Buyrun...Terapi Grubumuz :))

sen yoksa benim ayrıldığım sevgilimsinde burda casusluk mu yapıyorsun :1:
bu kadar benzer bi ilişki birbirine ya.. oda bana keçi derdi senin inadın keçidende fazla derdi..
oda sevgime o kadar güveniyorki ona döneceğimi sanıyor eminim.. hiçbir çabası yok nasıl olsa bu kız beni seviyor döner diye..

gülümsettin beni:)
pekı sen vazgectınmı yoksa beklıyormusun yanı dönse barısacakmsıın yoksa bitti unutmalıyımmı dıyosun? sana gore dogru ınsan o muydu?

canımm benimde 5 yıllık ilişkim bitti 10 gün oluyor henüz çok yeni..benim kaderim sensin derdi bana hep hep öyle dua ederdik Allah'ım bizi birbirimizin kaderinde hayırlı kıl dıye amaa bitti işte hayırlı olmayan bişeyler var demekki

ahhh ahhh keşke bende kabullenebilsem
suan oyle cok sevıyorumkı bitt desem yoluma baksam acımı çekmek kolay gelecek

gülümsettin beni:)
pekı sen vazgectınmı yoksa beklıyormusun yanı dönse barısacakmsıın yoksa bitti unutmalıyımmı dıyosun? sana gore dogru ınsan o muydu?

yani bende derdim hep o benim ruheşim.. hep böyle aşık olarak evlenmek istemiştim dualarım kabul oldu diye seviniyodum.. onun dışında çok sohbet eder güler eğlenirdik..
güzel soru sordun :) şu an 3 anzer var.. biri "bitti hayır asla olmaz o dönse bile bak yapamıyoruz birbirimizi yıpratmayalım demeliyim" diyor.. diğer anzerse "bi daha böyle aşık olabilecek miyim, aşk kolay mı bulunuyor sanki hele böylesi" diyor.. bi 3. anzerde çıkıp "net karar verme sadece bekle zaman herşeyi gösterecek" diyor..
kendimle sürekli bi tartışma halindeyim yani..:31:

yani bende derdim hep o benim ruheşim.. hep böyle aşık olarak evlenmek istemiştim dualarım kabul oldu diye seviniyodum.. onun dışında çok sohbet eder güler eğlenirdik..
güzel soru sordun :) şu an 3 anzer var.. biri "bitti hayır asla olmaz o dönse bile bak yapamıyoruz birbirimizi yıpratmayalım demeliyim" diyor.. diğer anzerse "bi daha böyle aşık olabilecek miyim, aşk kolay mı bulunuyor sanki hele böylesi" diyor.. bi 3. anzerde çıkıp "net karar verme sadece bekle zaman herşeyi gösterecek" diyor..
kendimle sürekli bi tartışma halindeyim yani..:31:

1 le 2 den bendede mevcut ama benım 3.ses al karsına aklını başına topla de diyor beklemek ıstemıyorum cunku bılıyorum aşkından ölse dönmez:(

1 le 2 den bendede mevcut ama benım 3.ses al karsına aklını başına topla de diyor beklemek ıstemıyorum cunku bılıyorum aşkından ölse dönmez:(

sen hep onu alıştırmışsın sanırım o değil sen adım atıyorsun genelde.. ama böyle olmaz ki fedakarlık çift taraflı olur..

sen hep onu alıştırmışsın sanırım o değil sen adım atıyorsun genelde.. ama böyle olmaz ki fedakarlık çift taraflı olur..

ben senı mutlu edemıyorum diyor buyuzdende adım atmıyor
kabullenmekse ben şartları kabul edıyorum
ama boyle mutlu olamazsın sen olamayınca bende mutlu olamam dıyor
zaten

bu hayattta kım benım mutlulugum ıcın bişey yaparsa o canımı yakan bişey oluyor

ben senı mutlu edemıyorum diyor buyuzdende adım atmıyor
kabullenmekse ben şartları kabul edıyorum
ama boyle mutlu olamazsın sen olamayınca bende mutlu olamam dıyor
zaten

