- Konu Sahibi elifzeynep2012
herkesler uyudumu kızlarr :)))))))))))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kötü hissetmiyorum galiba kendimi, normal gibiyim
ama ona cok feci bir mesaj atma istegim var
bukadar kolay kurtulsun istemiyorum,
o kizla gidip güle oynaya mutlu olsun istemiyorum, beni burda mahvedip gittikten sonra,
hersey yanina kar kalsin istemiyorum..
katiliyorum bende de hep boyle olduBen unutmaya çalışıyodum o çok bilmiş millet "ay o seni çok seviyodu, döner bekle, acele etme" diye diye güya teselli ettiler. Biri de çıkıp a be salak kızım seven adam ortada bi'şey yokken gider mi? Hadi gitti yokluğunu anlaması için iki sene çok değil mi demedi
Huyum kurusun sonucu çok merak ettiğimden beklemiş bulundum
Uzaya kadar yolu varbana uzak
![]()
iyiki senden ayrilmisim dedim, niye dedi
biz evlenseydik sen beni aldatirdin, gider baska bir kiza asik olurdun dedim,
nisanlina üzülüyorum dedim yazik,
sen onu aldatirsin dedim,
2 gün sonra, 2 ay yada 2 yil sonra dedim gider baskasinida seversin dedim
hayir dedi
salak
resimlerimi sildinmi dedi bide
evet dedim hepsini tek tek sildim ama niye merak ediyorsun dedim ?
nisanlina gösteririm diyemi korkuyorsun dedim?
hayir dedi öyle bisey yapmiyacagini biliyorum dedi
ya yaparsam dedim
hayir dedi sen yapmassin,
yapmam dedim ben okadar düsürmem kendimi merak etme, hepsinide sildim dedim,
ya sen dedim?
bende sildim dedi,
bide sey
ben ona mavi bir yazmami vermistim, hep onda duruyordu
en son onu attigini söyledi
orda icim acidi biraz
cünkü beni tamamen bitirmis oldugunu gördüm
Arama mesaj atma. Boşver kinlenme. Tabiki gününü gün edemeyecek o. İlla ki zor zamanları olacak, iyice hayatın daraldığı noktaları yaşayacak. Ne hali varsa görsün de. O su an öyleyken sen, onun için bir an bile canını sıkıyor olsa sen zarardasın. Bende sabah rüyamda gördüm bir topluluk karşısında bir ödül filan alıyor. İşte alırken ilan ediyor nişanlanıyorum diye. Sabah kalktığımda üzgün değildim artık yavaş yavaş siliniyor demek ki. Bana ne hali varsa görsün. Yeni dediğimle de bitirdim :) Ama bitirirken ki kararlılığım tavrım konuşma şeklim yok ya olgunlaşmışım ben. Beni üzebileceğini düşündüğüm hiç birşeye taviz vermiyorum. İşte böyle yaşaya yaşaya tecrübe ediniyoruz.
amaniin neler olmus boyle! mavi yazma kismina bende uzuldumbende de verdigi bi nazar boncugu vardi bebeklere takilandan onu sakliyorum kiyamiyorum
pisman olmus ve de seni yokluyo bunlari biliyoruz zaten umarim cabucak atlatirsin. Uf sesini duymak cok kotuu
![]()
Kötü hissetmiyorum galiba kendimi, normal gibiyim
ama ona cok feci bir mesaj atma istegim var
bukadar kolay kurtulsun istemiyorum,
o kizla gidip güle oynaya mutlu olsun istemiyorum, beni burda mahvedip gittikten sonra,
hersey yanina kar kalsin istemiyorum..
