Buyrun...Terapi Grubumuz :))

şimdi gördüm bu mesajı :26: üzgünüm :26: ben de böyle yazınca, kafamda nedenleri, sonuçları düşününce sanki o acılarla vedalaşıyormuşum gibi geliyor:43: susuyorum:43:

hayır hayır üzül diye yazmadım!!! ben de öyle aman aman üzülmedim..sadece kendi hissiyatımı yazdım canım benim :)) susmak ne demek!!! benden mi ibaret sanki başlık...susma sen :)))

Sen beni mahvettin gittin dedim,
öldürdün, eserinemi bakmaya geldin dedim ?
ama ölmedim merak etme dedim, yasiyorum,
seni unutmaya calisiyorum,
rüyalarina girdigimi yazmissin mailinde, ne gördün dedi ?
ne önemi var dedim, sürekli görüyorum hala dedim

sen bana bunu nasil yaptin dedim, ne yaptiginin farkindamiydinki sen dedim ?
ben hafife almisim herseyi dedi, seni birakamadim dedi
nezaman ayrilacaktin benden dedim, dügün gününmü ?=??
bascakmiydin tekmeyi o gün dedim, hayir dedi öyle bisey yapacagima intihar ederim daha iyi
öyle bisey olmiyacakti dedi
nasil yani dedim ?
sen benden ayrilmasaydin olmiyacakti öyle bisey dedi (burayi tam anliyamadim, e benlede evlenmeyi niyeti yoktu, demekki dost hayati yasiyacaktik ömrümüzün sonuna kadar,o nu demek istedi galiba)
of kafam okadar kariiskki, hatirlamaya calisiyom kizlar kusura bakmayin
ben agladim tutamadim bi ara,
aglama lütfen dedi
sen cok iyisin piril piril bi kizsin bunu biliyorum dedi,
senin iyi olmani istiyorum dedi

sana herseyi aciklaamya hazirim dedi, istedigini sor dedi
bende sadece neden dedim
cogu sordugum seye bilmiyorum dedi zaten,
paranoyak oldum senin yüzünden dedim, niye dedi?
sokakta yürürken sürekli biri beni gözetliyormus gibi hissediyorum dedim,
sakin karsima cikma dedim,
cikmicam merak etme, sana daha fazla kötülük etmek istemiyorum dedi,
daha ne yapabilirsinki dedim ??
canimi al bitti dedim daha ne kötülük yapabilirsin bana? sen sinira geldin zaten dedim,
biliyorum dedi..

hürremcim çok özür dilerim,çünkü seni üzecek yazdığım ama bu adam çok yanlış biri imiş!!!!

madem nişanlandın git madem adam gibi yaptığının arkasında dur be adam!!!!!!

canım açıkca söylemek gerekirse ben şu saatten sonra dönmesini istemiyorum..mümkünse hiç dönmesin ve onu bir daha görmeyeyim...istediğim sadece bir veda bir özür idi...artık onun da bir anlamı kalmadı,o da vaktinde güzledi..şimdi gelse dilese ne olacak? ben o özürü bile hem ona hem eskiye dair sevgimin saygımın kalması için istemiştim....

ben çoktan vazgeçtim zaten...eğer vazgeçmeseydim bir kere olsun arardım onca zaman...resmen ölü gibi davrandım.çünkü o,beni ve kendini öldürdü..biz yokuz artık...

benim acım zor geçecek gibi...elini ilk tuttuğum adam...gelinlik giydiğim ilk adam...bebeğim olsun istediğim ilk adam...9 yıl....

ben dillendirdikçe daha kötü oluyorum sanki....

