Buyrun...Terapi Grubumuz :))

sen bu adama çok mu aşıksın:110:

aslında değilim, benimkisi alışkanlık biliyorum. çok alıştım 1,5senede hayatımı doldurdu. sanırım onun boşluğundayım şimdi. aşk olduğunu zannetmiyorum. birde daha önceki anılar canımı çok yakıyor. bana eskiden nasıl aşık olduğunu ve şimdi o efsane aşkın bittiğini bilmek egomu yaralıyor belki de.tabi aynı işyeri faktörünü de göz ardı etmemek gerek.

Son düzenleme:
aslında değilim, benimkisi alışkanlık biliyorum. çok alıştım 1,5senede hayatımı doldurdu. sanırım onun boşluğundayım şimdi. aşk olduğunu zannetmiyorum. birde daha önceki anılar canımı çok yakıyor. bana eskiden nasıl aşık olduğunu ve şimdi o efsane aşkın bittiğini bilmek egomu yaralıyor belki de.tabi aynı işyeri faktörünü de göz ardı etmemek gerek.

değilsen işin kolay. alışkanlık kısmına gelince, ancak yerine başka bir alışkanlık koyarak diğer alışkanlığını unutabilirsin. bir an önce yeni biriyle tanışmanın zamanı gelmiş:34:

ayrılık canımı yakıyor,yeni birisini ise asla istemiyorum ki şu anda.

geçmişi düşününce ben de öleyim o zaman. hepimizin masal gibi başladı, ilk günleri ben de düşününce mahvoluyorum. bence ilk zamanları bir at artık kafandan. onu unut diyemiyorum adam çünkü hergün gözünün önündeymiş:1: onun sana ifade ettiği anlamı değiştirmen gerekiyor. bir de bittiğini ve artık onunla olmayacağını kabullenmen. sen daha kabullenememişsin..

bende konuşmuyorum.. zaten konuşsakta 1 gün iyi 3 gün kötüyüz bari evdekilerin huzurunu kaçırmim dedim hepten sustum bende.. ama annem hala çok kızıyor bana nedense.. bazen sırf onun yüzünden bu evde yaşamak istemiyorum..

banada babam gelip gidip iste barisin, senden özür dilesin felan filan diyor
ama asla kabul etmiyorum,
neyse bosver canimizi sIkmaya degmezzzzzzzz

Kizlar nasilsiniz ???
ben sükür iyiyim :)
bu aralar masallah diyelim, uykularim cok düzenli ve verimli,
yattigim gibi hemen uyuyorum nerdeyse,
ve uyandigimda dinc oluyorum,
bu benim icin önemli cünkü uyku sorunu cok yasadim simdiye kadar.
Cok sükür iyiyim baya, havalar burda cok depresif ve bulanik ama olsun :16:
ben cok sükr cok iyim, ve insallah hepinizde iyi olursunuz en kisa sürede

elifzeynepi bende cok merak ediyorum hala yok ortalikta nerde bu kizzzz :20: :18:

bide telefon sessize alınır.sanki 5 saat telefona bakmazsam çağrılardan telefon yıkılmış olcak:1::1:..
Bi bakarım hiç bişi yok telde ani bi çöküntü..sonra lay lay dewam:9:
aynen,tel çantada şu an. hiç çıkarmadım sabah beri. sanki o tel.orda olunca mesajlar yağacak. :ssz: sonra bir de tel.i kontrol etme faslı var ki o daha acıklı :34:
Valla benimde bu aralar bi sapigim var
gizli nodan araniyorum
inanki bikac gün aramasa merak ediyorum yani nerde bu diye :1:

belki de o gizli no seninkidir ben olsam öle düşünürdüm valla :23:

Son düzenleme:
morali bozuk olanlara benden bi tavsiye her moraliniz bozulduğunda bu videoyu izleyin bana çok iyi geliyor.. enerjim birden yükseliyor :)

[video=youtube;9bZkp7q19f0]http://www.youtube.com/watch?v=9bZkp7q19f0[/video]

Back
X