- 7 Ocak 2011
- 6.828
- 4.295
- 373
- Konu Sahibi elifzeynep2012
- #1.741
çünkü kadınlar çözüm üretici, erkekler de kaçmaya meyillidirnedeni bu kadar basit sanırım, pratikte çok can acıtıcı olsa da. Kemal Sayar'ın da yaptığı bir tespittir bu ikili ilişkilerdeki en büyük handikapa dair. bir de sanırım artık insanlar için alternatifler çok fazla, kimse emek vermek, başkasına katlanmak istemiyor, kişiler değil de ilişkilerin sürekliliği önemli sanırım, kimle olursa olsun. e alternatifler de bolsa neden kahır çekilsin ki değil mi, yeni heyecanlar, tutku, tanınacak nice karşı cinsten insan varken
umarım henüz çoğunluk olmamıştır ama maalesef ilişkilerin iyice yozlaştığını gözlemliyorum bir kesimde. heyecan bittiğinde yeni arayışlara girmeyi hak gören insanlar tanıdım son zamanlarda, belki de bu konular üzerine yeni kafa yormaya başladığım içindir zira bu ilişkime dek hep huzur vardı o nedenle genelin ilişkiye bakışını da pek bilmez sadece yaşadıklarıma odaklanırdım. bencilliğin yaygınlaşması, diğerkamlığın ise romantik bir kavram olarak zihinlerde yok olmaya yüz tutması maalesef insan ilişkilerini de tüketiyor.
Evet, alternatiflerin coklugu baslarini donduruyor. Tamam kimse kimse icin surunmek istemez, zaten benimde karsimdakine yasatmaya calistigim sey onun surunmesi olmaz. Ama sartlar ne kadar zor olursa olsun insana emegi tatli gelir. Ben ugruna savasilmayi hak edicek bir insan oldugumu dusunuyorum. Ama o bunu yapmadi diye de kendi degerimi yok sayamayacagim. Hatta onun gibi korkak biri icin benim ilgim ona fazla bile. Soyle dusunuyorum, dikenler ve tuzaklarla dolu sarayin bahcesine girip, mucadele edip uyuyan guzeli uyandirmaya kac kisi cesaret edebildi? Istemezlermiydi bir prensesle evlenmeyi? isterlerdi.. Ama bunun icin ugrasmak ancak gercek bir prensin yapabilecegi bir erdemdir. Ve ben o prensi bekliyorum. Umarim gelmesi 100 yil surmez

ha işte. dediğimde bu... şuan ona bağlıyım ama bu aşk değil.. benm aşkımda bitti.. sadece sevgiyi özlüyorum.. biri yanımda olsa halimden anlasa bana nefes olsa..
ben yine çok mutlu olurum
Kesinlikle oyle.. Aradigimiz ve ozledigimiz tek sey bu. Kisi degil, duygular. Ayni frekansi yakaladigimiz herhangi biriyle mutlu olacagiz. Ne yasadim ki oburkuyle? yine akilli uslu gordugum, sakin, sevecen bi adamla mutlulugu mutlaka yakalarim. Ama zamani varsa bekleriz napalim