- 1 Mart 2010
- 1.433
- 9
- 683
- Konu Sahibi elifzeynep2012
- #6.941
çözüm önerilerine açığız
aklım artık bana yetmeyeye başladı. süreç uzadıkça patolojik bir hal de alıyor. en yoğun aşk acısının ömrü 6 ay. biz başka türlü birşey yaşıyoruz artık.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Olumlama yapayım diyorum, olumlu düşünmem gerek diyorum
Her türlü olumsuzluklara bile olumlu yaklaşayım falan.
Bugün saçlarım çok kötüydü, amaan olsun toplayıp çıkarım dedim öyle de oldu.
Ama sadece bu konuda etkili oldu
Duygusal bi şarkıya denk geldim bütün pozitif enerji puf oldu gitti
Sonra dedim ki, olsun.. ayrılık şarkısı dinleyince canım acımayacaksa ne anlamı var şarkıların
İyi böyle iyi![]()
İyileşiyorum galibaa![]()
Hoşgeldin , kendini çok güzel ifade ediyorsun seni burada görmek güzel :)
İyileşiyoruz ve iyilişmek zorundayız , zaman geçiyor yaralar sarılıyor biz istesekte istemesekte
Beni de aranıza alır mısınız?![]()
Bütün bildigim zaman ve kesinlikle o kisiyle gòrüsmemek iletisimde bulunmamamk ben ne güzel alismistim cnm yanmiyodu eskisi gibi yanlizligim da zor degildi sonra onunla tekrar ilestisime bi gectim bi aydir yine mantik devre disi ama bugün kendime söz verdim artik biran önce cikmam lazim seda dikerin yazilarini okuyup uygulamaya koyuluyyorum topraklanma yöntemini deneyecegim ve vazgecmek icin 21 gün o kisiden neden vazgecmek istedigimi gelecekte ne gibi hedeflerim oldugunu ve nasil bi iliski istedigimi yazacagim bu kez daha bi istekli daha bi inancliyim artik canmin yanmasi da degil kafamda sürekli nasil onu ikna edebilirim düsüncelerinden kurtulmak istiyorum bakalim 3 hafta sonra ne halde olacagim
çözüm önerilerine açığızaklım artık bana yetmeyeye başladı. süreç uzadıkça patolojik bir hal de alıyor. en yoğun aşk acısının ömrü 6 ay. biz başka türlü birşey yaşıyoruz artık.
Umarım işe yarar , bizlere de ışık olursun
Valla benim ki galiba takinti oldu hani o simdi kacani oynuyo ya göya bende kovalamam gerektigine inaniyorum nedense cok sacma ama öyle hissediyorum son konusmada beni öyle bi inandirdi ki suclu olduguma zaten onun mantigina hep hayrandim o kadar akilli ki ama aklini nedense hep beni suclamaya beni yerle bir etmeye kullaniyo iliski icinde de böyleydi bu
belki de sucluydum bilmiyorum belki de onun icin böyle kivraniyorum... Öyle bi. Inanmisim ki onun cevresindekilere kendimi sevdiremedigim icin sucluyorum kendimi...
Sonra bi durup bakiyorum benim cevremde o kadar cok insan varki beni seven ben eger onun anlattigi gibi olsaydim cevremde kimse olmazdi offf offf durumum cok vahim ama cikicam icinden bu sucluluk duygusu beni öldürüyo
Yaklaşık bir buçuk yıldır bir ilişkim var. iyisiyle kötüsüyle hep yanımda oldu maddi açıdan ama manevi açıdan tık yok. Konuşmıcanı bildiğimden açmam bile sıkıntılarımı ona tabiki biliyor hayatımın içinde olduğundan dolayı ama özellkle konuşmak ister ya insan onu yapmam hani. Bugün konuşmaya çalıştım cevap bile vermedi üzüldüğümü söyledim anca o zaman aradı tersledi kapadı. Çok diktatör sevgisini duygusal olarak belli etmeyen bi adamartık olmuyo biliyorum çok üzülüyorum o da aynı şekilde olmadığını biliyo ama uzun ilişki olunca alışkanlıklar falan kopamıyoruz bir şekilde
az önce sıkıyorum seni kendimle dedim sıkılıyorum tabiki senin hayatınla uğraşmaktan dedi
halbuki ben bana verdiği o maddi şeyleri istemiyorum ki sadece biraz ilgi istiyorum
daha ayrılamadan canım çok yanıyo
![]()
Valla benim ki galiba takinti oldu hani o simdi kacani oynuyo ya göya bende kovalamam gerektigine inaniyorum nedense cok sacma ama öyle hissediyorum son konusmada beni öyle bi inandirdi ki suclu olduguma zaten onun mantigina hep hayrandim o kadar akilli ki ama aklini nedense hep beni suclamaya beni yerle bir etmeye kullaniyo iliski icinde de böyleydi bu
belki de sucluydum bilmiyorum belki de onun icin böyle kivraniyorum... Öyle bi. Inanmisim ki onun cevresindekilere kendimi sevdiremedigim icin sucluyorum kendimi...