bu hayattta kım benım mutlulugum ıcın bişey yaparsa o canımı yakan bişey oluyor

banada aynı şeyi söyledi.. bi dönem ayrılığımız olmuştu yaz zamanı.. arkadaş gibi konuşurken laf arasında neden dönmek için adım atmıyorsun seviyorsun biliyorum demiştim.. oda bana çünkü ben seni mutlu etmeyi beceremedim, seni mutsuz etmeyede hakkım olmadığından geri çekildim dedi.. neyin kafası bu anlamadım.. beni zaten o kadar sene mutlu etmese yanında olmazdım.. yani bir zamanlar mutlu etmişti.. sonradan beni mutlu etmeyi o bıraktı.. yani aslında mutlu edemiyor değil mutlu etmek için çaba harcamıyordu..
sende kabullenme tabiiki, seni mutlu edemiyorsa neden hayatında olsun ki? bi ilişki yürütmek kolay değil.. mutlu edemiyorum diyip çekilmek değil yapılması gereken.. seviyorsan bi şekilde mutlu edersin zaten..

banada aynı şeyi söyledi.. bi dönem ayrılığımız olmuştu yaz zamanı.. arkadaş gibi konuşurken laf arasında neden dönmek için adım atmıyorsun seviyorsun biliyorum demiştim.. oda bana çünkü ben seni mutlu etmeyi beceremedim, seni mutsuz etmeyede hakkım olmadığından geri çekildim dedi.. neyin kafası bu anlamadım.. beni zaten o kadar sene mutlu etmese yanında olmazdım.. yani bir zamanlar mutlu etmişti.. sonradan beni mutlu etmeyi o bıraktı.. yani aslında mutlu edemiyor değil mutlu etmek için çaba harcamıyordu..
sende kabullenme tabiiki, seni mutlu edemiyorsa neden hayatında olsun ki? bi ilişki yürütmek kolay değil.. mutlu edemiyorum diyip çekilmek değil yapılması gereken.. seviyorsan bi şekilde mutlu edersin zaten..

klasık erkek repliklerimi bunlar acaba?
askere gıderkende bakıyorum hep bı ayrılma moduna girerler
nasıl tutuyor kendını acaba en cok bunu merak edıyorum

klasık erkek repliklerimi bunlar acaba?
askere gıderkende bakıyorum hep bı ayrılma moduna girerler
nasıl tutuyor kendını acaba en cok bunu merak edıyorum

erkekler duygusal değilki onlar için biz cepteyiz ve istedikleri zaman dönebileceklerini sanıyorlar.. şimdi bizden uzak kafa dinliyorlar onların tabiriyle..

erkekler duygusal değilki onlar için biz cepteyiz ve istedikleri zaman dönebileceklerini sanıyorlar.. şimdi bizden uzak kafa dinliyorlar onların tabiriyle..

böyle söylediğimde kabul etmiyor.
boyle durumlarda en cok sasırdıgım durum su benım ondan ayrılmamın altında
yatan durumlar yok oluyor sadece onunkilerini çözmeye çalışıyoruz
artık netlik istiyorum

gecen aksam 5.yılımız ben evımızde olmak istiyorum sevgılgılıkten sıkıldım dıyor
iide boyle yapınca yarın evlenecekmıyız anlamıyorum

böyle söylediğimde kabul etmiyor.
boyle durumlarda en cok sasırdıgım durum su benım ondan ayrılmamın altında
yatan durumlar yok oluyor sadece onunkilerini çözmeye çalışıyoruz
artık netlik istiyorum

gecen aksam 5.yılımız ben evımızde olmak istiyorum sevgılgılıkten sıkıldım dıyor
iide boyle yapınca yarın evlenecekmıyız anlamıyorum

siz şimdi ayrı mısınız değil misiniz? bide aynı şehirlerde misiniz?
çünkü biz farklı şehirlerdeydik ve o da çözümü evlilikte, yanyana olmakta görüyordu..
o dediğin durum bizdede oluyordu beni sinir ederdi ayrılırdık sonra sanki ben hata yapmışım gibi davranırdı suçlu nasıl oluyosa ben olurdum..

ayrıyız ama konusurken sanki ara vermişiz gibi
o hayatını toplayıp gelecekmiş gibi topluyormu dıye sorarsan dahada beter dagıtıyor
aynı şehirdeyiz bir evin bir oglu ve hayatı boyunca hep çok şanslı olmuş
bişeyler karsısına gelmış hep
simdi sen yanımda olursan ben herseyı yapabılırım dıyor ama yanımda değil ne anlıyosun bu durumdan ??

