Buyrun...Terapi Grubumuz :))

HürremSultan elbette ki değilsin canım:1: bahsettiğim o hoşgörüsüzlük için zorlasan yanına bile yaklaşamazsın emin ol :ssz:

şu son cümlen o kadar doğru ki... ilk günden itibaren ölüyordu aşktan, ki sonuç böyleyse aşktan söz edemeyiz, dürüstlüğünden, doğruluğundan, ahlakından dem vurur sürekli başka erkekler gibi olmadığı için övünür aklımdan dahi kimseyi geçirmem derdi evet büyük bir yalan gibi görünüyor ordan ama ben inanıyordum çünkü aşıktım:) çok vicdanlı, sevgi dolu, hayatının aşkını bulup sürekli şükreden biriydi ki bunların da hiç bir hükmü kalmadı... geriye ne kaldı şimdi... koca bir boşluk, yanıtsız sorular... bu kez işin ilişki yönünden de geçiyorum kime nasıl güvenebilirim diye soruyorum ve maalesef pek iç açıcı yanıtlar bulamıyorum. inançlı biri nasıl kalp kırar, kendine bu kadar aykırı düşer diyorum yanıtlayamıyorum. bensiz birgün dahi geçirmek istemeyen, hayatında ilk kez sevmiş ilk kez sevilmiş insan nasıl hayatına hiç varolmamışım gibi devam eder diyorum cevabı yok... en mutlu sandığım günlerin ertesinde öyle şeyler dönüyormuş ki herhalde çok safmışım bilemiyorum ki...

birgün arkadaşıma dedim ki: artık kimseye ne inanıyorum ne de güveniyorum.hatta aşka da inancım kalmadı...dedi ki bana : o zaman bana sevdim seviyorum deme...eğer bunlara inancın kalmadıysa sendeki de yalan...sen de varsa elbet birinde de vardır...

yine derler ya,kimseye namaz kılıyor oruç tutuyor diye güvenme inanma...onlar alışkanlık da olabilir diye...bunlar birine güvenmek inanmak için birer neden değil elbet ama inançlı biriysen ve sen de onun gibi yaşıyorsan böyle insanları daha güvenilir daha sevilesi görüyorsun...halbuki iman gönüldedir ve onu da açıp bakamıyoruz...

dindar değilmiş o...dilinde imiş o laflar..bazen kendini toplum içinde bir yere koymak için kendine bir sıfat biçersin ya o da öyle yapmış sanki....

en büyük günahlardan biri kul hakkıdır...kalp kırmaktır...

Son düzenleme:
hürremcim sen inanan ve elinden geldiği kadar ona uygun yaşamaya çalışan birisin...buna tutucu denmiyor :))) tutucu daha sığ bakar inanca ve insanlara...hoşgörü eksiktir genelde...

HürremSultan elbette ki değilsin canım:1: bahsettiğim o hoşgörüsüzlük için zorlasan yanına bile yaklaşamazsın emin ol :ssz:

tamam canlarim ozaman öyle degilim ben insallah :))

kizlar
exiniz belki cok iyi bir insandi,
belki gercekten imanliydi,
belki cok iyi bir arkadas olabilirdi, yada iyi bir kardes,
ama iyi bir sevgili olamadi demekki,
yani herkes iyi bir asik olamaz, bazilari uygun degil demekki diyorum kendi kendime
bide bu yönden düsünelim yani,
namaz kilyordur belki evet allahta kabul ediyordur onu biz bilemeyiz ama, iyi bir asik degildi demekki, kalplerimizi kirdilar yani
isteyerek yada istemeyerek

tamam canlarim ozaman öyle degilim ben insallah :))

kizlar
exiniz belki cok iyi bir insandi,
belki gercekten imanliydi,
belki cok iyi bir arkadas olabilirdi, yada iyi bir kardes,
ama iyi bir sevgili olamadi demekki,
yani herkes iyi bir asik olamaz, bazilari uygun degil demekki diyorum kendi kendime
bide bu yönden düsünelim yani,
namaz kilyordur belki evet allahta kabul ediyordur onu biz bilemeyiz ama, iyi bir asik degildi demekki, kalplerimizi kirdilar yani
isteyerek yada istemeyerek

ben son noktaya kadar öyle ciddi bir kırgınlık yaşamadım..ama işte o ayrılık yılların iyi niyetinin belki de yarısını aldı götürdü....
ayrılırken de dedim hem ailesine hem kendine..ben razıyım,Allah da razı olsun ondan.hala istemem kötülüğünü...