Sonra bi durup bakiyorum benim cevremde o kadar cok insan varki beni seven ben eger onun anlattigi gibi olsaydim cevremde kimse olmazdi offf offf durumum cok vahim ama cikicam icinden bu sucluluk duygusu beni öldürüyo
Bence artık kendini suçlamayı bırak.
Ne yaşadın tam olarak bilmiyorum ama bi ilişki bittikten sonra ne onu ne de kendini suçlamakla bi yere varamazsın.
O suçluluk psikolojisini tamamen sana yüklemiş, vicdanını rahatlatmak için.
Sakın kendini suçlama, önüne bak bundan sonra
kendine güven, kendine değer ver
Kimseye kendini sevdirmek zorunda değilsin sen başlı başına çok değerlisin
O olmasa da sen kendini seviyorsun, değer veriyorsun, güveniyorsun
Bunları hep tekrarla içinde
Ve artık olan biteni düşünüp kendini suçlarsan çok zor atlatırsın bu dönemi..
Peki böyle olmadığını yüremediğini bile bile nereye kadar gidiceksin :26:
Zor ben kesinlikle kolay demiyorum ayrılmakta zor bu şekilde bir ilişki yürütmekte , ama iki arada kalmak en zoru.
Anladığım kadarıyla kendinden çok taviz veriyorsun konuşuyorum ama dinlemiyor tersliyor diyorsun
Bu raddeye gelecek kadar neler oldu aranızda başından beri böyle değildi heralde bu adam
Aslında kilit soru da şu onun seni sevdiğine inancın varmı , yaşadıklarınıza rağmen aranızdaki sevginin gücüne inanıyor musun ?
bu yönden seninle çok benziyoruz maalesef ve biraz vicdanlı insanlar karşı tarafa bu zaafını gösterdiğinde ( zaaf olarak algılanıyor çünkü) istismar edilmeye başlanıyor. ben de kendimi suçluyorum. çünkü o beni suçluyor... ayrıldığımız dönemde kendimi yedim aylarca sonra birşey oldu bazı şeyleri öğrendim ve sahiden bitti. yabancı gibiydi. fotolarına baktığımda hiçbir duygu yoktu içimde ta ki o beni arayıp da sen şöyle yaptın şu yüzden ayrıldık sen ağlıyordun vs. diyene kadar. öyle safım ki ona inanıyorum kendimi onun gözünden görmeye başlıyorum sonra düşünüyorum bu adam öyle yalanlar söyledi, güvenimi öyle yerle bir etti ki sağlıklı kalmak mümkün değil. başta tanıdığımda intihare meyilli biriydi ben ise hayat dolu, neşemden bile rahatsız olurdu e kim beni sürekli ağlayan birine dönüştürdü? taare zamaaen par filminde çok güzel bir replik var: Solomon adalarında, yerli halk ormanın bir bölümünü tarımda kullanmak istediklerinde ağaçları kesmezlermiş. Onun yerine ağaçların etrafını sarıp bağırarak sövüp sayar, lanet okurlarmış. Bir kaç güne kalmadan ağacın yaprakları solar, kuruyup büzülür ve kendi kendine ölüp gidermiş kendimi aynı böyle hissediyorum işte ama bu sefer de ona bu durumu izah etmem gerektiğine inanıyorum. bize biçtikleri bir rol var, biz hep suçluyuz onlar ise mantıklı... işte bu çok büyük bir tuzak, saflığımızdan, sevgimizden o tuzağa düşüp kendimizi yiyip bitiriyoruz. bu adam beni aldatmış, eski sevgililerini isteme gününde gizli hesaplarla aratmış ki daha fazla ne yaptı Allah bilir benim gördüğüm bu ama ona bile kılıfı hazır. dinlediği müzikleri merak etmiş olamaz mıyım hem herkes aldatır ben kimseyle birşey yaşamadım ya diyor. inanıyorum ona bile. bu ruh halinden kurtulmam lazım işte.
