- 30 Mayıs 2009
- 7.163
- 8.019
- 723
- Konu Sahibi elifzeynep2012
- #7.561
Ya cok tuhaf bi his ama dedigin gibi galiba kendimi sartlandirdikca daha cok aci cekiyodum baktim görebilecegim en kötü manzaraydi bu benim icin artik bundan fenasi olamaz heralde :) artik korkularim bitti galiba tamamen umudum filan kesildi hani insan gözüyle görmeyince inanamiyor Ya Hep takilip kaliyo kafasinda yapamaz evlenemez beni cok seviyo dönecek... Ama karsinda gercekler tokat gibi carpinca yüzüne en dibe vurunca artik ayaga kalkmaktan baska caren yok... Iki gündür böyleyim... Son haftalarda tuhaftim biraz özler gibi oluyodum elimde bisey yoktu evlendigine dair aklima eskiler geliyodu... Ama simdi yüzlestim gerceklerle... Yine silkindim kendime geldim arada bi ruyadan uyandiracak seyler lazimmis...
Hep zaten bu sanrılarımız değil mi bizi mahveden acımızı devam ettiren. Ne zaman mantığımız aklımız boşver bitti dese bir ses devam gelecek olacak dedi acımız katlanarak arttı. Zaten pandoranın kutusunda ki en büyük kötülük olarak umut yer alır:) Yeni hayatının ilk günü başladı. Artık rahatlıkla resmi gördükten sonra akıl ve mantığın dizginleri eline alabilir tekrar düzenine yani o hiç yokken ki düzenine devam edebilirsin:) Kolay olmuyor ama hiç olmuyor da diyemeyiz. Allaha sukur gecen sene bu zamanlarla şimdiki halimi kıyas bile edemiyorum. Çok rahatım hani herşeyi ona bağlarsın ya dizi izlersin o gelir bir yere bakarsn aklına o gelir vs durumları kalktığı anda evet o yükü attık demektir. Mesela ben günlük yürüyüş yapıyorum hep o gelirdi o yüzden bırakmıştım. Şimdi tekrar başladım ve o gelmiyor havadan sudan şeyler geliyor aklıma. Yalnız ahım bakidir bana yaşattığı acının karşılığını görüp görmediğini merak ederim ona engel olamıyorum belki seneye bu zamanlar onu bile merak etmeyeceğm ama bilmiyorum bakalım :) Gün olur devran döner..