ama mesela senin ve atlantisin durumu farklı sanırım...yani sadece ayrılmak ya da terk edilmek değil...onun için daha ağır olabiliyor kırgınlıklar...
namaz bir borçtur ve kılarak öderiz...ama bazı şeyler vardır ki onu yapan insanlar iyi olmaz...

Evet seni en azindan aldatmadi kandirmadi
bana yaptigi gibi
ama sana yaptigi en büyük adilikte onca seneden sonra pat diye herseyi bitirmesi

bilmiyorum hepimizin acisi farkli, ama senmi daha cok kirildin benmi ? bunun bir ölcümü yok canim
herkesin acisi kendine kötü geliyor :S

birgün arkadaşıma dedim ki: artık kimseye ne inanıyorum ne de güveniyorum.hatta aşka da inancım kalmadı...dedi ki bana : o zaman bana sevdim seviyorum deme...eğer bunlara inancın kalmadıysa sendeki de yalan...sen de varsa elbet birinde de vardır...

yine derler ya,kimseye namaz kılıyor oruç tutuyor diye güvenme inanma...onlar alışkanlık da olabilir diye...bunlar birine güvenmek inanmak için birer neden değil elbet ama inançlı biriysen ve sen de onun gibi yaşıyorsan böyle insanları daha güvenilir daha sevilesi görüyorsun...halbuki iman gönüldedir ve onu da açıp bakamıyoruz...

dindar değilmiş o...dilinde imiş o laflar..bazen kendini toplum içinde bir yere koymak için kendine bir sıfat biçersin ya o da öyle yapmış sanki....

bana en çok koyan lafı beni Allah gönderdi, kaderimiz bu, Allah istediği için birlikte olmalıyız demesiydi:s ne kadar safsın inandın mı diyebilirsin ama inandım:s bir kadını tavlamak için birçok numaraya başvurulur ama Allah ile aldatmak! gerçekten büyük günah olmalı. ve daha da fenası feysbukta yazdığı kadınlara da Allah rızası için yazdığını, asla bir kadın gibi görmediğini söyleyebilecek kadar pişkin olması.

birinde vardır elbette de işte ben o kişiyi buldum sanıp da hayallerim başıma yıkılınca tekrar denemek, doğru insan mı diye sormak da pek içimden gelmiyor artık. yalnızlıkta bir yere kadar, insan yaşlanacak, sohbet edecek, birlikte gülüp eğlenecek, zor anlarında destek olacak birini de arıyor ama o kadar kırgınım ki kendi adıma ihtimal dahi veremiyorum şu günlerde.

birlikte Kuran okur, üzerine saatlerce sohbet ederdik, nasıl daha doğru birer insan olabiliriz diye geceler boyu düşüncelere dalardık hep hayalini kurduğum bir beraberlikti bu, hem derin meselelere kafa yormak, hem de gülüp eğlenebilmek bu hayattan da tat alabilmek... kaybım, hayal kırıklığım çok fazla... hepiniz gibi... bundan sonra ben ne kadar sevebilirim, birine sevgi verebilirim onu bile düşünür oldum.