cok gecmis olsun cecenn! ins iyi gecmistir!Kızlar bu arada ilgisiz olucak ama ben yarın burnumdan ameliyat olucam(kemik eğriliği var ve et alınıcak)
Ya herkes gitceğim hastaheyi karalamaya başladı(abim,teyzem en yakınlarım yani )
Orası hiç iyi değilmiş herkes şikatçi bilmem ne çok moralim bozuldu
Bir de özele gidicem yani
Korkumu bastırmak için elimden geleni yapıyorum :18:
acaba kendi aşkımızı, ilişkimizi mi çok fazla önemsiyoruz da bunca zaman geçmesine rağmen sanki o acı hafiflerse kendimize ya da sevgimize de ihanet edecekmişiz gibi geliyor ya da eğer bu duygudan bu acıdan kurtulursak yerini alacak o derin ve uçsuz bucaksız boşluk hissinden korkuyoruz da ondan mı kaçmak için bu kez de acımıza sığınıyoruz ben de anlamıyorum...ya da istemsiz bir şekilde karşımızdaki insanla bu acı sayesinde bir bağ kurduğumuzu mu sanıyoruz da bu duygudan kurtulursak bu ilişkileri kafamızda bitirsek de bilinçaltımızda da bitirdiğimizde onlardan tamamen kopacağımızı sanıyoruz...belki de farkında olmadan bir süre biçiyoruz, onlar bizi nasıl unuttu derken biz unutmamak için o süreyi dolduruyoruz böylece biz gerçekten seven taraf olduğumuzu mu ispatlamaya çalışıyoruz kendimize... türlü tahminlerim var ama işin içinden de çıkamıyorum![]()
atlantis!!!!!!!!!!! sen benim beynimi mi okuyorsun yoksa telepatik bağ mı kurduk
ben de aynen şöyle düşünüyorum: sanki unutursam ya da unutmaya niyetlenirsem sevgimle olan tek bağım da elimden gidecek gibi...sanki aşkıma ve geçmiş güzel günlere o acıyla bağlıyım....aslında biliyoruz bir adım atsak ötesi uçsuz bir özgürlük ama hala biz istemiyoruz bunu...bunu da bilerek isteyerek yapmıyoruz üstelik
o kadar deger vermişiz ki ilişkilerimize sanki biz vazgecince mutlu olunca bişiler tamamen kaybetcekmişiz gibi.onun gelmesinde de gözüm yok gelmesin zaten ama kıyamıorum o kdar güzel günler olmuş ki tam unutmaya kıyamıorum gündüz mutluysam mutlaka aksam aklıma getirorum onlayken de söle eglenirdik die![]()
evet canim neler oldu dün, hepsini yazdim tek tek, aklimda kalanlari daha dogrusu, cünkü hala tam olarak aklim basimda degil
üzüldüm ama napalim gececek
Ay delircem
Basa sarmis gibiyim
"giden geri doner mi? "ayrilip sonra daha saglam bi sekilde iliskiye geri baslayanlar varmi?" falan gibi seylere bakiyorum yine. Ay niye boyle oldum. Sinir basti artik guluyorum. Uyumak istiyorum.. Gunlerdir evde yalnizim. Konuscak, kafa dagitcak kimse olmadikca, burda skildikca onu dusunuyorum, ve ozledigimi zannediyorum. Of o kadar yakin ki bana. buralardan gitmem lazim!! Evi 5 dk uzagimda, calistigi yer 10 dk! Kafami cevirdigim yer yerde, bu evin her kosesinde onunla bir anim var. Ay biktim! Kuslarimi sevmek bile bana onu hatirlatiyor.
Skiliyorum, ve bu skintimi ona ozlem ve ask zannediyorum! Kurtulmam lazim. Imdatttttt![]()
of ya! seninki unutmasi daha zor olan bisey dicem ama bende 4 yil icinde toplam 4 ay kadar gordugum insani herseyde goruyorum hemde tee 3000 km mesafe varken aramizda. hersey beynimizde bitiyor galiba. Bende kac gunlerdir sanki yanimdaymis gibi yasiyorum yemin ediyorum.
Mumin sekmanin su yazisini okuyorum ARADIINIZ K U ANDA DLER ALEMNDE... simdi gunde 5 saat dusler aleminde geziyormusuz.. gercek hayattan uzakta. benimki bugun 10 saati asti bence... Ruyamda gormeme sasmamali hem bilincim hemde alti onunla dolu![]()
sndz94 paylaştığın sözlere ve yazılara ba-yıl-dım..!!
Ama özellikle bikaç tanesine ayrı bayıldım.. :109: onlarda şunlar:
"Gerçek şu ki herkes seni incitecek. yapman gereken tek şey acı çekmeye değer birini bulmak.."
"Olmuyorsa olmuyordur, vardir Allah'ın bir bildiği. İsyan etme sakın, sonra anlarsın, senin icin yapılan iyiliği."