bu mesajın içeriği üzerine çok şey yazmak istedim ama hiçbir şey yazmamaya karar verdim çünkü hatırladıkça bunun üzerine konuşmaya devam ettikçe canın acıyacak, şu anda da okudukların sende bir anı ya da bir duyguyu canlandırdı muhtemelen. ne diyelim ki elif, o kalp kırgınlığı, en derinlerimize işliyor kimi zaman burda geyiğe vurmaya çalışıyoruz böyle yadsıyoruz an geliyor hüzünleniyoruz kayıplarımızı hatırlıyoruz. zor ya da kolay, iteleyerek ya da bir anda silkinip doğrularak geçecek biliyorsun ki sen inançlı bir insansın. bugün okuduğum kitapta ( Fütüh- ül gayb / Abdülkadir Geylani) diyor ki "şimdi senin için put, zahirde yoktur ama gizlide çoktur. Haktan başkalarıyla meşgul eden herşey sana puttur, düşmandır" bu bakış açısına sahip olmak elbette ki çok güç geçen gün yazmıştım kitapla kavga ediyorum diye, nasıl diyorum unutayım, nasıl dünyevi herşeye sırtımı döneyim ama belki de bu manevi olgunluğa ermek içindir yaşananlar, hikmetini bilemeyiz ki...

Yakinda evleniyorsun mutlu ol dedim,
nisanlinida benimle aldatma dedim (arama demistim ondan)
bu aldatmak degilki dedi, sadece iyimisin diye merak ediyorum hepte etcem dedi,
annemi kardeslerimi sordu, okulumu sordu, ilaclarini aliyormusun diye sordu,
sacma sapan,
ilgileniyormus gibi yapma komik oluyorsun dedim..
ilgileniyorum dedi, yasanmisliklarin hicmi hatri yok dedi, yokmus demekki dedim, ben var saniyordum ama yokmus dedim
bana sakin yasadigin sehiri söyleme dedim (nerdeyse söylüyordu)
sakin dedim nefret etmek istemiyorum o yerden, diken üstünde olmak istemiyorum dedim,
kölnden nefret ettim zürichten nefret ettim dedim, ankaradan nefret ettim dedim.
ya birgün karsilasirsak dedi, karsilascaz dedi
allah korusun dedim, karsilasmicaz merak etme dedim
ben seni allaha emanet ettim ama dedi, kesinlikle karsilascaz bigün dedi
(insan sevdigini allaha emanet etmesse ölmezmis diye hadis varmista, ondan öyleymis)
yok dedim ben ona inanmiyom merak etme dedim
offffffffff cok saskinim parca parca yaziyom kizlar kusura bakmayin

Anlamadim bu telefon gorusmesinin adamdaki amaci neymis? Resmen pisman ve barismak isteyen bir adam gibi aramis konusmus. Biraz yuz verseniz direk barisacaksiniz. Ay resmen nisanlisini sizinle aldatma derdinde bu adam. Hurrem bence bu adamla bir daha konusmamaya calis!

Hürrem yazdıklarını okudum canım

Nasılda yabancı gibi konuşmuş inanamadım

Sanki o kadar zamanı birlikte geçiren siz değildiniz böyle sevgi batsın ya...

Sen çok iyi birisin,üzülme ağlama , geçicek aptal kendini ne sanıyosa

Gece gece sinirlerim tavan yaptı ya :47:

bu mesajın içeriği üzerine çok şey yazmak istedim ama hiçbir şey yazmamaya karar verdim çünkü hatırladıkça bunun üzerine konuşmaya devam ettikçe canın acıyacak, şu anda da okudukların sende bir anı ya da bir duyguyu canlandırdı muhtemelen. ne diyelim ki elif, o kalp kırgınlığı, en derinlerimize işliyor kimi zaman burda geyiğe vurmaya çalışıyoruz böyle yadsıyoruz an geliyor hüzünleniyoruz kayıplarımızı hatırlıyoruz. zor ya da kolay, iteleyerek ya da bir anda silkinip doğrularak geçecek biliyorsun ki sen inançlı bir insansın. bugün okuduğum kitapta ( Fütüh- ül gayb / Abdülkadir Geylani) diyor ki "şimdi senin için put, zahirde yoktur ama gizlide çoktur. Haktan başkalarıyla meşgul eden herşey sana puttur, düşmandır" bu bakış açısına sahip olmak elbette ki çok güç geçen gün yazmıştım kitapla kavga ediyorum diye, nasıl diyorum unutayım, nasıl dünyevi herşeye sırtımı döneyim ama belki de bu manevi olgunluğa ermek içindir yaşananlar, hikmetini bilemeyiz ki...