Bütün mesele kafanı neyle meşgul ettiğindir...
Yolda bir ekmek kırıntısı görüp alabiliyosan
Sabah kuşların cıvıldamasını tebessüm ederek dinleyebiliyosan
Ne bilim bir kedide bile anne şefkatini görebiliyosan
Kalp kırmaktan adam öldürmek kadar çok korkuyosan
Senin gönlün iman için uygundur
Sen aşkı tadabilirsin sen sevginin kıymetini bilebilirsin bence

Böyle arada bir çıkıyorum ama kusura bakmayın :1:
Sürekli onlıne olamıyorum :17:

Evet seni en azindan aldatmadi kandirmadi
bana yaptigi gibi
ama sana yaptigi en büyük adilikte onca seneden sonra pat diye herseyi bitirmesi

bilmiyorum hepimizin acisi farkli, ama senmi daha cok kirildin benmi ? bunun bir ölcümü yok canim
herkesin acisi kendine kötü geliyor :S

aldatılmadım evet ama dediğin gibi son noktaya kadar inanıp sonra pat diye ortada kalmak çok kötü...

ben bitmesini kabul edersim hürrem...eğer mertçe gelip ben artık yapamıyorum sevgim bitti...evet zamansız oldu ama elimden gelmiyor..özür dilerim hakkını helal et deseydi ve gitseydi bak o zaman acım daha az olurdu....ben yine güzel dileklerle uğurlardım onu..ama o bana veda bile etmedi resmen kaçar gibi gönderir gibi bitirdi herşeyi...

kimsenin derdi kimseden az ya da çok olamaz...hele ki gönül meselesinde...Allah dağına göre kar verir çünkü

bana en çok koyan lafı beni Allah gönderdi, kaderimiz bu, Allah istediği için birlikte olmalıyız demesiydi:s ne kadar safsın inandın mı diyebilirsin ama inandım:s bir kadını tavlamak için birçok numaraya başvurulur ama Allah ile aldatmak! gerçekten büyük günah olmalı. ve daha da fenası feysbukta yazdığı kadınlara da Allah rızası için yazdığını, asla bir kadın gibi görmediğini söyleyebilecek kadar pişkin olması.

birinde vardır elbette de işte ben o kişiyi buldum sanıp da hayallerim başıma yıkılınca tekrar denemek, doğru insan mı diye sormak da pek içimden gelmiyor artık. yalnızlıkta bir yere kadar, insan yaşlanacak, sohbet edecek, birlikte gülüp eğlenecek, zor anlarında destek olacak birini de arıyor ama o kadar kırgınım ki kendi adıma ihtimal dahi veremiyorum şu günlerde.

birlikte Kuran okur, üzerine saatlerce sohbet ederdik, nasıl daha doğru birer insan olabiliriz diye geceler boyu düşüncelere dalardık hep hayalini kurduğum bir beraberlikti bu, hem derin meselelere kafa yormak, hem de gülüp eğlenebilmek bu hayattan da tat alabilmek... kaybım, hayal kırıklığım çok fazla... hepiniz gibi... bundan sonra ben ne kadar sevebilirim, birine sevgi verebilirim onu bile düşünür oldum.

Yani şu yazdığın satırları ibret alarak okudum
Biliyomusun bende böyle bir insan istiyodum hayatımda
Aynı şu vurguladığım satırlar gibi
Hani sözün bittiği yer mi dersiniz ne derseniz diyin , yok ya bu kadar olmaz diye haykırasım geldi !!

aldatılmadım evet ama dediğin gibi son noktaya kadar inanıp sonra pat diye ortada kalmak çok kötü...

ben bitmesini kabul edersim hürrem...eğer mertçe gelip ben artık yapamıyorum sevgim bitti...evet zamansız oldu ama elimden gelmiyor..özür dilerim hakkını helal et deseydi ve gitseydi bak o zaman acım daha az olurdu....ben yine güzel dileklerle uğurlardım onu..ama o bana veda bile etmedi resmen kaçar gibi gönderir gibi bitirdi herşeyi...

kimsenin derdi kimseden az ya da çok olamaz...hele ki gönül meselesinde...Allah dağına göre kar verir çünkü

erkeklerin huyunda var bu sanirim :) herseyi gizli gizli yapmalar
ben eminim, sana acik acik söyleseydi ben yapamicam evlenmeye hazir degilim, hakkini helal et deseydi,
sen onu zaten tutmazdin anlardin,

ya ben ?
bana gelip deseydi, olur ya insanlik hali,
ben baskasina asik oldum deseydi,
seninle yapamicam uyusmuyoruz, seni daha fazla oyalamiyim deseydi, özrünü dileseydi,
bende üzülür ederdim ama daha kolay unuturdum,

aamaan söyle olsaydi böyle olsaydi
yapmadi iste biiiiipler :) :ssz:

Son düzenleme:

canım benim kırgınlığını çok iyi anlıyorum...

bir gün elbet birine gönlün kayacak ama ya güven? sanırım kaybettiğimiz ya da kırılan en büyük duygu güven....
insanı en çok acıtan da en hassas noktasından yara alması...basit ayrılıklar değil bunlar...çünkü bizler basit yaşamadık sevgilerimizi...öyle olsaydı aman der yeni heyecanlar peşinde koşardık..hala yasını tutmamız üzülmemiz ve düşünmemiz de bundan...

Allah bundan sonra senin önceliklerine uygun,hem kalbinin hem mantığının aynı yerde birleştiği insanı nasip eder sana ....

Bütün mesele kafanı neyle meşgul ettiğindir...
Yolda bir ekmek kırıntısı görüp alabiliyosan
Sabah kuşların cıvıldamasını tebessüm ederek dinleyebiliyosan
Ne bilim bir kedide bile anne şefkatini görebiliyosan
Kalp kırmaktan adam öldürmek kadar çok korkuyosan
Senin gönlün iman için uygundur
Sen aşkı tadabilirsin sen sevginin kıymetini bilebilirsin bence

Böyle arada bir çıkıyorum ama kusura bakmayın :1:
Sürekli onlıne olamıyorum :17:

ay tatlım ne kusuru!!!

ne güzel yazmışsın ayrıca...keşke hepimiz bu duyguları içimizde duyabilsek!!!

erkeklerin huyunda var bu sanirim :) herseyi gizli gizli yapmalar
ben eminim, sana acik acik söyleseydi ben yapamicam evlenmeye hazir degilim, hakkini helal et deseydi,
sen onu zaten tutmazdin anlardin,

ya ben ?
bana gelip deseydi, olur ya insanlik hali,
ben baskasina asik oldum deseydi,
seninle yapamicam uyusmuyoruz, seni daha fazla oyalamiyim deseydi, özrünü dileseydi,
bende üzülür ederdim ama daha kolay unuturdum,

aamaan söyle olsaydi böyle olsaydi
yapmadi iste domuzlar :ssz:

Çok merak ediyorum acaba nasıl Mutlu olucaklar ??
Kalp kırmak gerçekten kolay bişey değil nasıl kalkıcaklar bu vebalin ardından ...

hürrem hürrem!!!

ay ne olur sil o benzetmeni yaaaa :((( boşver demeyelim biz öyle...Allah'ın kulu onlarda...biz günahlarını almayalım...annanem çok günah derdi :((

Kalp kırmak gerçekten kolay bişey değil nasıl kalkıcaklar bu vebalin ardından ...

insanı en büyük yargıcı vicdanıdır...eğer vicdan sahibi insanlarsa elbet üzülürler...belki bugün belki yarın belki de Allah onların gönül gözünü açtığında....

Bilmiyorumki ?
Gercekten belki ömürlerinin sonuna kadar mutlu olacaklar ?
Bunu düsünüyorum son zamandir,
yani belki gercekten hic pisman olmiyacaklar, hic vicdan azabida duymiyacaklar,
ama öbür dünyada mutlaka hesabini verecekler,
bekleyip görcez
ama ben inaniyorumki birkacimiz burda dönüp, (belki yillar sonra olur belkide aylar sonra bilemiyorum)
benden af diledi, aglayarak aradi helallik diledi, yada karsima cikti yalvardi diyecez..
ama hepimiz degil büyük ihtimalle..

hürrem hürrem!!!

ay ne olur sil o benzetmeni yaaaa :((( boşver demeyelim biz öyle...Allah'ın kulu onlarda...biz günahlarını almayalım...annanem çok günah derdi :((

:)) bu aralar nedense hep öyle diyorum, sinir oluyorum cünkü
neyse haklisin bosvereeliiiiiiiiiiiiim

Back
X