"Hayattaki tek pişmanlığım sana ne hissettiğimi söylememdi." (bundan gerçekten pişmanım)
Bir de "Gittinmi büyük gideceksin ayrılık bile gurur duyacak seninle.." sözü çok etkiledi beni.. hala içimde kırıntılar var, "bana dönsün, eskisi gibi olalım sorunları halledip" şeklinde.. ama yakında onlarda olmayacak inşallah ve ayrılık benimle gerçekten gurur duyacak.. :114:
Evet canim zor aslinda ama mucadele ediyorum. Ben bu yasadigim yerde yeniyim. 1 senedir falan burda oturuyorum. onunla da iki senedir tanisiyoruz okuldan. Burda tek tanidigim oydu. Ve onun sayesinde baska kisilerle de tanistim iste. O hayatima girene kadar yalniz basima bi hayata alisiktim. SIKIci olsa bile, okulda ki kisilerle gorusup, evde ders calismak, ise gidip gelmek yetiyordu. sonra o hayatima girdi, hersey bambaska oldu. Cok guzellesti, hergunum ayri bi guzeldi. Simdi o hayatimdan gidince bu bombos sehir daha da bos geliyo. iyicene boguluyorum. Hersey onu hatirlatiyo. Kacmaya calistikca daha da cok batiyormusum gibi geliyo. Tek tesellim aralikta okul bitecek ve ben o zaman buralardan cekip gidicem. Goz gormeyince gonul de katlanir diyorum. Hemde o zamana kadar kendimi iyicene toplamis olurum, kim bilir belki yeni bir iliskiye bile hazir olurum.
Bende sorma son iki gecedir onu ruyamda goruyorum. Hemde ne gormek.. Hissediyorum resmen ruyanin icinde kendimi.. Aman neyse ya. Bittiyse bitti napalim. Ben su ozel gunlerimdeyim.. dolayisiyla daha duygusalim bu aralar. O yuzden bu halimi normal goruyorum..
Insallah iyilesecegiz ((=
pisman olmamaya calis tatlim. ben hep bunlari yasamasaydim olgunlasamazdim gozuyle bakiyorum. dusunsene hayatta her istedigimiz olsa her istedigimizi yapabilsek hic aci yasamamis olsak nasil bireyler olurduk... kaygisiz, simarik belkide. Birde o kisi benim hayatima girmeseydi hayatim gercekten bombos olurdu aci tatli neler yasadim! sevgiyi kisa sureli olsa da tattim hatta o kadar sevmisimki aski sevgiyi simdi acisi ne zaman gecer yerini ne zaman doldurabilirim'i dusunuyorum.
pisman olmamaya calis tatlim. ben hep bunlari yasamasaydim olgunlasamazdim gozuyle bakiyorum. dusunsene hayatta her istedigimiz olsa her istedigimizi yapabilsek hic aci yasamamis olsak nasil bireyler olurduk... kaygisiz, simarik belkide. Birde o kisi benim hayatima girmeseydi hayatim gercekten bombos olurdu aci tatli neler yasadim! sevgiyi kisa sureli olsa da tattim hatta o kadar sevmisimki aski sevgiyi simdi acisi ne zaman gecer yerini ne zaman doldurabilirim'i dusunuyorum.
Aman aglicam heralde ben bugun. Cok iyi anliyorum ne demek istedigini.. ben yengec burcu olunca her zaman o ozel gunlerimde oluyorum biteli bir hafta oldu ama dokunsan aglicam yaniins mucizevii bir sekilde ask kapini yeniden calar da eskisinin boslugunu hissetmezsin.
Ben sosyallesemiyorum bile ya. Evde ders calismam gerekiyo ve aklim hep onda. Universite'ye gitsemiydim keske bu sene diyorum hep hem depresyona girmezdim (1 - 2 ay once cok kotuydum bu halime sukurler olsun!) hemde unuturdum onu gir gir samata arkadaslarimin hayatlari. En yakin arkadasimla ikimiz tip istiyoduk ben kilpayi kacirdim o kazandi gitti inanin cok sevindim onun adina! ama bugun fotograflarini gordum onluklu butun ders calisma istegim hersey gitti... Cok da yakismis valla. Ben cok yorgunum. of hayat offf teker teker ver dertleri![]()