olgun bir erkek hele ki kendi ayrılıyorsa asla başkasına vicdani yönden yük bindirmez, biraz incelikli düşünceli olur. onların derdi vicdanlarını rahatlatmak. huzur bulmak. kendilerine bu ilişkinin asla olmayacağına inandırmak. pişman olmalarını önlemek...
Ben ailemden uzakta yaşıyorum, üniversite okuyorum bi yandan. Bana her maddi konuda destek olur. İhtiyacım olan her şeyi düşünür, çoğu zaman verdiği değeri bu şekilde gösterdiğine inanıyo. Umursamasa yapma bunları değer vermese falan ama eski sevgisi yok diye düşünüyorum alışkanlıktan ötürü görüşüyo benimle bi çok defa ayrılmak istedi kabul ettim son zamanlarda sonra baktı kabul ediyorum bikaç saat sonra konuşmaya çalıştı yine tamam dedim her defasında. Taviz veriyorum çoğu zaman evet, diyorum ki beni düşünüyo her şeyimle ilgilenmeye çalışıyo, alttan alim biraz diyorum. Ne bilim baba gibidir okula gitmediğimde kızar falan ama hayatımla ilgili önemli öenmsiz her şeyi düşünür. baştan beri böyleydi desteği de sevgisini belli etmemesi de ama artık canıma tak etti galiba böyle sevgisiz yaşamak, konuşmak istediğimde konuşamamak. İnsan sevgilisiyle oturup dertleşemez mi ya her şey maddiyat mıdır? Canımı çok sıkıyo bu konuÇok iyi çok düşünceli bi erkek çoğu konuda bir tek sevgi alakamız eksik
o da olmazsa ilişki olmaz ki zaten
Ayrılmaya çalıştığım oldu ama bi şekilde konuşuldu tekrar. o da denedi ama sonra pişman olup aradı konuşmaya çalıştı. Evlenme teklifi etti bir süre önce iki kez art arda artık sevgisizliğinden canıma tak edip gitmek istediğim zamalarda sonra o fikrini de değiştirdi. Hep mantığıyla hareket etmesi gerektiğini düşünen ve öyle de yapan bi erkek. Ama mantık mantık nası gider bi ilişki. Bir buçuk yıldır anlatamadım biraz sevgi göstermesini istediğimi
![]()
Ya benim ki ailesi yüzünden o duruma geldi beni hic aldatmadi ve biz birgün görüsmesek birbirimizi deli gibi özlerdik... O ayrildiktan sonra cok aci cekmis benim ne durumda oldugumu bilmedi hic yansitmadim ve bu ona cok dokunmus bulusmamizda bana dedi ki sen sadece bi hafta ugrastin o kadar takilmis ki ben onun icin bisey yapmiyorum diye hergün bi cizgi yapmis aramadigim icin... Diyorum bana firsat vermedin ki anlamiyo evine gelseymisim... Dedim sen neden gelmedin ben hep bekledim seni dedim orada takiliyo... Kendisi de karisik... Cani yaniyo belli benim de canimi yakti karmakarisik etti ve gitti... Bi kez daha onunla görüsüp iletisime gecmemem lazim yapabilecegim bisey olsa aslinda yapmak isterim ama birarada olmuyo eger mutlu olsaydim zaten ayrilmazdik bana iyi gelmiyo onlarin beklentilerine ben karsilik veremiyorum