Buyrun...Terapi Grubumuz :))

kızlar banda bir hırs geldi ya.. :(
diyorumki pazarı beklemesemde şimdi mi sorsam gelecek misin diye yanıma? eğer gelmiyorum derse o an bitiririm, kafamda rahat eder böylece.. ne dersiniz?

canım sana açık konuşacm ama sonunuz ayrılık bana kırılma küsme bak bizde sizin gibi sorunlar yaşadık hep olmadı seven insan sevdiğini üzmez sonra büyük bir pişmanlıkla yalnızlığa terkedilirsin kafanı duvarlara vurusun snra benim gibi iyi olmayı bekliyosan eğer gerçekten boşuna bekleme büyük hayal kırıklığı yaşarsın sonra sağ gösterip sol vurmaya bayılıyor bu erkekler sen biran önce kurtulmaya bak sana tavsiyem canım

ben üzülüyorum yazık oldu evlenecektik iyi olacaktı her şey hayatımın anlamı doğru insan oydu dedim kendimi yiyip durdum ne yediğim yemek ne uyuduğum uyku kendimle birlikte ailemide perişan ettim ama gördüm ki adamın keyfi yerinde hiç takmıyor ben niye üzeyim ki kendimi benden kaynaklanmadı ki bu ayrılık eğer benim gibi oda öenm verseydi şuan sorunsuz bir şekilde önemze bakardık kavgasız!!!değmezmiş anladım onca yaptığım fedakarlığa değmezmiş niye kendimi ailemi üzeyim ki niyee
gerçekten seven sevdğinin arkasında olur her zaman bırakmaz kavga her ilişkide olur ama kırmaz benimkinin kişiliği tam oturmamıştı farkettim anlayacak sonra ama durup yüzüne bakmayacm anladımki ne kadar seversen sev cok kaptırmıycaksın kendini ezdirmiyceksin her dediğini yaparsan fedakrlık gösterirsen kaybedende sen olursun acı çekende çok şey anladım Allahıma çok şükür on ay sürdü daha fazla kırılmadan üzülmeden bitti Allah hakkımızda hayırlı olanı gönlümüze razı eylesin (amin) :) :)

Son düzenleme:
duygularinla hareket etme derim :ssz:

canım sana açık konuşacm ama sonunuz ayrılık bana kırılma küsme bak bizde sizin gibi sorunlar yaşadık hep olmadı seven insan sevdiğini üzmez sonra büyük bir pişmanlıkla yalnızlığa terkedilirsin kafanı duvarlara vurusun snra benim gibi iyi olmayı bekliyosan eğer gerçekten boşuna bekleme büyük hayal kırıklığı yaşarsın sonra sağ gösterip sol vurmaya bayılıyor bu erkekler sen biran önce kurtulmaya bak sana tavsiyem canım

kızlar duygumdan değil ya sürekli pazar belli olucak diye diye kendimi odakladım o güne..
barışmak gibi bir umudum yok biteceğini düşünüyorum açıkçası.. ama ben böyle net olmayan şeyleri sevmiyorum hemen netliğe kavuşmalı olaylar benim kafamda.. şimdi sorayım gelmem derse de şimdiden bitireyim boşuna pazar gününe kadar beklemeyeyim, sonra keşke beklemeseydim demek istemiyorum :(

ben üzülüyorum yazık oldu evlenecektik iyi olacaktı her şey hayatımın anlamı doğru insan oydu dedim kendimi yiyip durdum ne yediğim yemek ne uyuduğum uyku kendimle birlikte ailemide perişan ettim ama gördüm ki adamın keyfi yerinde hiç takmıyor ben niye üzeyim ki kendimi benden kaynaklanmadı ki bu ayrılık eğer benim gibi oda öenm verseydi şuan sorunsuz bir şekilde önemze bakardık kavgasız!!!değmezmiş anladım onca yaptığım fedakarlığa değmezmiş niye kendimi ailemi üzeyim ki niyee
gerçekten seven sevdğinin arkasında olur her zaman bırakmaz kavga her ilişkide olur ama kırmaz benimkinin kişiliği tam oturmamıştı farkettim anlayacak sonra ama durup yüzüne bakmayacm anladımki ne kadar seversen sev cok kaptırmıycaksın kendini ezdirmiyceksin her dediğini yaparsan fedakrlık gösterirsen kaybedende sen olursun acı çekende çok şey anladım Allahıma çok şükür on ay sürdü daha fazla kırılmadan üzülmeden bitti Allah hakkımızda hayırlı olanı gönlümüze razı eylesin (amin) :) :)