ayrıyız ama konusurken sanki ara vermişiz gibi
o hayatını toplayıp gelecekmiş gibi topluyormu dıye sorarsan dahada beter dagıtıyor
aynı şehirdeyiz bir evin bir oglu ve hayatı boyunca hep çok şanslı olmuş
bişeyler karsısına gelmış hep
simdi sen yanımda olursan ben herseyı yapabılırım dıyor ama yanımda değil ne anlıyosun bu durumdan ??

tamam sorun çözüldü :) benimkide bi evin bi oğluydu ve çalışma hayatı pek olmamıştı.. herşey önüne geldi.. o yüzden ona evlenmemiz için iş bulması çok zor geldi..
oda bana bi keresinde o ayrılığımızda ben iş kurup senin karşına çıkıcam güçlü çıkıcam dedi ama seninki gibi daha beter hale getirdi.. yanımda ol diyodu hep ama o hiç bişe yapmıyoki neden yanında olim? seninkide benimkinin aynısı.. bunların sorunları tembellikleri ve harekete geçememeleri.. bi kalkıp sirkelenselerdi olaylar bu hale gelmezdi.. herşey güzel olacak sen yanımda ol repliğiyle bişeyin düzeldiği yok malesef.. bunu anlamaları lazımdı.. hep bi sonraları var sonra olacak bi gün düzelecek.. de işte kendiliğinden düzelmiyorki hiçbişey.. emek istiyor bi ilişki..

hahahaha cok guldum yaaaaa
sevgılımı tanımasam uzakta benı aldattıgı kız sensın dıycem:)
ama bu durumda senlede ayrılmıs 3.kişimi var acaba:):):):)
şaka biyana yaş gidiyor küçük olsak belki katlanılabilir
ama artık kocamn insanlarız hala cocuk gıbı davranması can sıkıcı

hahahaha cok guldum yaaaaa
sevgılımı tanımasam uzakta benı aldattıgı kız sensın dıycem:)
ama bu durumda senlede ayrılmıs 3.kişimi var acaba:):):):)
şaka biyana yaş gidiyor küçük olsak belki katlanılabilir
ama artık kocamn insanlarız hala cocuk gıbı davranması can sıkıcı

evet yaş gidiyor.. bide kendisi 28 yaşında allahım ya ama çocuk gibi aynı..
ben bide seviniyodum ne güzel askerliğini yapmış okulunu bitirmiş şekilde tanıştık bana pek bişe kalmadı diye.. :27:

evet yaş gidiyor.. bide kendisi 28 yaşında allahım ya ama çocuk gibi aynı..
ben bide seviniyodum ne güzel askerliğini yapmış okulunu bitirmiş şekilde tanıştık bana pek bişe kalmadı diye.. :27:

bizde 26 askerlik okul sorunumuz devam etmekte ama bır kendıne gelse 1 sende hepsi yoluna gırmıs olacak
tembel degıl fazla calıskan bıle sayılır ii huylu cok cok zekı sorun su
kendınde olan artıların farkına varmıyo azcık cabayla buyuk seyler olacakken yeter dıyor sanıyorkı altın tepside gelecek hersey

buarada konusmak cok ıı geldı sımdı daha ıyım çok çok tesekkurler

bizde 26 askerlik okul sorunumuz devam etmekte ama bır kendıne gelse 1 sende hepsi yoluna gırmıs olacak
tembel degıl fazla calıskan bıle sayılır ii huylu cok cok zekı sorun su
kendınde olan artıların farkına varmıyo azcık cabayla buyuk seyler olacakken yeter dıyor sanıyorkı altın tepside gelecek hersey

buarada konusmak cok ıı geldı sımdı daha ıyım çok çok tesekkurler

evet altın tepsi olayıda aynı :) iş bulurum ya ne varki pozlarındaydı gördü ne olduğunu :)
çok zeki evet çalışkan.. ama işte bizim sorunlarımızda bişe ters gittiği an pes ederdi.. oluruna bırakırdı..
ne demek bu arada,lafı olmaz :34:

aynen anzer onların akıllanıp bızım kıymetımızı anlamaları ıcın saglam bır 5 yılları var önünde
dönmezler...
ama ben okadar emındımkı dogru ınsan olduguna şimdi onla sonkez konussam hayatım boyunca sırtımda taşımak hep benim
iteklememlemi olacak diyorum gercekten aklım çok karışık

Back
X