122::122:

güzelleştim şükür:D
amanın içim cız etse de karşısında güçlü durdum emin konuştum ya bi ara şiştim resmen nasıl bir ego imiş bu ben aylarca şişirmişim kendim iki dakika şişince anacım ne tatlı şeymiş o:D geç kalmışım meger adam egosu şiştikçe zevk almış pehh o yine döner bana:P ayrılalım dedi sonra hayır istemiyorum demesinden belli yine bi ara canı çeker beni :P tabi mesaj atmıcam aramıcam dogum gününde kalakacak :27:

amanın aynı laf senden iyi sevgili olmaz oy sagolsun iyi dost olur diyor he o söylemese sen kötüğsün zaten ne güzel de onaylıyor tövbe sabır :))
haha süper olmuş ya donakalmıştır :)) ohh olsun hak etmiş :51::)))

:27:

kızlar bugün onun doğum günü mesaj atayım mı
en son konuşmamızda senle ya da sensiz ben evlenicem karşımdakini mutlu ederim ben iyiy biriyim falan demişti
ayrılmak istiyorum dedi sonra:D sonra hayır istemiyorum dedi ama iş işten geçti
neyse ona mesaj atayım mı doğum günü için ne dersiniz
:26::26:

sakın atmaa!! dikkati üstüne çekmek istiyosan umursamaz olacaksın ;)

aslında bu hareketi alışkanlık haline getirmek,benimsemek lazım.. yoksa bir adamın peşinden işte böyle uzun zaman harcıyoruz.. olanda bize oluyor ne yazıkki..

bi insanda bi sorun varsa, sorunlu şahıs kendi istemiyosa, sen napsan düzeltemezsin, o nedenle baktın istediğin gibi değil şakkk diye bırakıp, istediğini aramaya ve bulmaya devam etmek gereken:)

Bu son olaydan sonra bende olgunlastim, bende öyle oldum,
bir iki görüstügüm oldu yani görüsmek derken, onlar benden hoslandi begendi yada asik, bende öylesine görüstüm,
1 huyu uyusmadimi, yada tipimi hosuma gitmedi, biseymi oldu, kestirip ativeriyom,
tahammülüm yok artik pek
cabalamak istemiyorum kimse icin
bundan sonra benim icin cabalasinlar istiyorum

olması gereken bu zaten, bunu uygulamayı başarabildiğimden beri gerçekten ne mutsuz oldum ne de acı çektim :) hatta huzurlu ve mutluyum da:51:

Günaydın kızlar
Burda saat 7.
mesajlarda ondan gelenler var aramışta.
dün oınları yapan bugün aşkımlar bebegimler diyor :/
sonra tabi yine kendini haklı gören erkek modu ://
Allah'ım telefonumu değiştiricem sanırım:26:
sen bizi böyle dengesiz heriflerden koru bu nedir ya dün git bugün aşkım de dünkü haline ben salagım sinirle dedim öyle falan de
tövbe sabır ver rabbim sen acımasız yap beni bu konuda..:46:

canım boşalttım mesaj kutusunu kusura bakma lütfen yeni gördüm okulda bakamadım da pek :))
söz de süpermiş paylaş da görsün seninki dank eder umarım :)

paylaştım canım ama bu sondu.. daha öyle aşklı meşkli şeyler yazmicam çünkü dün düşündümde hep öyle şeyler yazarsam bu adam diyecekki ben ona laf sokuyorum oda beni kaale alıyor ve demekki beni takip ediyor diyecek.. bundan sonra tamamen ondan bağımsız aşkla da alakasız hayatla ilgili olan sevdiğim sözleri yazıcam :)

kızlar bugün onun doğum günü mesaj atayım mı
en son konuşmamızda senle ya da sensiz ben evlenicem karşımdakini mutlu ederim ben iyiy biriyim falan demişti
ayrılmak istiyorum dedi sonra:D sonra hayır istemiyorum dedi ama iş işten geçti
neyse ona mesaj atayım mı doğum günü için ne dersiniz
:26::26:

bence de atma.. beklesin ama karşılığını alamasın bunlar bu muameleden anlıyorlar..

paylaştım canım ama bu sondu.. daha öyle aşklı meşkli şeyler yazmicam çünkü dün düşündümde hep öyle şeyler yazarsam bu adam diyecekki ben ona laf sokuyorum oda beni kaale alıyor ve demekki beni takip ediyor diyecek.. bundan sonra tamamen ondan bağımsız aşkla da alakasız hayatla ilgili olan sevdiğim sözleri yazıcam :)

Canim bencede öyle yap,
cünkü neden dersen,
o seni umursamiyor ve gayet hayatina devam ediyor,
erkekler bir iki ask sözleri paylassa bile bunu ciddiye aldiklari icin yapmazlar,
aha karsidaki benim sevdigimi ispatladigim halde dönmüyorsa, iste butun suc onun üstüne kalsin mantiklari var,
halbuki niye sucu hep bizim üstümüzde birakmak isterler, kendilerini aklamak icinmi bunu inanki ben su yasima geldim, hala anlamis degilim

Gececek, seninde acikcasi biraz daha iradeli olmani isterdim,
hala sana dönerse kabul edeceksin diye düsünmekteyim biraz,
numarani degistirirsen senin icin daha iyi olur,
karsi tarafin adam gibi adam olmadigini, ve sana hayri dokunmiyacagini zaten biliyoruz..

Canim bencede öyle yap,
cünkü neden dersen,
o seni umursamiyor ve gayet hayatina devam ediyor,
erkekler bir iki ask sözleri paylassa bile bunu ciddiye aldiklari icin yapmazlar,
aha karsidaki benim sevdigimi ispatladigim halde dönmüyorsa, iste butun suc onun üstüne kalsin mantiklari var,
halbuki niye sucu hep bizim üstümüzde birakmak isterler, kendilerini aklamak icinmi bunu inanki ben su yasima geldim, hala anlamis degilim

sağol canım düşünceme destek verdiğin için..
tamamen ondan ve ilişkiden bağımsız bir söz paylaştım bugün mesela.. karakterle alakalı birşey..
şarkı markı da paylaşmicam artık.. zaten öyle face e çok giren biri değilim, sürekli paylaşımlar yapan biri değilim birkaç günde birşey paylaşmam.. :)
dediğin gibi erkekler "suç karşıda olsunda gerisi beni ilgilendirmez" diye düşünüyorlar.. bunun mantığını bende çözemedim..

sağol canım düşünceme destek verdiğin için..
tamamen ondan ve ilişkiden bağımsız bir söz paylaştım bugün mesela.. karakterle alakalı birşey..
şarkı markı da paylaşmicam artık.. zaten öyle face e çok giren biri değilim, sürekli paylaşımlar yapan biri değilim birkaç günde birşey paylaşmam.. :)
dediğin gibi erkekler "suç karşıda olsunda gerisi beni ilgilendirmez" diye düşünüyorlar.. bunun mantığını bende çözemedim..

Manalı laflardan anlayan erkek var mı?Ben daha görmedim.Yüzüne sorunu söylemediğin sürece bana mı söylüyor der.

Back
X