canım benim yanlış anlama beni sana en ufak sitem etmedim ben, öyle anladıysan özür dilerim:26:

şu kırmızı olan yerler günlerdir düşündüğüm şeyler biliyor musun? hani klasiktir,yazdım daha öncede,leyladan mevlaya bir yoldur aşk kimi zaman diye...çok doğru bu söz...

ben artık kendi dünyamda ailemle bile bir mesafede yaşıyorum...sanki dünya aileminden git gide uzaklaşıyorum ama bu bir depresyon değil kesinlikle.çünkü onu da çok fena yaşadım,bilirim ne olduğunu...benimkisi manen yeniden doğmak gibi oldu...

ben hamd ediyorum artık O'ndan gelen herşeye...kimisi acıdan ders alır hikmete erer,kimisi de kendini yer..ben kendimi yemek istemiyorum artık...

hürremcim çok özür dilerim,çünkü seni üzecek yazdığım ama bu adam çok yanlış biri imiş!!!!

madem nişanlandın git madem adam gibi yaptığının arkasında dur be adam!!!!!!

senin bu yaptigin adilik dedim, bu yaptigini insan insana yapmaz dedim,
ya sustu ,ya biliyorum dedi

Anlamadim bu telefon gorusmesinin adamdaki amaci neymis? Resmen pisman ve barismak isteyen bir adam gibi aramis konusmus. Biraz yuz verseniz direk barisacaksiniz. Ay resmen nisanlisini sizinle aldatma derdinde bu adam. Hurrem bence bu adamla bir daha konusmamaya calis!

halimi hatrimi sormak istemis,
nasilim diye merak etmis

barisma filan yok yani canim, ondanda öyle bisey sezmedim zaten

Hürrem ne desem bilemedim:26: kötü birşey söylemek istemiyorum sevmişsin, o kadar acı çekmişsin yokluğunda ama şu anda şaşkınsın, elbette ki beklemediğin bir telefondu ama ne olursun kafan karışmasın, biraz daha konuşmaya devam edersen, o da seni tekrar ararsa yine aynı yaraların kanayacak, anıların canlanacak buna izin vermemeye çalış canım. gözyaşı da dökme artık:( şu anda hayatında biri var ama hala sana sevgiden bahsediyor ve seni yine arayacak... bu aramalar iyi mi kötü mü oluyor çözemiyorum vallahi de olan yine bize oluyor:(

Hürrem yazdıklarını okudum canım

Nasılda yabancı gibi konuşmuş inanamadım

Sanki o kadar zamanı birlikte geçiren siz değildiniz böyle sevgi batsın ya...

Sen çok iyi birisin,üzülme ağlama , geçicek aptal kendini ne sanıyosa

Gece gece sinirlerim tavan yaptı ya :47:

yabanci gibi konusmadi aslinda,
yani bende tam bilmiyorum, inanki ne hissettim onu bile bilmiyorum,
bütün vucudum titredi,
ara ara agladim,
sitem ettim ona, bana cok yaptin dedim
biliyorum dedi,
iyi olmani istiyorum dedi
bilmiyorum cok tuhafti

bana askim derken, ayni anda onadami askim diyordun dedim ? birazda güldüm bunu söylerken filan,
niye gülüyorsun dedi sinirlendi,
dalga gecme dedi,
ben seninle degil kendimle dalga geciyorum dedim, nekadar enayiymisim dedi,
ben nekadar safim dedim sana güvendim,
senin kalbin temiz ondan dedi
19 agustos bizim yildönümümüzdü, ondan bikac gün önce ayrilmistik,
o günü hatirladinmi dedi ? üstüne basa basa onu sordu, bilmiyorum dedim cevap veremedim kafam cok karisikti

nerde konya yazisini görsem, (yasadigim sehrin ismini söyledi bide) nerde N... görsem
nerde ismini görsem bi tuhaf oluyorum dedi

HÜRREMCİM,günah çıkartmış resmen!!! Türkiye'den dönünce boşluğa düşmüş aramış....

