- 26 Temmuz 2012
- 1.467
- 887
- 123
- Konu Sahibi elifzeynep2012
şu olumlama olayına giricem de nasıl nerden başlıycam kendi olumlamamızı kendimiz mi oluşturuyoruz
bak canım bana göre bu kadar acı çekilmesi ilişkiye bağımlılık muhtaçlıktan kaynaklanıyorbağımlılık muhtaçlıkta kendimizi sevmememizden dolayı ortaya çıkan birşey kendi değerimizin farkına varmadığımızdan... bir çok araştırma sonucu buna ulaştım..ama sana göre farklı olabilir sana göre neden acı çektiğini bulman lazım... eğer bana katılıyorsan ama gerçekten evet kendimi sevmediğim kendi değerimi unuttuğum için diyorsan...
geçmiş sayfalarda kendini sevme ve geçmişi özgür bırakma olumlamalarını yazdım onları okuyabilirsin.. ama yok ben başka nedenden acı çekiyorum diyorsan kendi hislerine göre olumlamalar yazabilirsin...
ama hiçbir cümlende olumsuzluk negatiflik olmayacak ne hissetmek istiyorsan onu yazacaksın pozitif olacak 21 gün bir gün bile aksatmadan okuyacaksın.. 21 gün sonunda 1 hafta dinlenme süresi var.
sonra eğer kendini iyi hissedip olumlamaları gerçekten bilinçaltına yerleştirdiysen...o zaman yeni olumlamalara geçiyorsun hayır yerleşmeditam diyorsan eski olumlamana tekrar devam ediyorsun...
ben bu olumlamanın yanında sübliman telkin dinlenmesini öneriyorum hayatımdeğişti diye bir site var oradan sübliman telkin indirip dinyebilirsin
ama olumlaman kendini sevmekle ilgiliyse özgüven ve ego telkini geçmişi bırakmak içinde suçluluk duygusu telkinini dinleyebilirsin
bu telkinleride hergün dinlemen lazım 21 gün :) 2 si tamamlayacı