amin canım amin.. Allah yardımcımız olsun..

kızlar duygumdan değil ya sürekli pazar belli olucak diye diye kendimi odakladım o güne..
barışmak gibi bir umudum yok biteceğini düşünüyorum açıkçası.. ama ben böyle net olmayan şeyleri sevmiyorum hemen netliğe kavuşmalı olaylar benim kafamda.. şimdi sorayım gelmem derse de şimdiden bitireyim boşuna pazar gününe kadar beklemeyeyim, sonra keşke beklemeseydim demek istemiyorum :(

sen bilirsin canım benim ama gerçekten haketmiyolar bizi ilk beş ay ipler benim elimdeydi yeminle hiç kavga etmiyoduk ya gerçekten hani pek değer vermedim nasıl ki çok sevdiğimi belli ettim birde izin vermediği şeylere tamam diyip yapmayaya başladım kotu gitti sürekli kurallar koymaya başladı yapmasamda başlyodu soğudum gözmden düştün vs vs... ipler onun eline geçti çok büyük kavgalar tartışmalar başladı birde ayrılıklar ya değer vermiyceksin şımaryolar sonra haketmiyolar gerçekten iyilikten anlamazlar

Çevrenize biraz bakın kızlar hiç mi seven bir erkek yok ?
Sizde öyle birini haketmiyor musunuz

En yakın örneğim kuzenim onlarda ayrılmışlardı bazı sebeblerden dolayı ve ayrı şehirdeydiler
Öyle zırt pırt bir ayrılık değil ilk defa ve ciddi gözüküyordu
Size yemin ederim kuzenim tek bir laf bile etmedi çok güçlü durdu
Ne mesaj attı ne aradı
Bana bir gün dedi ki görüceksin pişman olup gelicek ve ben onu süründürcem
Sonra noldu oğlan bin pişman geri döndü buraya gelmeyi kabul etti ( Evlendikten sonra kuzenimin olduğu şehirde yaşamayı)
Bizi arıyor nasıl süpriz yapsam ne etsem diye şimdi başladılar tekrar
Buraya gelip iş bulucak işte ciddi adımlar atmayı düşünüyolar

Bu bir örnekti seven insan nolursa olsun bırakmaz , bıraksa dahi pişman olur hatasını anlar ve döner
Öyle eften püften yalandan bir dönmede değil
Ne istediğini bilerek kaybettiğinin değerini anlayarak döner

Ben gözlerimle gördüm işte sevince böyle oluyormuş
Benim ki dönmedi demek ki ben sevilmemişim 2*2=4 yani bazen işlem bu kadar kolay ve basitmiş
Ama biz ısrarla o sonucu 5 çıkarmaya çalışıyoruz ve olmuyo gerçekten olmuyo matematiği silip baştan yazamazsınız

Zaman gerçekten ilaçmış gerçekten :31:

Yaklaşık 3 gündür sürekli aynı şarkıyı sar başa dinliyorum.

Bu aralar gene ufaktan ufaktan yoklamaya geliyorlar.