hürremcim sana söylemiştim değil mi daha önce,bu gizli numaralardan haz etmedim altından bişey çıkacak,daha çok üzüleceksin diye...malesef oldu!!
ama belki de senin için iyi olmuştur,içini boşalttın!!

lütfen bir daha açma o telefonu!! lütfen!!!

o hatayı bende yaptım :53:

bir daha da açmam.zaten 3 yıla yakın kapalı idi ne diye açtıysam bir anlık...sandım ki herkesin hayatı güllük gülistanlık bir benim hayatım alt üst olmuş:37:

sonra şunu düşündüm...herkes gerek facebook gerek twittera en güzel anlarını en güzel fotoğraflarını koyuyor...bir yerde yeni işe başladıysa öyle bir yazıyor ki sanıyorsun müdür olmuş:53:

sanma ki ordaki herkes çok mutlu çok memnun:ssz: kendinden hisse biç...sen yazar mıydın oraya içinden geçen herşeyi ya da seni küçük düşürecek bir şeyi?

zaten baktım kaptırıyorum kapattım hemen geri.. daha da açmam..:9:

Hürrem ne desem bilemedim:26: kötü birşey söylemek istemiyorum sevmişsin, o kadar acı çekmişsin yokluğunda ama şu anda şaşkınsın, elbette ki beklemediğin bir telefondu ama ne olursun kafan karışmasın, biraz daha konuşmaya devam edersen, o da seni tekrar ararsa yine aynı yaraların kanayacak, anıların canlanacak buna izin vermemeye çalış canım. gözyaşı da dökme artık:( şu anda hayatında biri var ama hala sana sevgiden bahsediyor ve seni yine arayacak... bu aramalar iyi mi kötü mü oluyor çözemiyorum vallahi de olan yine bize oluyor:(

bende henüz cözemedim canim
ama zerre ümitlenmedim, yani o konuda terettütünüz olmasin
oda ümit vermek icin aramadi buna eminim
gercekten hal hatir sormak icin aradigina inandim, ama inanmamis gibi yaptim
senin bir menfaatin olmassa aramassin dedim, ozaman beni yanlis tanimissin dedi (bunu onu yaralamak icin söyledim)
vicdanini rahatlatmak icinmi aradin dedim, haiyr dedi
sadece iyi oldugunu ögrenmek istedim dedi

herseyi acik acik sormadim ona,
cünkü yaralaniyorum,
daha fazla yaralaniyorum, zaten diger yaralarim henüz tam kapanmis degil

aramasi iyimi oldu kötümü oldu henüz bilemedim
oda bana sordu, kötümü ettim dedi ?
bilmiyorum diyebildim sadece cünkü gercekten bilmiyorum,
bu sonra cikacak dedim,
bikac gün sonra belli olur yada yarin belli olur
belkide daha kötü olcam dedim, ama bunu suan gercekten bilmiyorum

bütün vucudum titredi,
ara ara agladim,
biliyorum dedi,
bilmiyorum cok tuhafti

bana askim derken, ayni anda onadami askim diyordun dedim ? birazda güldüm bunu söylerken filan,
dalga gecme dedi,
o günü hatirladinmi dedi ? üstüne basa basa onu sordu, bilmiyorum dedim cevap veremedim kafam cok karisikti

nerde konya yazisini görsem, (yasadigim sehrin ismini söyledi bide) nerde N... görsem

Bence o daha hiç mutluluk yüzü görmez
Belli ki aklı sende kalmış yani en azından bir yarısı sende
Hala ikinizi birden idare edebilceğini düşünüyor

Hayır adamın derdi bambaşka ondan ayrıldım pişmanım beni affet de değil
O yüzden bir daha asla muhattab olmazdım yerinde olsam

bütün vucudum titredi,
ara ara agladim,
biliyorum dedi,
bilmiyorum cok tuhafti

dalga gecme dedi,

canım peki sen konuşurken ne hissettin ne gecti içinden :( bnce de bi daha acma telefonunu ya her konuşmanız sende biraz daha yara acar ki nisanlı bi insanın bunu yapması da kendi karakterini gösterio bosverr