:14: :14: :14: :14: :14: :14: :14: :14:

artık çok geç bir ümit daha yok...:14:

[video=youtube;ob5-rRmJnrs]http://www.youtube.com/watch?v=ob5-rRmJnrs[/video]

Madem ümit yok kendini üzme yıpratma canım inan hiç bir işe yaramıyor ben en güzel örneğiyim bunun
Kabullendikten sonra iyileşme sürecide başlıyor merak etme
Malesef bu tarz şarkılardan uzak durman lazım bir süreliğine
Sonra zaten dinlesende bişey hissetmemeye başlıyorsun
Belki de hakkında hayırlısı budur
Unutma Allah hiç bir kulunu üzmek istemez bunu yapan bizleriz
Bu durumdan kurtulacak olanda bizleriz
Kimsenin gelip seni düştüğün yerden kaldırmasını bekleme
Sadece sabret elbet geçer bu günler

Çevrenize biraz bakın kızlar hiç mi seven bir erkek yok ?
Sizde öyle birini haketmiyor musunuz

En yakın örneğim kuzenim onlarda ayrılmışlardı bazı sebeblerden dolayı ve ayrı şehirdeydiler
Öyle zırt pırt bir ayrılık değil ilk defa ve ciddi gözüküyordu
Size yemin ederim kuzenim tek bir laf bile etmedi çok güçlü durdu
Ne mesaj attı ne aradı
Bana bir gün dedi ki görüceksin pişman olup gelicek ve ben onu süründürcem
Sonra noldu oğlan bin pişman geri döndü buraya gelmeyi kabul etti ( Evlendikten sonra kuzenimin olduğu şehirde yaşamayı)
Bizi arıyor nasıl süpriz yapsam ne etsem diye şimdi başladılar tekrar
Buraya gelip iş bulucak işte ciddi adımlar atmayı düşünüyolar

Bu bir örnekti seven insan nolursa olsun bırakmaz , bıraksa dahi pişman olur hatasını anlar ve döner
Öyle eften püften yalandan bir dönmede değil
Ne istediğini bilerek kaybettiğinin değerini anlayarak döner

Ben gözlerimle gördüm işte sevince böyle oluyormuş
Benim ki dönmedi demek ki ben sevilmemişim 2*2=4 yani bazen işlem bu kadar kolay ve basitmiş
Ama biz ısrarla o sonucu 5 çıkarmaya çalışıyoruz ve olmuyo gerçekten olmuyo matematiği silip baştan yazamazsınız

Zaman gerçekten ilaçmış gerçekten :31:

katılıyorum
'Öyle eften püften yalandan bir dönmede değil
Ne istediğini bilerek kaybettiğinin değerini anlayarak döner'
buna ayrıca katılıyorum benimde en yakın arkadaşım ayrıydı sevgilisyle sevgilisi 6 ay sonra geri döndü benim arkadaşımın aşktan gözü kör olmuştu çocuk akrabasıydı ve evlenmk istyodu ayrılma sebepleride arkadaşımın daha erken demesydi neyse barıştılar çocuk yüzük takmamıza izin vermezler kaçmak tek çare dedi ve arkadaşta buna uydu kaçtı 3 gün sonra çocuğun ailesi arkadaşımın aileyli iletşime geçti ve gelip yüzük takalım düğün yapalım dediler geldiler nişan yaptılar arkadaşım demişki askerlik yap ondan sonra düğün yapalım çocuk yüzüğü attı ve arkasına bakmadan gitti
çok şükür halimize kızlar gerçekten seven yapmaz sizin gösterdiğiniz hassasiyeti onlarda göstermiş olsaydı şuan ayrı değil birlikte olurdunuz boşverin bırakın kendi dünyalarında boğulsunlar

katılıyorum
'Öyle eften püften yalandan bir dönmede değil
Ne istediğini bilerek kaybettiğinin değerini anlayarak döner'
buna ayrıca katılıyorum benimde en yakın arkadaşım ayrıydı sevgilisyle sevgilisi 6 ay sonra geri döndü benim arkadaşımın aşktan gözü kör olmuştu çocuk akrabasıydı ve evlenmk istyodu ayrılma sebepleride arkadaşımın daha erken demesydi neyse barıştılar çocuk yüzük takmamıza izin vermezler kaçmak tek çare dedi ve arkadaşta buna uydu kaçtı 3 gün sonra çocuğun ailesi arkadaşımın aileyli iletşime geçti ve gelip yüzük takalım düğün yapalım dediler geldiler nişan yaptılar arkadaşım demişki askerlik yap ondan sonra düğün yapalım çocuk yüzüğü attı ve arkasına bakmadan gitti
çok şükür halimize kızlar gerçekten seven yapmaz sizin gösterdiğiniz hassasiyeti onlarda göstermiş olsaydı şuan ayrı değil birlikte olurdunuz boşverin bırakın kendi dünyalarında boğulsunlar