HÜRREMCİM,günah çıkartmış resmen!!! Türkiye'den dönünce boşluğa düşmüş aramış....

hürremcim sana söylemiştim değil mi daha önce,bu gizli numaralardan haz etmedim altından bişey çıkacak,daha çok üzüleceksin diye...malesef oldu!!
ama belki de senin için iyi olmuştur,içini boşalttın!!

lütfen bir daha açma o telefonu!! lütfen!!!

sürekli arayan senmyidin dedim?
ben 1-2 kere aradim dedi,
yani sürekli arayan o degil ozaman, cünkü beni neredeyse hergün özel numara ariyor dedim,
kim dedi bilmiyorum dedim
evet bencede biraz günah cikartmak istemis
ama bosluga düstügünü sanmiyorum,
adam nisanli, of bilmiyorum ben cok tuhafim elifzeynep, hic beklemiyordum

dalga gecme dedi,
o günü hatirladinmi dedi ? üstüne basa basa onu sordu

yazmayayım dedim ama çok sinirlendim:47: senin kalbin temiz ondan diyor, yani teselli eder gibi, kandırmışsın bir de tesellisini de kendin veriyorsun sanki arkadaşıyla konuşur gibi! bu sadece arkadaşça bir konuşma, hal hatır sorma gibi gelmedi bana açıkçası, zaten canın acıyor bir de yıldönümünüzü hatırlatıyor, sık sık aklına geldiğini vurguluyor. senin kalbin temiz ve kalbinde de o yer etmiş, bunların senin yeniden hislerini, anılarını da canlandıracağını hesaba katabilir ama zaten tam da amacı bu gibi:47: kusura bakma ama helalleşmek ya da dostça bir telefondan fazlası gibi, diğer tarafta herhalde işler pek iyi gitmiyor ya da rutine girdi şimdi de senin aklını karıştırıyor:47:

senin için rahatladı mı, içinde kalanları söyleyince biraz için boşaldı mı esas önemli olan o???

Kızlar bu arada ilgisiz olucak ama ben yarın burnumdan ameliyat olucam(kemik eğriliği var ve et alınıcak)
Ya herkes gitceğim hastaheyi karalamaya başladı(abim,teyzem en yakınlarım yani )
Orası hiç iyi değilmiş herkes şikatçi bilmem ne çok moralim bozuldu
Bir de özele gidicem yani
Korkumu bastırmak için elimden geleni yapıyorum :18:

Bence o daha hiç mutluluk yüzü görmez
Belli ki aklı sende kalmış yani en azından bir yarısı sende
Hala ikinizi birden idare edebilceğini düşünüyor

Hayır adamın derdi bambaşka ondan ayrıldım pişmanım beni affet de değil
O yüzden bir daha asla muhattab olmazdım yerinde olsam

Ben ne düsünecegimi ne yazacagimi suan inanki bilmiyorum,
beni sevmedin dedim, hersey yalandi dedim
degildi dedi, gercekten ekmek kuran üstüne yemin ederimki sevdim dedi
o arada lafini kestim sürekli, sakin yemin etme yeter dedim, yalan yere yemin etme, sevmedin dedim
bunu kafana sok sen beni sevmedin, sadece sevdigini sandin dedim
sen beni oyaladin, ben sana kac kere dedim beni oyalama diye dedim,
yapamadim kopamadim senden dedi,
ama beni mahvettin dedim,
sen beni kullandin dedim, sacmalama dedi
hatta parmaginda suan yüzügün var dimi dedim bilmiyorum dedi
hangimizi daha cok sevdin dedim bilmiyorum dedi
normal sorulara bile bilmiyorum diye cevap verdi

canım peki sen konuşurken ne hissettin ne gecti içinden :( bnce de bi daha acma telefonunu ya her konuşmanız sende biraz daha yara acar ki nisanlı bi insanın bunu yapması da kendi karakterini gösterio bosverr

ben ne hissettigimi bilmiyorumki,
butun vücüdüm titredi, cok büyük durumlarda böyle oluyor bende,
ask hissetmedim galiba,
biraz nefret, ama oda yoktu pek
bilmiyorum

Back
X