Çok kötü olmuş arkadaşın için :S neler neler var şu hayatta
Allah sabır versin herkese
Kolay demiyorum gerçekten zor ama imkansız değil bu acılarla başetmek
Eskisi gibi giremiyorum
Ama okuduklarım üzüyor beni
İnş herkes toparlanır bir an evvel :12:

Çok kötü olmuş arkadaşın için :S neler neler var şu hayatta
Allah sabır versin herkese
Kolay demiyorum gerçekten zor ama imkansız değil bu acılarla başetmek
Eskisi gibi giremiyorum
Ama okuduklarım üzüyor beni
İnş herkes toparlanır bir an evvel :12:

benim bugün 4 gün oldu iki saat öncesine kadar beter durumdaydım nasıl yaşıycam olmaz hayaller şu bu başkasıyla olmamam yapamam diyip ağlıyordum canlı cenaze diyorlardı artık ama düşündüm onun umrunda değilim kabullendim artık anladım üzülmiycem dua edecm bazen çok sklcam bunalacğm biliyorum ama onun umrunda değilsem oda benim umrumda olmycak haketmedim bunu ben arkama dönüp bakmıycam artık üzülmycem

off küskünüm, kizginim ve kirginim kadere..

uzuuuunnn zamandir girmedigim hatta neredeyse sifresini unuttugum face bir girm bakim ne var ne yok dedim veeee karsima cikanlar:

mutululuk pozlari, nikah+kina+dügün fotolari, hatta ve hatta bebisleirnin resimleri :14: :14:

benim onlardan ne eksigm var? bebe icin aglamiyorum elimden tutacak, yanimda olacak bir ERKEK niye benimde yanimda yok??

:14::14::14::14: :14:

off küskünüm, kizginim ve kirginim kadere..

uzuuuunnn zamandir girmedigim hatta neredeyse sifresini unuttugum face bir girm bakim ne var ne yok dedim veeee karsima cikanlar:

mutululuk pozlari, nikah+kina+dügün fotolari, hatta ve hatta bebisleirnin resimleri :14: :14:

benim onlardan ne eksigm var? bebe icin aglamiyorum elimden tutacak, yanimda olacak bir ERKEK niye benimde yanimda yok??

:14::14::14::14: :14:

sabret elbet çıkar seninde karşına öyle biri küsme kaderine boşver bu hayat çok kısa yarın ne olacağını bilemeyiz bu anın keyfini çıkar :50:

sabret elbet çıkar seninde karşına öyle biri küsme kaderine boşver bu hayat çok kısa yarın ne olacağını bilemeyiz bu anın keyfini çıkar :50:

her biri zamaninda her b..ku yemis insanlar affedersiniz!! yasadigim yer fazla büyük dgl, herkes birbirini tanir ve o mutluluk pozlari veren cogu kisinin adi cikmis!!

bense kiyida kösede bir kac aydir tanidigim tatli bir yabanci icin agliyorum :14:

:14::14:

Son düzenleme:
her biri zamaninda her b..ku yemis insanlar affedersiniz!! yasadigim fazla büyük dgl, herkes birbirini tanir ve o mutluluk pozlari veren cogu kisinin adi cikmis!!

bense kiyida kösede bir kac aydir tanidigim tatli bir yabanci icin agliyorum :14:

:14::14:

öylelerinin mutluğu sonsuz olmaz sen merak etme aglama hep bu duygusallğmız bizi bitirdi sen sabırla bekle doğru insan elbet çıkacak güçlü ol bırakma kendini mutlu olmaya bak başka yapacak bişey yok çünkü :43:

Back
X